Hybrid Software відновила випуск ПЗ початкового рівня Stepz і представила новий веб-сайт продукту

2021-09-28
Prepress

Stepz — це ПЗ початкового рівня, що дає змогу друкарням цифрового пакування ввійти у світ систем Hybrid Software. Stepz включає великий набір функцій і є системою додрукарської підготовки для друку змінних даних, спуску макетів step and repeat, оптимізації друку, контролю якості, 3D-трансформації та подання макетів, а також виконання для багатьох інших потрібних у додрукарській підготовці функцій. На думку компанії Hybrid Software, Stepz «ідеально підходить для цифрових друкарень, які бажають підвищити ефективність виробництва та поліпшити якість відбитків».

Подробнее...


Персоналізований каталог для імітації кольорів Pantone на ЦДМ

2021-07-02
Prepress

GMG (Німеччина) створила ліцензований Pantone довідник кольорів GMG ColorBook для цифрового друку, який створюється за допомогою рішень GMG ColorServer і GMG OpenColor. За словами розробника, GMG ColorBook — це еталон імітації кольорів Pantone та фірмових кольорів на основі реальних умов друку. GMG ColorBook відтворює фактичний кінцевий результат, бо виготовляється за конкретних виробничих умов, на конкретній друкарській машині, з використанням конкретних чорнил або тонерів і на такому ж матеріалі.

Подробнее...


Спектрофотометр для вимірювання кольору в 3D-друку

2021-06-25
Prepress

Barbieri Electronic випустила спектрофотометр Spectro LFP qb, оптимізований для вимірювання кольору в 3D-друці. Новинка має всі функції Spectro LFP qb, але оснащена модифікованою оптичною системою з площею освітлення 16 мм і площею вимірювань 2 мм. Оптика модифікована спеціально для вимірювання зразків, видрукуваних на 3D-принтері. Цей спектрофотометр використовується в дослідницькій діяльності FOGRA в галузі кольорового 3D-друку.

Подробнее...


Хмарний програмний RIP для виготовлення паковання

2021-06-22
Prepress

Hybrid Software випустила ПЗ Cloudflow RIP Farm для друку паковання та етикетки. За словами розробника, програмні RIP в комплекті з CtP-системами добре працюють при використанні одного пристрою, але не є ефективними в рамках корпоративних операцій з більш ніж однією одиницею обладнання. Такі RIP не пропонують механізму для розподілення навантаження між декількома CtP-системами, і якщо виробничі обмеження змушують перемістити завдання на іншу друкарську машину, його доводиться обробляти повторно.

Подробнее...


Agfa оголосила про комерційну доступність нової АСУ ТП Amfortis

2021-06-07
Prepress

Єдиний користувальницький інтерфейс Amfortis гарантує високу якість та одноманітність друку, оптимізуючи розмноження макетів на формат друку (Step & Repeat), растрування та управління завданнями. Інноваційне ПЗ функціонує як інтегрований центр управління не лише для виведення друкарських форм та отримання кольоропроби, але і для управління ЦДМ, широкоформатними принтерами та цифровими ріжучими пристроями.

Подробнее...


Enfocus випустила ПЗ Switch 2021 Spring

2021-06-01
Prepress

Enfocus (Бельгія) випустила оновлення пакета платформи Switch для автоматизації процесу друку. У Switch 2021 Spring додано підтримку Node.js, реалізовані нові функції і внесені поліпшення для підвищення зручності роботи кінцевих користувачів.

Подробнее...


Esko випускає Cloud Freedom

2021-05-03
Prepress

Esko випустила новий технічний документ — Cloud Freedom — для забезпечення ефективності проведених операцій, безпеки даних і гнучкості у роботі постачальників друку та паковання. Цей новітній інструмент було представлено одразу після успішного запуску в 2020 р. програми Digital Maturity Model (Модель цифрової зрілості), покликаної допомогти менеджерам задовольнити зростаючі потреби в стратегічному рішенні питань цифровізації бізнесу, автоматизації та комунікації.

Подробнее...


Перша в світі CtP-система Kodak Magnus Q4800 формату XLF

2021-04-27
Prepress

Kodak отримала замовлення від WKS Group (Німеччина) на постачання першої в світі CtP-системи Kodak Magnus Q4800. За словами виробника, новинка з технологією Kodak Squarespot забезпечує кращу на ринку дуже великого формату (XLF) швидкість і продуктивність і здатна виготовляти друкарські форми формату до 1600×2900 мм для 96-сторінкових рулонних офсетних машин.

Подробнее...


Вийшли PitStop Pro і PitStop Server 2021

2021-04-26
Prepress

Enfocus (Бельгія) випустила версії ПЗ PitStop Pro 2021, PitStop Server 2021 і PitStop Library SDK для редагування PDF-файлів. У них додано нові функції редагування PDF і контролю якості, в т.ч. PitStop Actions для друку етикетки та паковання. В PitStop 2021 з’явилися нові функції, що полегшують перевірку, обрізання та створення «вильотів» за рахунок продовження векторних ліній. У такий спосіб скорочується час додрукарської підготовки PDF-файлів зі складними контурами різання та висічки.

Подробнее...


Global Graphics smartDFE для цифрового друку паковання й етикетки

2021-04-23
Prepress

Global Graphics (Великобританія) представила контролер друку SmartDFE для випуску паковання та етикетки. Це перший продукт Групи, який об’єднав зусилля всіх її компаній — Global Graphics Software, Hybrid Software, Meteor Inkjet і Xitron.

Подробнее...