Kodak та Mitsubishi Oji Paper Co представили нове рішення

2023-09-02
Prepress

Kodak і Mitsubishi Oji Paper Sales Co оголосили про випуск рішення для виготовлення друкарських форм, що поєднує термочутливу лазерну плівку TRF-IR830 і сухий метод проявки, що не потребує хімікатів.

Подробнее...


Специфікація PDF 2.0 стала безкоштовною

2023-04-29
Prepress

Після виходу стандарту ISO 32000-2 (PDF 2.0) у формат PDF додано важливі функції та усунуто багато невідповідностей попередніх специфікацій. Однак, це була перша специфікація, доступна лише в платній версії, що, як вважають аналітики, перешкоджало широкому використанню та впровадженню впродовж останніх п’яти років.

Подробнее...


Рекомендації щодо дизайну для переробки картонних коробок

2023-03-26
Prepress

Торговельна асоціація європейської промисловості з виробництва картонного паковання для напоїв ACE опублікувала інструкції щодо дизайну паковання для переробки для виробників паковання. 

Подробнее...


Esko повідомила про оновлення ПЗ, що використовується для розробки паковання за новим каталогом FEFCO 2022

2023-03-25
Prepress

Кардинальні зміни пакувального ринку, включаючи швидкий розвиток електронної комерції, змусили внести низку суттєвих змін до 12-го видання каталогу кодів гофрокоробів FEFCO. У виданні враховано сучасні розробки, нові технології, зміни на ринку, внесено понад сотню нових кодів конструкцій, вкл. серію, спеціально розроблену для рітейлу та електронної комерції.

Подробнее...


Пантонів стає більше

2023-03-03
Prepress

Pantone додала 224 кольори та п’ять базових фарб до Pantone Matching System. Компанія заявила, що зміни внесені «для більш тісного узгодження» Pantone Formula Guide Solid Coated & Uncoated із 294 кольорами, доданими у 2019 р. до кольорового довідника Pantone «Мода, будинок та інтер’єр».

Подробнее...


EFI та RISO випустили удосконалений сервер Fiery для струменевих принтерів

2023-02-04
Prepress

Компанії EFI та RISO створили нову модель сервера друку Fiery ComColor Express FS2100C. Модель використовує обчислювальну потужність платформи Fiery NX One і нещодавно випущене ПЗ FS500 Pro, забезпечуючи точний друк на 26% швидше, ніж попередник.

Подробнее...


X-Rite випустив настільні спектрофотометри Ci7830 та Ci7630

2022-12-09
Prepress

X-Rite представив нові настільні спектрофотометри Ci7830 і Ci7630 для вимірювання кольору текстилю, лакофарбових покриттів, пластмас, будівельних матеріалів, товарів для дому, критично важливих значень та специфікацій кольору в рамках всього ланцюжка постачання.

Подробнее...


X-Rite та Pantone отримали Pinnacle InterTech Award 2022

2022-10-13
Prepress

X-Rite і Pantone отримали престижну нагороду за Mantis Video Targeting Technology для портативного безконтактного спектрофотометра eXact 2. Ця запатентована технологія використовує спеціальну технологію обробки зображень, камеру не закриваючи сам об’єкт виміру.

Подробнее...


Alludo випустила оновлення CorelDRAW Graphics Suite

2022-09-29
Prepress

У рамках нещодавнього ребрендингу Alludo представила низку оновлень для CorelDRAW Graphics Suite. Універсальне рішення для векторної ілюстрації, верстки, редагування зображень, типографіки та спільної роботи в режимі реального часу було оновлено новими шаблонами дизайну та навчальними проєктами, а також інструментом для кращого масштабування об'єктів та вдосконаленими алгоритмами експорту.

Подробнее...


Corel змінює ім’я на Alludo

2022-09-16
Prepress

Corel, компанія-розробник широкого спектру ПЗ оголосила про повний ребрендинг під новою назвою Alludo. Спираючись на більш ніж 35-річну історію, Alludo стоїть за всесвітньо відомими брендами (Parallels, CorelDRAW, MindManager і WinZip). Торік у Alludo було більше 2,5 млн клієнтів у понад 130 країнах у різних галузях.

Подробнее...