Обидві програми розробник називає індивідуальними рішеннями для фахівців препресу, яким потрібні висока ефективність, якість та продуктивність під час підготовки файлів для традиційного чи цифрового друку. Інструмент автоматизації Pactions 7.5 у складі нової версії PACKZ допомагає спростити обробку завдань, що повторюються, і створювати власні алгоритми та інструменти.

Розробник запевняє, що Pactions скорочує час редагування, затвердження та друку нового дизайну паковання та легко вбудовується у робочі процеси та цифрові інтерфейси. З його допомогою можна створювати штрих-коди, у т.ч. двовимірні QR-коди, що задовольняють стандарту GS1 Data Link.

PACKZ та STEPZ тепер містять пряме посилання на інтернет-ресурс Hybrid Software, даючи змогу клієнтам швидко завантажувати готові шаблони, динамічні мітки та фільтри експорту метаданих, потрібні для нових методів виробництва або типів завдань.

І PACKZ, і STEPZ 7.5 підтримують нові процесори Apple M1. Нові функції програм дозволяють переглядати складні багатошарові зображення одночасно в кольоровому та контурному режимах, а об’єктно-орієнтоване растрування на кожній сепарації можна перевіряти окремо.

Удосконалення «інтелектуального вирівнювання» забезпечують якість та узгодженість кольору, передачу сумішевих кольорів та прозорості, а також перетворення колірного охоплення, у т.ч. мультиканальне. PACKZ 7.5 автоматично відзначає елементи художнього оформлення та співвідносить їх з кроками обробки, визначеними у стандарті ISO 19593, тоді як технологія аналізу та виправлення перевіряє вхідні файли на відповідність технологічним вимогам.