Захоплюючі часи для Infomir 3D Printing!

2024-10-26
Вертикальні ринки

Компанія вийшла на Румунію, відкривши нове виробництво в Галаці. Це великий крок, який допомагає наблизити послуги 3D-друку до європейських клієнтів Infomir 3D Printing.

Подробнее...


Heidelberg/Amperfied і TeleCash роблять обробку платежів для зарядки електромобілів плавною та безпечною

2024-10-24
Вертикальні ринки

Постачальник платіжних послуг TeleCash тепер може використовуватися, наприклад, для відшкодування водіям службових автомобілів сеансів заряджання на домашніх зарядних станціях, якщо ними керує Amperfied Backend.

Подробнее...


Як інновації в галузі напівпровідників формують майбутнє 3D-друку

2024-10-12
Вертикальні ринки

CapitolAreaTechnology, виробник оригінального обладнання для напівпровідникових деталей (OEM), що базується в США, робить внесок у значний прогрес у 3D-друці за допомогою передових інновацій у напівпровідниках. Оскільки галузь 3D-друку, за прогнозами, зросте з $21 млрд у 2021 р. до понад $50 млрд до 2026 року, напівпровідникова технологія є вирішальним фактором підвищення швидкості, точності та економічності. Ці інновації дають змогу виробникам розширити межі того, що можливо в адитивному виробництві, особливо в таких секторах, як авіакосмічна промисловість, охорона здоров’я та побутова електроніка.

Подробнее...


Глобальні витрати на рекламу вперше перевищили $1 трильйон

2024-08-27
Вертикальні ринки

Глобальні витрати на рекламу вперше перевищать позначку в $1 трлн завдяки значному зростанню витрат через технологічні гіганти Meta, Amazon і Alphabet. Дані служби рекламних досліджень у звіті про глобальні витрати на рекламу WARC за 2024/25 рр. передбачають зростання витрат на рекламу в усьому світі на 10,5%, завдяки зростанню великого північноамериканського ринку на 8,6% – майже половина з яких пов’язана з виборами в США.

Подробнее...


У найбільшому у світі 3D-друкованому поселенні буде 100 будинків

2024-08-17
Вертикальні ринки

До кінця літа за допомогою роботизованих 3D-принтерів Vulcan від ICON буде завершено будівництво останніх зі ста 3D-друкованих будинків у поселенні Wolf Ranch у Джорджтауні (штат Техас, США). 3D-принтери, що використовуються для цього пристрою, мають ширину більше 13,7 м і важать по 4,75 тонни.

Подробнее...


Reebok та NASA запустили спільну колекцію одягу та взуття

2024-08-05
Вертикальні ринки

У списку спортивних брендів, що надихалися благородною місією та естетикою NASA, —Nike, Puma, Vans та інші — Reebok не перший, і не останній, але саме його колекція вінтажних кросівок та одягу, створена у співпраці з Національним аерокосмічним агентством США, найсвіжіша.

Подробнее...


Coloreel Group подає заяву про банкрутство

2024-07-11
Вертикальні ринки

Шведська компанія Coloreel Group AB, відома своєю технологією миттєвого фарбування ниток, оголосила про банкрутство. 10 липня Coloreel повідомила, що це рішення було прийнято «після того, як компанія виявилася не спроможною досить швидко розвинути свій бізнес і, через це забезпечити потрібне фінансування».

Подробнее...


Компанія Massivit drupa з 15 новими замовленнями на широкоформатний 3D-принтер Massivit 3000

2024-06-11
Вертикальні ринки

Компанія отримала два додаткові стратегічні замовлення на закупівлю від Bombardier, канадської аерокосмічної компанії та Navistar, американської транспортної компанії Massivit 3D Printing Technologies, провідний постачальник промислових систем 3D-друку, підписав 15 нових угод щодо продажу принтерів Massivit 3000 вартістю $3 млн. Принтери будуть надані компанії до кінця 2024 року.

Подробнее...


EFI Cubik з мінеральними чорнилами дає змогу друкувати на будівельних матеріалах

2023-12-10
Вертикальні ринки

EFI оголосила, що компанія Concord Flooring, розташована в Короні (Каліфорнія, США), є однією з перших компаній у світі, яка запровадила EFI Cubik з мінеральними чорнилами, інноваційне цифрове однопрохідне рішення для друку на дереві. Технологія EFI Cubik пропонує унікальну концепцію фарбування та декорування твердої дерев’яної підлоги, дощок для дверей і панелей для меблів і шаф.

Подробнее...


Durst виходить на ринок 3D

2023-12-08
Вертикальні ринки

D3-AM, дочірня компанія Durst Group, представила на виставці Formnext технологію 3D-друку Micro Particle Jetting і призначена для виробництва кераміки. Система друку LABII компанії D3 дає змогу безпосередньо друкувати висококонцентровані суспензії на водній основі практично з будь-яким розміром і розподілом частинок. Після спікання утворюються складні та щільні компоненти, які нині не виробляються жодним іншим існуючим методом.

Подробнее...