Facebook та Instagram звинувачують у порушенні Закону ЄС про цифрові ринки

2024-07-10
Новини поліграфії

Європейська комісія заявила, що рекламна модель Meta «оплата або згода» на Facebook і Instagram не відповідає Закону ЄС про цифрові ринки. Комісія поінформувала гіганта соціальних медіа щодо попередніх висновків про те, що бінарний вибір змушує користувачів давати згоду на поєднання їхніх особистих даних і не надає їм менш персоналізовану, але еквівалентну версію соціальних мереж Meta.

Подробнее...


Fujifilm Europe GmbH отримує престижну нагороду NRW Global Business Award

2024-06-27
Новини поліграфії

У K21 Ständehaus у Дюссельдорфі Fujifilm Europe GmbH отримала престижну нагороду NRW Global Business Award, яка присуджується іноземним компаніям, що успішно зарекомендували себе в регіоні Північна Рейн-Вестфалія. Під час церемонії нагородження, яку відкрила Мона Нойбаур, міністр економіки, промисловості, захисту клімату та енергетики землі Північна Рейн-Вестфалія, Йошікі Кімура, президент і керуючий директор Fujifilm Europe GmbH, отримав нагороду від імені компанії.

Подробнее...


Власнику Royal Mail загрожує позов на £878 млн за зловживання домінуючим становищем

2024-06-23
Новини поліграфії

Власник британської Royal Mail International Distribution Services отримав колективний позов на суму £878 млн, пов’язаний з антиконкурентною поведінкою на ринку масової поштової розсилки. Позов було подано від імені Bulk Mail Claim Ltd (BMCL), яка представляє приблизно 290 000 членів, з яких було стягнено завищені кошти внаслідок поведінки Royal Mail.

Подробнее...


На честь поліграфічної галузі: рекордна кількість угод, підписаних на drupa 2024

2024-06-11
Новини поліграфії

drupa 2024 перевершила всі очікування. Вона отримала найвищі оцінки від відвідувачів з усього світу, які залишили ярмарок з новими ідеями та ясними перспективами на майбутнє. Численні підписані контракти та технологічні інновації надихнули поліграфічну та пакувальну промисловість.

Подробнее...


ASPA відкриває відділення на Близькому Сході та в Африці на drupa

2024-06-05
Новини поліграфії

Асоціація постачальників рішень для автентифікації (ASPA), провідна некомерційна організація, що займається просуванням безпечних рішень для автентифікації, оголосила на drupa про вихід у регіони Близького Сходу та Африки, відкривши відділення MEA (Близький Схід і Африка).

Подробнее...


drupa та Printing United оголошують про стратегічне партнерство

2024-05-31
Новини поліграфії

Messe Düsseldorf Group і Printing United Alliance, два з найважливіших організаторів заходів із технологій друку, оголошують про тісніші робочі стосунки. Починаючи з 2024 року, партнерство провідних світових виставок drupa та Printing United Expo, які проходять в Європі та Північній Америці відповідно, сприятиме поширенню кожного бренду в галузі.

Подробнее...


Printpack India 2025: 95% виставкової площі вже розпродано

2024-05-14
Новини поліграфії

Індійська асоціація виробників поліграфічного паковання та суміжного обладнання (IPAMA) повідомляє про безпрецедентну реакцію галузі на свою майбутню провідну подію, Printpack India Exhibition 2025.

Подробнее...


Warsaw Pack представила інновації на європейському ринку паковання

2024-05-13
Новини поліграфії

У самому серці Варшави, у виставковому центрі PTAK Warszawa EXPO, 23-25 квітня відбулася IX Міжнародна виставка технологій паковання та матеріалів. Два павільйони вмістили понад 350 представників різних напрямів, які представили свою продукцію, технічні новинки та різноманітні рішення інноваційних проблем галузі, від логістики до безпеки праці.

Подробнее...


Спробуйте промисловий друк на ESMA Screen and Inkjet Platforms на drupa 2024

2024-05-06
Новини поліграфії

ESMA, Європейська асоціація спеціалізованих виробників поліграфічної продукції, на drupa 2024 представить ноу-хау в галузі промислового застосування, отримані за допомогою струменевого та трафаретного друку.

Подробнее...


Ultimate Tech на drupa

2024-05-06
Новини поліграфії

Часто кажуть, що drupa – це марафон, а не спринт. Але для команди Ultimate Tech drupa перетвориться на кілька марафонів, оскільки її технологія буде представлена на кількох стендах, а також на власних стендах компанії.

Подробнее...