Amazon щороку замінює 15 мільярдів пластикових повітряних подушок на паперовий наповнювач

2024-07-11
Виробництво етикетки та паковання

Amazon заявляє про свою мету надавати пріоритет переробленим матеріалам і використовувати якомога менше паковання, щоб уникнути відходів без шкоди для безпеки продукту під час транспортування.

Подробнее...


Майбутнє стоячих пакетів до 2029 р.

2024-07-10
Виробництво етикетки та паковання

Звіт «Майбутнє пакетів до 2029 року» відстежує, як продовжуватиме зростати цей ринок із прогнозованою вартістю $37,9 млрд у 2024 році. Загальний річний темп зростання у 4,4% підштовхне цей показник до $47 млрд у 2029 р. за постійних цін, а обсяги зростуть до 754,0 млрд одиниць.

Подробнее...


Etirama запускає флексографічну машину SPS4

2024-07-04
Виробництво етикетки та паковання

Бразильський виробник флексографічного обладнання Etirama випустив SPS4, нову машину для друку термозбіжних гільз, виплавлюваних етикеток, обгорткових і самоклейних етикеток. Нова машина була вперше представлена ​​під час нещодавньої виставки Flexo & Labels Expo в Сан-Паулу (Бразилія).

Подробнее...


Sonoco придбає Eviosys

2024-06-25
Виробництво етикетки та паковання

Назріває ще одне мегазлиття пакувальних компаній: Sonoco планує придбати Eviosys на суму $3,9 млрд (£3,1 млрд). Sonoco зі штаб-квартирою в США виробляє низку спеціалізованих пакувальних продуктів, включаючи споживче, промислове та захисне паковання. Eviosys — провідний європейський виробник металевого паковання, включаючи харчові банки, торці та кришки. В Eviosys працює близько 6300 осіб на 44 виробничих підприємствах у 17 країнах, вкл. Великобританію. Очікується, що продажі цього року становитимуть близько $2,5 млрд із скоригованою EBITA $430 млн. Наразі бізнес належить KPS Capital Partners.

Подробнее...


Amcor відкриває Європейський інноваційний центр у Бельгії

2024-06-07
Виробництво етикетки та паковання

Amcor, один із світових лідерів у розробці та виробництві відповідального паковання, відкрив Amcor Innovation Center Europe (AICE) у Генті (Бельгія), де розроблятимуться нові технології матеріалів, щоб зробити паковання більш довговічним та продуктивним, зосереджуючись на дизайні, який виділяється на полиці, і підвищити простоту використання для споживачів.

Подробнее...


Heidelberg встановлює перший Speedmaster XL 106 із «найвищою продуктивністю» в Edelmann Group у Мексиці

2024-06-06
Виробництво етикетки та паковання

Компанія Heidelberger Druckmaschinen AG (Heidelberg) проводить дебютну демонстрацію Speedmaster XL 106 під час drupa 2024. Нова модель «Peak Performance» із численними інноваційними функціями розроблена, щоб допомогти друкарям скоротити витрати, зменшити брак кадрів у галузі та покращити стійкість. Завдяки значному підвищенню продуктивності порівняно з машинами попереднього покоління новий Speedmaster привернув увагу в усьому світі.

Подробнее...


Нові рубежі в екологічному пакуванні та цифровому друці на drupa 2024

2024-06-05
Виробництво етикетки та паковання

Plastopil Group і Landa представили передові можливості Landa W11 Nanographic Printing® з гнучкими пакувальними рішеннями з мономатеріалу.

Подробнее...


Xeikon і Sappi у солодкій співпраці

2024-05-19
Виробництво етикетки та паковання

Спираючись на тривале партнерство з Sappi, Xeikon розробила безпечні для харчових продуктів паперові паковання цукерок, які можна повністю переробити в потоці паперових відходів. Завдяки високій якості зображення, яскравим кольорам і шовковистій поверхні пакети «Maoam Chew Fruit Mix» демонструють революційну технологію сухого тонера Xeikon Titon, надруковану на термозварюваному функціональному папері Sappi Seal Silk 67 г/м².

Подробнее...


SOMA на drupa покаже 10-колірну флагманську флексографську машину Optima2

2024-05-03
Виробництво етикетки та паковання

SOMA (www.soma-eng.com) на drupa 2024 представить Optima2, десятиколірну флагманську флексодрукарську машину, яка поєднує перевірену продуктивність із новітніми передовими технологіями. Учасники матимуть можливість побачити Optima2 у дії, заплановано дві демонстрації в прямому ефірі щодня.

Подробнее...


Bobst і Huhtamaki: партнерство піонерів, яке просуває прогрес в екологічному пакованні

2024-04-19
Виробництво етикетки та паковання

Іноді в бізнесі партнерство формується, коли цінності, місії та навички двох компаній ідеально узгоджуються та забезпечують реальний прогрес. Такий випадок з компаніями Bobst і Huhtamaki, які об’єднали зусилля, щоб зробити революцію в екологічному пакованні.

Подробнее...