При друці на бавовні, фарба фіксується термопресом під температурою 150о С протягом 3 хв. Одержаний у такий спосіб виріб не поступається високоякісним промисловим продуктам.

Фарби для бавовни добре пов’язуються з волокнами дерева — оскільки використовується барвник природного походження, зберігається запах деревини. Також, така технологія дає змогу зберегти фактуру дерева, на відміну від, наприклад, УФ-друку. Це дозволяє робити ексклюзивні речі.

Віктор Ващенко, директор компанії, зазначає: «Міркували, чи брати участь у виставці. Часи вимагають економити. Ми завжди намагаємось клієнтам, партнерам надати сучасну, екологічну технологію. Щоб потім не було соромно показатися на їхні очі.

Виставка корисна тим, що тут є можливість порівняти. Якщо зацікавила якась технологія, то можна буквально за годину на різних стендах зібрати потрібну інформацію і вже робити якісь висновки, обирати потрібне обладнання.

Ми вирішили брати участь в останній момент. Бо через ситуацію, що склалася в країні, не зрозуміло було, чого чекати завтра. Але ж треба показати свою присутність, старим клієнтам засвідчити свою дяку, ну й залучити нових.

Я поспілкувався з представниками виробників цифрового устаткування – нульові продажі. Зараз план — дожити до осені, а там вже буде видно. У багатьох компаній досить песимістичні настрої».