ПЗ X!Tend використовується для значного покращення обробки зображень. Програма коригує розміри всіх графічних елементів для компенсації розсіювання світла, дифракції та інших фізичних спотворень та приводить їх у відповідність до вхідних даних TIFF. Особливості системи JetScreen!

  • оптична система Lüscher з роздільною здатністю 635, 1270, 2540 або 5080 dpi;
  • технологія УФ-лазерних діодів з оптоволоконним зв’язком не потребує обслуговування;
  • повністю автоматичне калібрування лазерних діодів перед кожною експозицією; наддовгий термін служби лазерних діодів, розрахованих більш ніж на 20000 годин експонування;
  • динамічний авто фокус;
  • продуктивність до 35 м²/год (залежно від кількості діодів та роздільної здатності).

Система JetScreen! CS транспортується та встановлюється як компактний, готовий до використання блок. Залежно від потрібної якості, роздільна здатність може бути змінена одним натисканням кнопки. Для таких застосувань як друкована електроніка можна використовувати роздільну здатність 5080 dpi, яка дає змогу бездоганно відтворювати найдрібніші деталі, такі як лінії завтовшки до 30 мікрон.

Потужність експонування може бути адаптована залежно від вимог форми. За допомогою JetScreen!CS можуть бути експоновані та затверджені всі звичайні типи емульсій, а споживана потужність JetScreen!CS гарантує найнижчі експлуатаційні витрати.