Замах на Дональда Трампа став приводом випустити мерч

2024-07-19
Друк на тканині

Чи стане історичним день 13 липня року виборів 47-го президента США час покаже, але інформаційний привід на передвиборчому мітингу в Пенсільванії, де ледь не загинув від снайперської кулі колишній голова Сполучених Штатів та кандидат у чергові республіканець Дональд Трамп, видався приголомшливий.

Подробнее...


Рішення NedGraphics для цифрових виробництв

2024-07-16
Друк на тканині

Софтверна компанія NedGraphics опублікувала у своєму блозі програмну статтю «Викриття текстильного друку: від трафаретного до цифрового друку». У ній розглядається перехід від традиційного трафаретного до цифрового друку та підкреслюються значні досягнення цифрових технологій в ефективності, точності та стійкості.

Подробнее...


Heinz та Kate Spade випустили колекцію літнього мерчу про кетчуп

2024-07-06
Друк на тканині

Компанія Heinz, та сама, яка 155 років робить легендарний кетчуп «Хайнц» («…завжди до обіду я беру…»), ніколи не могла втриматися від творчого підходу до маркетингу і, між іншим, має свій власний сайт із продажу мерчу та фірмових товарів з персоналізацією: «Мамуліни томати», «Боби від Амелії», «Дійсно добрий майонез від Джорджа» і так далі.

Подробнее...


EFI Reggiani представила на виставці ITM принтер Extra

2024-06-18
Друк на тканині

EFI Reggiani представила 4-8 червня на виставці ITM у Стамбулі екологічну лінійку пігментних принтерів Reggiani ecoTERRA та швидкісну нову машину EFI Reggiani Extra, а також комплексний цифровий робочий процес від Inèdit.

Подробнее...


Epson запускає новий промисловий сублімаційний принтер

2024-06-14
Друк на тканині

Компанія Epson представила новий 76ʺ (1,93 м) принтер, розроблений для текстильного виробництва. Як і промислові текстильні принтери SureColor F10000 і F10000H, випущені в 2020 р., SureColor SC-F11000H має новий додатковий рулон Jumbo Roll з макс. вагою 300 кг, який, за словами Epson, забезпечує безперервне виробництво та скорочує час простою завдяки меншій кількості зміни носіїв, що робить його придатним для безперебійного виробництва у великих обсягах.

Подробнее...


Mtex NS випустила принтер DtF 64 та стала частиною групи AstroNova

2024-05-20
Друк на тканині

Розробник струменевих принтерів, португальська компанія Mtex NS, придбана групою AstroNova за €24,3 млн. Крім того, угода передбачає виплату продавцю ще до €4 млн впродовж трьох років за умови досягнення певних цілей щодо зростання доходів.

Подробнее...


Stratasys представляє D2G-рішення для виробництва одягу

2024-05-07
Друк на тканині

Компанія Stratasys оголосила про запуск системи прямого друку на одязі — D2G-рішення для принтера J850 TechStyle, новітню пропозицію в технології прямого друку на текстилі Stratasys 3DFashion.

Подробнее...


Обсяги DTF-друку у світі зростуть більш ніж на 40% до 2027 року

2024-05-06
Друк на тканині

Глобальним ринком друку по текстилю остаточно оволодіває DTF: у своєму звіті Keypoint Intelligence пророкує технології Direct-to-Film зміцнення позицій у сегменті декорування одягу, незрівнянне ні з чим з того, що галузь переживала раніше.

Подробнее...


Kornit Digital представить екологічні рішення на Texprocess 2024

2024-04-22
Друк на тканині

Kornit Digital готує демонстрацію цифрового друку та інтегрованого портфоліо робочих процесів на виставці Texprocess 2024. Центральним елементом експозиції стане система Kornit Presto MAX, яка дає змогу друкувати на будь-якому типі тканини від бавовни та поліестеру до деніму та шкіри.

Подробнее...


PUMA випускає колаборацію із PlayStation

2024-04-20
Друк на тканині

У флагманських магазинах PUMA та у низки рітейлерів з 18 квітня з’являться футболки, худі, шорти, сумки та кросівки, з принтами у стилістиці PlayStation. PUMA і Sony PlayStation анонсують колаборацію, завдяки якій фанати брендів зможуть купити яскравий одяг для геймерів. У колекції представлений досить широкий продуктовий ряд: від кросівок та сумок до худі, футболок та шортів.

Подробнее...