Solopress купує першу у Великій Британії HP Indigo 120K

2024-06-09
Інсталяції

Solopress збирається встановити перший у Великій Британії HP Indigo 120K, витративши £3,5 млн на новий комплект, який також включає додаткову офсетну машину B1, оскільки компанія встановлює ціль продажів у £60 млн. Угоду щодо HP Indigo 120K було підтверджено на drupa, машина буде доставлена ​​з виставки на завод фірми в Саутенд-он-Сі, де вона замінить дві існуючі Indigo 10K.

Подробнее...


HP представляє першого клієнта бета-версії Indigo 120K

2024-06-07
Інсталяції

Видавництво Limego стало першим бета-клієнтом, який встановив HP Indigo 120K Digital Press. Limego, що базується в Німеччині, є повністю цифровим видавництвом, яке не використовує офсетний друк. Раніше компанія віддавала свої довготривалі операції на аутсорсинг, але тепер усю діяльність можна буде здійснювати всередині компанії.

Подробнее...


RR Donnelley & Sons Company (RRD) замовила понад п’ятнадцять ЦДМ HP Indigo та PageWide

2024-06-04
Інсталяції

HP та компанія RR Donnelley & Sons Company (RRD) оголосили про стратегічну співпрацю для розширення своїх провідних у галузі виробничих потужностей із зобов’язанням встановити понад п’ятнадцять нових друкарських машин HP Indigo та PageWide. Ці преси приєднаються до існуючого парку RRD на заводах у Північній Америці, Китаї та Центральній Америці.

Подробнее...


Linney купує перший однопрохідний принтер Fujifilm-Barberán

2024-06-03
Інсталяції

Компанія Linney уклала угоду щодо першої в світі однопрохідної струменевої машини Fujifilm-Barberán серії HS на drupa. Про співпрацю між двома виробниками над розробкою високошвидкісного пристрою для ринку вивісок і дисплеїв було оголошено трохи менше двох років тому.

Подробнее...


All4Labels і HP повідомили про продаж кількох друкарських машин на drupa

2024-06-03
Інсталяції

Угода включає кілька одиниць HP Indigo V12, HP Indigo 200K і вдосконалену версію HP PageWide Advantage 2200.

Подробнее...


«Укрпол» інвестує в Omet VaryFlex V2

2024-05-27
Інсталяції

У розпал війни «Укрпол», одна з провідних поліграфічних компаній України, розширила свої можливості виробництва гнучкого паковання, встановивши Omet VaryFlex V2. Заснована в 1997 р. неподалік від Львова, компанія «Укрпол» є одним із провідних паковання у Східній Європі з постійними інвестиціями в технології та управління якістю.

Подробнее...


Metsä Board придбала найбільшу та найсучаснішу в Європі машину для складання коробок

2024-04-18
Інсталяції

«Завдяки інвестиціям у виробництво складаних картонних коробок у Хусумі (Швеція) Metsä Board має добрі можливості для задоволення зростаючого попиту на пакувальні матеріали на основі волокон», — говорить Міка Йоукіо, генеральний директор Metsä Board. — Ми прагнемо підтримувати наших клієнтів високоякісними та ресурсозберігаючими рішеннями, які допомагають замінити викопні матеріали та підтримують циркулярну економіку».

Подробнее...


Voith та Schumacher Packaging успішно запустили БДМ 2 у Польщі

2024-02-11
Інсталяції

За допомогою новітніх технологій Voith для підготовки сировини, паперової машини та намотника модернізована виробнича лінія значно збільшить виробничу потужність легких сортів гофрованого картону.

Подробнее...


Інсталяція ниткозшивної машини

2024-01-24
Інсталяції

У січні 2024 р. АТ «Київполіграфмаш» інсталювало поліграфічну ниткозшивну напівавтоматичну машину «БНШ-6» у друкарні «ТакиБук».

Подробнее...


Друга ЦДМ Ricoh Pro Z75 формату B2 у Європі

2024-01-17
Інсталяції

Голландський виробник персоналізованих подарунків YourSurprise у грудні 2023 р. без проблем впорався із найбільш завантаженою порою року – виробляючи та доставляючи 50 000 персоналізованих подарунків щодня – після встановлення другої в Європі струменевої друкарської машини Ricoh Pro Z75 B2.

Подробнее...