Перша інсталяція ЦДМ Gallus One в Італії

2023-09-02
Інсталяції

Італійська Tipografia Dal Maso виходить у світ цифрових етикеток із першою в Італії ЦДМ Gallus One. Заснована 60 років тому компанія працює під керівництвом другого покоління родини засновника. Компанія, що спеціалізувалася на комерційному друці, зіткнулася з кризою в цьому секторі в 2008 році. Проблеми було вирішено за рахунок диверсифікації пропонованих послуг.

Подробнее...


Перша у світі інсталяція однопрохідного гофропринтера Xeikon IDERA

2023-08-28
Інсталяції

На ринку друку по гофрокартону гряде революційна подія: німецька компанія packaging.digital виходить на ринок як перший незалежний постачальник послуг однопрохідного цифрового друку по гофрокартону для виробництва паковання та промоконструкцій.

Подробнее...


Чергові інсталяції Media Print Ukraine

2023-08-25
Інсталяції

Київська компанія «Альтіка» поповнила арсенал свого обладнання рулонним DTF комплексом TexTek Tk-A3. Компанія пропонує клієнтам широкий вибір технологій для нанесення зображень на текстиль, і наразі DTF технологія — це актуальний must have.

Подробнее...


Інсталяції Media Print Ukraine

2023-07-30
Інсталяції

Інженери Media Print Ukraine інсталювали в Інтернет-магазині модульних картин РА «Вітрина» (Черкаси) широкоформатний рулонний УФ-принтер Mimaki UJV100-160.РА «Вітрина» пропонує велику кількість поліграфічних виробів для домашніх господарств. Можна не лише обрати варіант з представлених в каталозі, а й замовити індивідуальний виріб з власним фото, зображенням із Pinterest або іншого джерела за доступною ціною.

Подробнее...


У Вінницькій друкарні інсталювали AccurioPrint С4065

2023-07-16
Інсталяції

«Вінницька міська друкарня» змінила напрямок розвитку та перенесла частину малих та середніх накладів з офсету на ЦДМ AccurioPrint С4065.

Подробнее...


Обухівська рекламна агенція «ВОБУХОВІ» (ТОВ «Вайт Групп») обрала систему Konica Minolta AccurioPrint С4065 для розвитку напрямку друку етикеток та іншої поліграфічної продукції

2023-07-13
Інсталяції

ТОВ «Вайт Групп» — поліграфічне виробниче підприємство, яке вже 15 років надає комплексні послуги для бізнесу в сфері реклами та поліграфії. Працює під  брендами Рекламна Агенція «‎ВОБУХОВЕ» та «Nalipki.Shop»‎. Займається розробкою сайтів, створює рекламу та поліграфічну і сувенірну продукцію (візитівки, наліпки, листівки, футболки).Раніше компанія переважно працювала на локальному ринку міста та району, поліграфічну продукцію друкували на власному обладнанні молодшої серії Konica Minolta та замовляли на умовах субпідряду, з подальшим фінішним оздобленням на власному виробництві.

Подробнее...


Ламінатор Komfi Amiga 36А в «Копір-Центр Україна»

2023-07-13
Інсталяції

28 червня 2023 р. на одному з виробничих майданчиків компанії «Копір-Центр Україна», в Ужгороді, фахівці компанії «Поліграфічні Системи» ввели в експлуатацію автоматичний ламінатор Komfi Amiga 36А.

Подробнее...


УФ-технологія Xeikon Panther розширює можливості Etiflex

2023-07-06
Інсталяції

Реагуючи на значне зростання попиту на високоякісні цифрові етикетки, польська компанія Etiflex S.C. у Польщі інвестувала у струменеві машину Xeikon PX3000 UV для подальшого підвищення продуктивності та виходу на нові ринки.

Подробнее...


Konica Minolta Ukraine встановила у грузинській друкарні Visitka.ge етикеткову ЦДМ Konica Minolta AccurioLabel 230

2023-07-03
Інсталяції

Visitka.ge (рекламна компанія «D&G») – це багатопрофільна компанія з власною поліграфічною базою (трафаретний, тампонний, офсетний, цифровий друк). Друкарня має міцні, тривалі партнерські стосунки із закордонними компаніями, які виробляють якісні витратні матеріали та обладнання. І виготовляє якісну продукцію за оптимальними цінами.

Подробнее...


Першу машину Heidelberg Speedmaster XL 106 21K офіційно запущено в Німеччині

2023-07-02
Інсталяції

Першу швидкісну машину Speedmaster XL 106 21K інстальовано у німецькій друкарні WEIG (Емскірхен, Баварія). Компанія виготовляє складні коробки та паковання з гофрокартону (близько 160 млн друкованих аркушів на рік).

Подробнее...