Fogra та DFTA об’єднали зусилля на drupa 2024

2024-04-26
Новини поліграфії

Науково-дослідний інститут медіатехнологій Fogra знову співпрацюватиме з Німецькою асоціацією флексодруку (DFTA). Це партнерство вже довело свою цінність у 2016 р., оскільки дві установи ідеально доповнюють одна одну. Спільний стенд двох асоціацій буде розміщений у пав. 11, стенд F71.

Подробнее...


CBP і Canon оголошують про співпрацю в боротьбі з контрафактною продукцією

2024-04-25
Новини поліграфії

Canon USA, Inc. (Canon), лідер у сфері цифрових рішень для обробки зображень, і митна та прикордонна служба США (CBP) оголосили про нове партнерство, щоб допомогти запобігти потраплянню контрафактної продукції до Сполучених Штатів. У рамках цього партнерства, яке є частиною Програми прийняття пожертв CBP, Canon передасть 328 інструментів перевірки вантажним і поштовим службам CBP, щоб допомогти в автентифікації різних товарів Canon.

Подробнее...


drupa Imaging Summit: важливість штучного інтелекту для індустрії друку та обробки зображень

2024-04-25
Новини поліграфії

На drupa 2024 Messe Düsseldorf вперше представить drupa Imaging Summit у рамках спеціального форуму «drupa next age» (dna).

Подробнее...


Agergaard Group на drupa 2024

2024-04-20
Новини поліграфії

Agergaard Group демонструє свій асортимент друкарського обладнання та витратних матеріалів для просування економічно ефективного та безпроблемного процесу друку.

Подробнее...


Королівська пошта не говорить про масштаби шахрайського використання марок

2024-04-14
Новини поліграфії

Королівська пошта відмовилася коментувати, скільки фальшивих марок було виявлено в її сортувальних офісах після того, як Daily Telegraph стверджувала, що фальшиві марки, надруковані в Китаї, заполонили ринок в рамках акції, яку називають «економічною війною».

Подробнее...


Єврокомісія схвалила злиття Smurfit Kappa та WestRock

2024-04-14
Новини поліграфії

Комісія дійшла висновку, що злиття, про яке було оголошено у вересні минулого року, не викличе побоювань щодо конкуренції, враховуючи обмежену спільну позицію компаній на ринку.

Подробнее...


DesignnBuy готова переосмислити Web-to-Print на drupa 2024

2024-04-12
Новини поліграфії

DesignnBuy, що пропонує рішення для Web-to-Print, повідомила про участь у drupa 2024.

Подробнее...


Індійський виробник анілоксів представить свої рішення на drupa 2024

2024-04-12
Новини поліграфії

Індійський виробник анілоксових валів і гільз Acme Rolltech готується до дебюту на виставці drupa 2024. Директор фірми Сандіп Шарма упевнений, що після 8 років успішної роботи компанія готова до повноцінного виходу на світовий ринок.

Подробнее...


IST Metz на drupa 2024 – більше ніж ультрафіолетове інноваційне мислення та сучасна естетика

2024-04-11
Новини поліграфії

Виробник УФ-систем IST Metz з Нюртінгена цього року відзначатиме особливу віху в більш ніж 45-річній історії компанії. Перша УФ-установка зійшла з виробничої лінії в Нюртінгені в 1977 р., ы цей рік знаменує особливу подію для IST Metz і IST Intech: ставши одним із лідерів світового ринку УФ-затвердіння, компанія передасть 100 000-й пристрій для затвердіння (УФ, УФ-світлодіод і ексімер) клієнту впродовж наступних кількох тижнів. Ця особлива дата збігається з виставкою drupa.

Подробнее...


Actega пропонує «Зустрітися з нами там, де ми вам потрібні» на drupa 2024

2024-04-11
Новини поліграфії

Actega, виробник спеціальних покриттів, чорнил, клеїв і герметизуючих сумішей для поліграфічної та пакувальної промисловості, оголосила про участь у drupa. Експерти Actega працюватимуть на різних стендах виставки, щоб представити широкий спектр продуктів і технологічних рішень компанії, розроблених для друкарень і конвертерів, які шукають більш екологічні рішення та варіанти нанесення яскравих прикрас.Представники Actega будуть представлені на численних стендах компаній-партнерів і на форумі Touchpoint Packaging Forum, демонструючи переваги останніх бар’єрних покриттів, високоякісних рішень для обробки, покриттів для цифрового друку та новаторської технології металізації Ecoleaf.

Подробнее...