Koenig & Bauer допомагає підвищити стійкість у промисловості металевого паковання

2024-07-19
Автоматизація

Koenig & Bauer Koenig & Bauer MetalPrint у майбутньому допомагатиме клієнтам досягати їхніх ключових цілей сталого розвитку, включно з тими, які вимагаються законодавством. Виробничий майданчик у Штутгарті тепер почне оснащувати всі нові заводські системи друку обладнанням для запису даних про енергоспоживання. Більше того, він налаштує їх за допомогою інноваційної системи управління енергією VisuEnergy X для повного моніторингу даних і звітності. 

Подробнее...


Printess трансформує персоналізацію продукту за допомогою інноваційної технології ШІ

2024-07-10
Автоматизація

Printess поєднує два десятиліття досвіду в галузі з інноваційним мисленням і найсучаснішими технологіями, щоб підняти бізнес персоналізації. Платформа дає змогу командам легко розробляти та продавати масові індивідуальні продукти на всіх пристроях, усуваючи потребу в кодуванні. Це масштабоване хмарне рішення інтегрується з будь-якою платформою електронної комерції, пропонуючи широкий набір шаблонів, можливості дизайну та бездоганну якість виробництва.

Подробнее...


PicoNext прискорює створення цифрового паспорта продукту за допомогою першого в галузі Generative AI Assistant

2024-07-09
Автоматизація

PicoNext оголосила про запуск PicoNext AI Assistant, нової можливості генеративного ШІ на своїй платформі Digital Product Passport (DPP), яка звільняє компанії від виснажливих ручних робочих процесів організації даних про продукти DPP. PicoNext AI Assistant — це перший генеративний продукт ШІ, який узагальнює необроблені дані про продукт у спрощені, зручні DPP, що дає змогу компаніям значно скоротити час і витрати на публікацію цифрових паспортів продуктів, які вимагаються Європейським Союзом та іншими юрисдикціями.

Подробнее...


Hybrid Software випустила програмний пакет Packz 10

2024-07-03
Автоматизація

Компанія Hybrid Software, розробник ПЗ для додрукарської підготовки етикетки та пакування випустила нову (десяту) версію свого PDF-редактора Packz. Packz 10 — це програма для підготовки файлів як для цифрового, так і для традиційного друку, що забезпечує повну інтеграцію з ПЗ САПР EngView, розширені можливості 3D-перегляду для друку на металевому пакованні та покращену функціональність для управління невеликими накладами.

Подробнее...


HP і Canva об’єднають зусилля в новаторській співпраці

2024-06-01
Автоматизація

Це глобальне багаторічне партнерство має на меті надати доступний, масштабований і стійкий досвід друку для більшої кількості клієнтів Canva по всьому світу з локалізованими параметрами друку. За допомогою системи автоматизації HP PrintOS Suite це прискорить адаптацію та збільшить новий обсяг друку в інтегрованій мережі PSP HP. Ця співпраця також використовуватиме розгалужену глобальну мережу HP Industrial Print і HP Large.

Подробнее...


Ultimate Tech — автоматизація фінішної обробки з Horizon на drupa

2024-05-15
Автоматизація

Ultimate Tech співпрацюватиме з компанією Horizon Finishing на drupa у пав. № 6, щоб продемонструвати в реальному часі автоматизовані рішення для додрукарської обробки для повноцінного робочого процесу. Автоматизація в овердрайві може відбутися лише тоді, коли вона адаптована до фінішної обробки, яка часто є останнім рубежем автоматизації.

Подробнее...


Dalim Software запустить наступне покоління продуктів Dalim ES і Dalim Twist Production Workflow Production на drupa 2024

2024-05-13
Автоматизація

Нове покоління ПЗ буде продемонстровано продемонструє Dalim Software (www.dalim.com) на drupa 2024. Йдеться про відомі продукти Dalim ES і Dalim Twist, що допомагають друкарням оптимізувати свої виробничі операції для підвищення ефективності та масштабованості. Оскільки попит на контент продовжує стрімко зростати в різних форматах і каналах, компанії стикаються з безпрецедентними проблемами, пов’язаними з масштабуванням операцій для задоволення зростаючих потреб. Чимало організацій виявляють, що їхні існуючі власно розроблені рішення та застарілі системи обмежують здатність розширювати свої пропозиції та ефективно масштабувати виробництво.

Подробнее...


System Brunner AG на drupa 2024

2024-05-08
Автоматизація

System Brunner AG, технологічна компанія з управління кольором для друку та додрукарської підготовки, представляє на стендах партнерів останні розробки в області управління кольором із підтримкою ШІ та технології комп’ютерного зору з балансом сірого.

Подробнее...


Durst Group робить 1000-у інсталяцію ПЗ для робочого процесу

2024-05-05
Автоматизація

Durst Group зробила тисячну інсталяцію ПЗ Durst Workflow (клієнтську базу з 2022 р. подвоєно). Durst Workflow — це висококласне ПЗ для повністю автоматизованого управління додрукарськими та виробничими завданнями. ПЗ сумісне з широким спектром друкарського обладнання в різних сегментах. Незалежно від того, чи використовується обладнання Durst, клієнти можуть використовувати всі можливості ПЗ для задоволення своїх різноманітних потреб.

Подробнее...


OneVision і Horizon демонструють наскрізний робочий процес обробки на drupa

2024-05-03
Автоматизація

Щоб економічно виготовити індивідуальні короткі наклади книг, листівок, брошур та інших друкованих продуктів на вимогу, системи обробки та ПЗ мають безперебійно працювати разом. Відвідувачі drupa можуть побачити, як це працює на практиці, у робочій зоні на стенді Horizon у залі 6, стенд F21.

Подробнее...