CDI Crystal 4260 XPS скорочує кількість ручних операцій і помилок на 50%. На 73% зменшуються кількість відходів і час зайнятості оператора. Системи гравіювання CDI Crystal та експонування XPS Crystal з’єднує роботизований пристрій PlateHandler.

Інтеграція Esko PlateHandler до системи скорочує кількість контактів оператора з пластиною, звільняючи до 50% його часу для вирішення інших завдань.

Нова система завантаження пластин Esko PlateFeeder-S дає змогу завантажувати пластини у гравер без пошкоджень. Є можливість встановлення PlateFeeder-S на гравер для забезпечення найкращого позиціонування пластини та цифрового з’єднання з CDI Crystal.

Встановлення PlateFeeder-S спрощує подачу пластин, додатково підвищуючи продуктивність. Оператору залишається лише завантажити нову пластину в PlateFeeder-S і вийняти експоновану форму з системи експонування XPS Crystal. Після встановлення PlateFeeder-S стає видимим на сенсорному екрані гравера й інтегрується в автоматизований робочий процес. Вбудовані датчики забезпечують ефективне транспортування пластин за допомогою PlateHandler. Безперервний процес експонування на 40% скорочує простої системи та кількість торкань форми оператором.

У цілому продуктивність CtP-системи CDI Crystal 4260 XPS з PlateHandler і PlateFeeder-S може бути на 15% вище її попередників.