Infigo прискорює розробку шаблонів

2022-04-10
Prepress

Розробник web2print платформи Infigo випустила Invent, плагін для програми верстки Adobe InDesign, який поєднує можливості графічного дизайну з функціональністю web2print, даючи змогу користувачам створювати та тестувати нові продукти «швидше, ніж будь-коли раніше».

Подробнее...


HYBRID Software оновила безкоштовний переглядач pdf-файлів

2022-04-07
Prepress

HYBRID Software оновила безкоштовну програму для перегляду pdf-макетів етикетки та паковання Packzview до версії 7.5. Тепер програма підтримує множинні режими перегляду у контурному вигляді та інспекції у розділі View Options. Це можуть бути, наприклад, зони прозорості, оверпринту та трепінгу, мін. точки та макс. відсотка покриття, конфліктуючим кутам, растрам, точкам та лініатурам (якщо в PDF задані параметри об'єктного або загального растрування).

Подробнее...


Кольори Pantone у програмах Adobe — які можливості?

2022-03-24
Prepress

Робоча група галузевих експертів Ghent Workgroup проведе 30 березня 2022 року о 16:00 за центрально-європейським часом безкоштовний семінар з роботи з кольорами Pantone у системах додрукарської підготовки.

Подробнее...


EFI представляє рішення Fiery Prep-it для підготовки до друку та різання

2022-03-15
Prepress

Нове ПЗ Fiery Prep-it для підготовки до друку та різання дасть змогу виробникам широкоформатної графіки економити час та скорочувати витрати матеріалів за рахунок оптимізації нестингу та прискорення підготовки до різання. Рішення може бути підключене до будь-якого контролера друку (повністю інтегроване з EFI Fiery proServer та Fiery XF) і допоможе ефективніше виконувати завдання з підготовки до різання на широкоформатних та надширокоформатних принтерах.

Подробнее...


Рішення Color-Logic повністю сумісні з Adobe Creative Cloud 2022

2022-03-05
Prepress

Color-Logic оголосив, що весь набір програмних продуктів компанії тепер повністю сумісний із Adobe Creative Cloud 2022.

Подробнее...


Оновлення для Konica Minolta AccurioPro Flux

2022-02-01
Prepress

Konica Minolta випустила оновлення для AccurioPro Flux, які відкривають клієнтам нові можливості у сфері комерційної діяльності. Дев’ята версія забезпечує переваги для всіх трьох конфігурацій AccurioPro Flux: Essential, Premium та Ultimate.

Подробнее...


Hybrid Software випустила версію 7.5 PDF-редактора PACKZ для друку етикетки та паковання

2022-01-18
Prepress

Hybrid Software (Бельгія) представила версію 7.5 вбудованого PDF-редактора PACKZ для додрукарської підготовки етикетки та паковання. Одночасно вийшла версія 7.5 STEPZ для різних застосувань у цифровому друці.

Подробнее...


Бібліотеки кольорів Pantone приберуть із деяких програм Adobe Creative Cloud

2021-12-11
Prepress

За повідомленням служби підтримки Adobe, у березні 2022 р. попередньо завантажені в Adobe Photoshop, Illustrator, InDesign, Adobe Color та Adobe Capture бібліотеки кольорів Pantone будуть видалені з майбутніх оновлень ПЗ. У Adobe повідомили, що працюють над альтернативним рішенням, щоб звести до мінімуму вплив цієї зміни на користувачів.

Подробнее...


Перші у світі віяла з неоновими кольорами Touch7

2021-10-07
Prepress

Чотири віяла з неоновими кольорами системи Touch7 Color Guides забезпечують стабільне відтворення 1520 відтінків кольорів за використання неонових рожевого та жовтого тонера на п’ятикольорових ЦДМ Ricoh Pro C7200X.

Подробнее...


Флексографічна CtP-система CDI Crystal 4260 XPS

2021-10-01
Prepress

Esko представила нову флексографічну CtP-систему CDI Crystal 4260 XPS, що забезпечує, за словами виробника, вищий рівень автоматизації, покращену якість, простоту та надійність експлуатації. Для прямого та зворотного засвічення використовується УФ-технологія Esko XPS Crystal зі світлодіодами постійної потужності.

Подробнее...