Віктор Ващенко, директор компанії "Копі Трейд Лтд" про виставку RemaDays 2014

2014-04-05
RemaDays 2014

Компанія «Копі Трейд Лтд» вирішила зосередитися на друці по тканині і продемонструвати цю технологію. На стенді демонструвався принтер для прямого друку на тканині Hong-Jet 8420. Були представлені й фарби виробництва DCTec: сублімаційні чорнила HotMe для трансферу на синтетичні тканини, пігментні чорнила JetTextile для цифрового друку на бавовняних тканинах, реактивні чорнила ReactoMe для цифрового друку на вовняних тканинах, кислотні чорнила SilkMate для цифрового друку на шовкових тканинах.

Подробнее...


Олексій Лічний, директор компанії VIP-Print про виставку RemaDays 2014

2014-04-05
RemaDays 2014

VIP-Print – виробниче поліграфічне підприємство, яке пропонує повний комплекс послуг з виготовлення сувенірної продукції. Напрямок діяльності компанії включає трафаретний друк, тамподрук, деколь, цифровий і офсетний друк. Спеціально до виставки VIP-Print підготувала поліетиленові пакети з повноколірним принтом «Єдина країна», щоб продемонструвати свої технічні можливості.

Подробнее...


Валентин Проценко, заступник директора SV-druk про виставку RemaDays 2014

2014-04-05
RemaDays 2014

Виробничі потужності компанії SV-druk дають змогу наносити зображення майже на будь-які поверхні, використовуючи офсетний, цифровий, трафаретний друк, тамподрук, сублімацію, деколь.

Подробнее...


Зоя, менеджер компанії AllexDesignGroup про виставку RemaDays 2014

2014-04-05
RemaDays 2014

Компанія AllexDesignGroup надає послуги з друку металізованими фарбами, цифрового друку, УФ-друку з термопідйомом. Також, компанія здійснює брендування ручок, щоденників, ноутбуків, ялинкових прикрас. Цікавою пропозицією компанії є технологія Letterpress, яка використовується ще з часів Гутенберга. Замовляється кліше – і друкуються як просто текст, так і логотипи. Дана технологія дає змогу здійснювати або сліпий друк, або друк до трьох фарб. Мінімальна товщина лінії – 0,35 pt. Папір використовується 600 г/м2, який компанія самостійно завозить з Англії. Друкуються таким чином візитівки, запрошення, різні ексклюзивні речі. Й коштують вони відповідно. Також компанія пропонує виготовлення конвертів.

Подробнее...


Анна Матвійчук, менеджер відділу збуту Торгового дому "Юсон" про виставку RemaDays 2014

2014-04-05
RemaDays 2014

Торговий Дім «Юсон» – виробник пластикових промо-ручок. Також, компанія постачає понад 300 видів ручок з Китаю, в тому числі, й металеві ручки, в різній кольоровій гаммі. Нещодавно відкрився відділ продаж, де пропонується й інша сувенірна продукція: щоденники, текстиль, футляри, чашки, флешки тощо.

Подробнее...


Олег Руденко, керівник відділу просування нових проектів компанії Start-Поліграф про виставку RemaDays 2014

2014-04-05
RemaDays 2014

Поліграфічна компанія Start-Поліграф володіє великим парком друкарського та післядрукарського обладнання. Компанія пропонує цікаві послуги, наприклад, друк на стікерах типу Post-it: як на прямокутних, так і з висіканням різних форм. Але є речі, які в Україні виготовляє лише ця компанія. Наприклад, 3D блоки для записів з фігурною висічкою, завдяки якій зображення на торці є об’ємним.

Подробнее...


Лілія Максименко, менеджер компанії New Wave promotion про виставку RemaDays 2014

2014-04-05
RemaDays 2014

Друк на повітряних кульках — спеціалізація компанії New Wave promotion. Також вона постачає на замовлення сувенірну продукцію із Польщі та Німеччини. Оперативна та якісна робота, можливість виконання замовлення навіть протягом одного дня, а також одні з найнижчих цін на ринку – саме це декларує NewWavepromotion.

Подробнее...


Олексій Нікончук, директор компанії "Фастпринт" про виставку RemaDays

2014-04-05
RemaDays 2014

«Фастпринт» – потужна цифрова друкарня, яка працює вже 10 років, і досить успішно. Якість друку і обслуговування на найвищому рівні – домінанти діяльності компанії.

Подробнее...


Андрій Поляков, директор компанії «Ін Колор» про виставку RemaDays 2014

2014-04-05
RemaDays 2014

З пропозицією нанесення зображень на текстиль методом трафаретного друку вийшла компанія «Ін Колор». Якість та добре ставлення до клієнта – такі принципи її роботи.

Подробнее...