Корпорація Komori відкриває Komori Global Center-Security (KGC-S)

2023-11-08
Спеціальні види друку

Корпорація Komori відкрила Global Center-Security Komori на заводі Цукуба в Японії. KGC-S, заснований на концепціях «Power to the Print» і «Trust in Print», є найсучаснішим підприємством, де Komori пропонує свої технології безпечного друку, вдосконалені впродовж понад 65 років, державним установам, поліграфічним компаніям і постачальникам, зацікавленим у друці банкнот і високозахищеному друці, через проведення демонстрацій друку, навчання та науково-дослідної діяльності.

Подробнее...


MetalStar 4 для друку по металу

2021-11-12
Спеціальні види друку

За сім років з моменту виходу на ринок MetalStar 3 по всьому світу було встановлено понад 400 друкарських секцій цієї машини, і сьогодні компанія Koenig&Bauer представляє новий MetalStar 4.

Подробнее...


Duplo International перезапустила лінійку цифрових дуплікаторів

2021-11-12
Спеціальні види друку

Duplo оголосила про рестарт лінійки цифрових дуплікаторів, випустивши одразу дві нові моделі — DP-X850 і DP-X550.

Подробнее...


Marcegaglia Digital Print — цифровий друк сталі

2021-11-11
Спеціальні види друку

Конвергенція між цифровим друком і промисловістю стає дедалі тіснішою. Ще один доказ цього — поточна технологія прямого нанесення зображення на поверхню оцинкованої сталі Marcegaglia Digital Print, розроблена найбільшим у цьому секторі виробником Marcegaglia Group.

Подробнее...


Нова лінійка струменевих принтерів Riso ComColor FT

2021-08-17
Спеціальні види друку

RISO Kagaku Corporation випустила на зміну серії принтерів ComColor FW новий модельний ряд високошвидкісних струменевих принтерів ComColor FT.

Подробнее...


Marabu та Koenig & Bauer – партнери

2021-08-13
Спеціальні види друку

Marabu та Koenig & Bauer об’єднали зусилля у розробці інноваційного рішення для рельєфного струминного друку на скляних об’ємних предметах. Спільна розробка Marabu та Koenig & Bauer, за словами партнерів, дає змогу безпосередньо друкувати на скляних виробах всіх видів будь-якими накладами (від 1 екз. до промислових обсягів) на друкарських машинах Koenig & Bauer Kammann K15 і K20.

Подробнее...


Xerox розвиває напрямок 3D-друку

2021-02-20
Спеціальні види друку

Компанія Xerox і ад’юнктура ВМС США оголосили про стратегічну співпрацю. За умовами угоди про співпрацю в галузі досліджень і розробок (CRADA), в університетському містечку ад’юнктури ВМС США в грудні встановлено перший 3D-принтер для друку рідким металом Xerox ElemX. Викладачі та студенти ад’юнктури отримають можливість вивчати на практиці нові способи 3D-друку металевих деталей та екіпіровки на вимогу.

Подробнее...


Komori Currency – хедлайнер конференции по безопасности на Мальте

2019-06-09
Спеціальні види друку

Komori Currency играла ведущую роль на конференции по печати продукции с высокой степенью защиты, которая проходила на Мальте в марте, став платиновым спонсором мероприятия, что подчеркнуло ее тесную связь с индустрией печати банкнот и защищенных документов.

Подробнее...


KOMORI печатает деньги!

2019-06-04
Спеціальні види друку

Корпорация KOMORI сообщила о получении крупных заказов на различное оборудование для печати денежных банкнот, включая офсетные машины, металлографское и нумерационное оборудование, комбинированные машины для нумерации и лакирования, из четырех стран: Франции/Банк Франции; Индонезии/государственный изготовитель банкнот Perum Percetakan Uang; Китая/CBPMC (китайская корпорация печати банкнот и монетный двор) и Индии/SPMCIL (корпорация по производству банкнот и монетный двор Индии).

Подробнее...


PrintPack 2019: Excell подписывает соглашение покупке о Lombardi Synchroline 430

2019-02-13
Спеціальні види друку

Компания Vinsak, которая представляет интересы Lombardi в Индии, принимала участие в выставке PrintPack India, где демонстрировала восьмикрасочную машину Lombardi Synchroline 430, с секцией коронирования, деламом-реламом, листорезальным модулем и секцией плоской трафаретной печати Bravo.

Подробнее...