Із Сучасною друкарнею «Карбон-Сервіс» у Вас є можливість заробити більше!

2020-10-26
Акції, знижки

Шановні клієнти та партнери Сучасної друкарні «Карбон-Сервіс»!

Подробнее...




Цифровая печать SRA3 4+0 всего 2 грн., и -15% на бумагу

2019-09-02
Акції, знижки

Уважаемые клиенты и партнеры Современной типографии «Карбон-Сервис»!

Подробнее...


Акции компании LDS

2017-11-15
Акції, знижки

Второй принтер Epson в подарок! В компании LDS с 1 августа по 31 декабря действует акция "Второй принтер Epson в подарок! " При покупке широкоформатного принтера серии Epson SureColor SC-T получите в подарок 1 принтер или МФУ серии Epson WorkForce Pro (А4 формата) для средних объемов печати.При покупке Epson SureColor SC-T3200 (24") или Epson SureColor SC-T3200 (24" без стенда) — принтер Epson WorkForce Pro WF-5110DW — в подарок!

Подробнее...


РОЗКІШНИЙ КОЛІР, БЮДЖЕТНИЙ МОНОХРОМНИЙ ДРУК

2017-11-15
Акції, знижки

Зробіть свій бізнес помітним із повнокольоровими світлодіодними пристроями від OKI. Щоб вирізнятися серед конкурентів, приваблювати нових клієнтів і розширювати бізнес, слід справити високопрофесійне враження. Тут може стати в пригоді повнокольоровий принтер від OKI. Ви можете друкувати всі потрібні матеріали – від накладних, листів від клієнтів та угод до візитних карток, флаєрів і плакатів – на власних потужностях, і робити це на професійному рівні. А ще компанія приготувала приємний бонус: з 1 жовтня по 30 Листопада 2017 року за купівлі вибраних моделей світлодіодних повнокольорових пристроїв від OKI Вас забезпечать вас ресурсами** для безкоштовного монохромного друку протягом року. ** додаткові чорні тонер-картриджі в акційний період на акційні пристрої.

Подробнее...



Чергові новини від друкарні "Вольф"-1

2017-07-11
Акції, знижки

Дорогі друзі! До Вашої уваги щотижневі новини від Друкарні Вольф: Акція місяця, Хіт тижня, новини онлайн-магазину, трендова сувенірна продукція та багато іншого.  Щасливі години від Друкарні Вольф!

Подробнее...