Coloreel Group подає заяву про банкрутство

2024-07-11
Вертикальні ринки

Шведська компанія Coloreel Group AB, відома своєю технологією миттєвого фарбування ниток, оголосила про банкрутство. 10 липня Coloreel повідомила, що це рішення було прийнято «після того, як компанія виявилася не спроможною досить швидко розвинути свій бізнес і, через це забезпечити потрібне фінансування».

Подробнее...


Компанія Massivit drupa з 15 новими замовленнями на широкоформатний 3D-принтер Massivit 3000

2024-06-11
Вертикальні ринки

Компанія отримала два додаткові стратегічні замовлення на закупівлю від Bombardier, канадської аерокосмічної компанії та Navistar, американської транспортної компанії Massivit 3D Printing Technologies, провідний постачальник промислових систем 3D-друку, підписав 15 нових угод щодо продажу принтерів Massivit 3000 вартістю $3 млн. Принтери будуть надані компанії до кінця 2024 року.

Подробнее...


EFI Cubik з мінеральними чорнилами дає змогу друкувати на будівельних матеріалах

2023-12-10
Вертикальні ринки

EFI оголосила, що компанія Concord Flooring, розташована в Короні (Каліфорнія, США), є однією з перших компаній у світі, яка запровадила EFI Cubik з мінеральними чорнилами, інноваційне цифрове однопрохідне рішення для друку на дереві. Технологія EFI Cubik пропонує унікальну концепцію фарбування та декорування твердої дерев’яної підлоги, дощок для дверей і панелей для меблів і шаф.

Подробнее...


Durst виходить на ринок 3D

2023-12-08
Вертикальні ринки

D3-AM, дочірня компанія Durst Group, представила на виставці Formnext технологію 3D-друку Micro Particle Jetting і призначена для виробництва кераміки. Система друку LABII компанії D3 дає змогу безпосередньо друкувати висококонцентровані суспензії на водній основі практично з будь-яким розміром і розподілом частинок. Після спікання утворюються складні та щільні компоненти, які нині не виробляються жодним іншим існуючим методом.

Подробнее...


Машини для друку 5 нм чіпів Canon продаватиме в десять разів дешевше за ASML

2023-11-17
Вертикальні ринки

Представники японського виробника пояснили, що таке обладнання буде приблизно в десять разів дешевшим за системи для випуску 5 нм чіпів від ASML, а також споживатиме в десять разів менше електроенергії.

Подробнее...


Найбільші рекламодавці світу відмовилися від реклами в X

2023-11-14
Вертикальні ринки

За даними консалтингової компанії Ebiquity, більшість провідних рекламодавців світу припинили купувати рекламний простір на платформі X після її придбання Ілоном Маском, власником Tesla і SpaceX. Ebiquity, що спеціалізується на аналізі ефективності реклами, зафіксувала різке падіння інтересу до платформи X серед своїх клієнтів.

Подробнее...


Корпорація Komori засновує Центр розвитку елементарних технологій друкованої електроніки

2023-11-10
Вертикальні ринки

Komori Corporation створила Центр розробки елементарних технологій друкованої електроніки на території заводу Цукуба в Японії для розробки елементарних технологій для друкованої електроніки (PE). Komori розглядає бізнес друкованої електроніки як перспективний.

Подробнее...


Зростаюча важливість енергозбереження

2023-11-08
Вертикальні ринки

Власники фотоелектричної сонячної системи тепер можуть використовувати новий Heidelberg Amperfiefd Wallbox connect.solar для заряджання електромобіля як у сонячні дні з високим генеруванням фотоелектричної енергії, так і в похмурі — з низьким її генеруванням. Процес значно простіший, ніж із стандартними настінними боксами, що використовувалися раніше.

Подробнее...


Над Тауерським мостом розвісили гігантську футболку

2023-10-13
Вертикальні ринки

Футбольний клуб «Челсі» та Nike повісили гігантську футболку на Тауерський міст. Запустити цю рекламну акцію допомогли креативні команди The Berry і CFC.

Подробнее...


Xerox продала бізнес з виробництва металевих домішків Elem Additive Solutions компанії ADDiTEC

2023-08-17
Вертикальні ринки

Xerox оголосила про цю угоду 14 серпня. Нагадаємо, що раніше (на початку цього року) компанія передала PARC SRI International і продала канадський дослідницький центр Xerox компанії Myant Capital Partners. У Xerox заявили, що ці угоди були укладені, оскільки компанія зосередила стратегічні пріоритети та інвестиції в інновації на основних можливостях і пропозиціях, включаючи послуги друку, ІТ- та цифрові послуги.

Подробнее...