Konica Minolta AccurioPrint С4065 в агенції «Рекорд-Центр»

2023-10-21
Інсталяції

ПП «Рекорд-Центр» (Біла Церква) працює на ринку з 2002 року. Компанія створює креативи та супроводжує замовників від дизайну до реалізації будь-яких ідей. Має понад 60 000 задоволених замовників, в т.ч. за межами України.«Рекорд-Центр» є найбільшою агенцією повного циклу в регіоні. Найчастіше клієнти звертаються за друком візитівок, флаєрів, каталогів, листівок та прайсів. 

Подробнее...


Epson SureColor SC30610 у київській філії "Адар Принт"

2023-10-10
Інсталяції

У київській філії друкарні «Адар Принт» інстальовано широкоформатний принтер Epson SureColor SC30610. Пристрій придбали в житомирської рекламно-виробничої компанії «Арт-Майстер». Перед запуском на новій локації принтер пройшов певну профілактику, зроблені чисельні тести з друку.

Подробнее...


Світовий рекорд – Heidelberg постачає провідному виробнику паковання WestRock дві найдовші листові офсетні машини, які коли-небудь виготовлялися

2023-10-06
Інсталяції

Компанія Heidelberger Druckmaschinen AG (Heidelberg) поставила дві найдовші листові офсетні машини, які коли-небудь вироблялися, провідному світовому виробнику паковання WestRock. Найдовша, доставлена на завод WestRock у Тчеві (Польща), — це 42-метрова спеціально адаптована конфігурація Speedmaster XL 106 із 20 блоками друку та покриття.

Подробнее...


Fedrigoni розширює європейські потужності з нанесення покриттів

2023-09-23
Інсталяції

У 2024 р. компанія встановить дві машини для нанесення клейових покриттів на основі акрилу на своїх заводах в Іспанії: San Gregori — у першій половині 2024 р. та Barberà del Valles — у другій половині року.

Подробнее...


Інсталяції Media Print Ukraine у серпні-вересні

2023-09-17
Інсталяції

Значну кількість устаткування інсталювали останнім часом фахівці компанії Media Print Ukraine. Йдеться про екосольвентні, УФ-принтери, обладнання для друку на текстилі, різальні плотери, лазери.

Подробнее...


Як придбати професійне обладнання за грантом «Дія» на власну справу

2023-09-17
Інсталяції

У вінницькій компанії «Друк-Плюс» звернули увагу на пропозицію від Konica Minolta: ЦДМ AccurioPrint C4065, яка працює з тонким, товстим, тисненим папером, друкує конверти, етикетки, картки. 

Подробнее...


Робототехніка Emmepi Group стає реальністю після завершення першої інсталяції

2023-09-14
Інсталяції

Emmepi Group підтвердила, що в липні був встановлений її перший роботизований палетоукладач для фальцювально-склеювальної лінії.

Подробнее...


Vistaprint виходить на новий рівень

2023-09-13
Інсталяції

Компанія інвестувала у ЦДМ Xeikon PX2200 UV. Як постачальник послуг друку Vistaprint усвідомлює важливість блискавичної роботи для своїх цінних клієнтів. До цього компанія вже мала Xeikon X800, що задовольняв ця вимоги, особливо щодо швидкості обробки даних. Нові інвестиції підкріплюють прагнення Vistaprint ефективно та швидко постачати першокласні рішення для друку.

Подробнее...


Tetra Pak пропонує клієнтам можливості цифрового друку паковання

2023-09-12
Інсталяції

Tetra Pak оголосила про запуск «унікального методу струменевого друку преміум-класу» у рамках проєкту Custom Printing. Його запуск відбувся за ретельною перевіркою рішення, під час якої було виготовлено понад 100 мільйонів паковань.

Подробнее...


Konica Minolta встановлює перший широкоформатний струменевий принтер AccurioWide 250

2023-09-09
Інсталяції

Konica Minolta Business Solutions U.S.A., Inc. (Konica Minolta) повідомила про першу інсталяцію гібридного широкоформатного струменевого УФ-світлодіодного принтера AccurioWide 250 з у GAM Graphics and Marketing (GAM) у Стерлінгу (Вірджинія).

Подробнее...