Дизайнери та стилісти отримують відкритий доступ до найбільшої бібліотеки кольорів для бавовни та поліестеру.

Файли ASE або .ase (для Adobe Swatch Exchange) використовуються для завантаження, обміну та доступу до кольорів через палітру зразків у Photoshop, Illustrator та більшості систем автоматизованого проектування (CAD).

Атлас кольорів Color Atlas від Archroma запущений в 2016 р., щоб надати модельєрам і стилістам готову професійну палітру кольорів, яку можна використовувати у своїх проєктах і виробництві. Color Atlas продовжує розвиватися відповідно до прихильності Archroma до сталого розвитку через інновації. Всі кольори, представлені в атласі кольорів, розроблено з використанням продуктів, що відповідають провідним міжнародним екологічним стандартам, і можуть бути обрані відповідно до потрібного профілю стійкості.

Кожен колір із Color Atlas by Archroma можна придбати у компанії Archroma у вигляді фізичного кольорового стандарту, що включає точні цифрові дані та доступ до глобальної технічної підтримки з фарбування.

«Ми пишаємося тим, що відкриваємо великі онлайн-колекції кольорів для брендів, дизайнерів та фабрик і допомагаємо їм створювати одяг та вироби, які є одночасно бажаними та екологічними», — каже Кріс Хіпп, керівник служби управління кольором у студії бренду Archroma. — За допомогою Color Atlas вони зможуть швидко знаходити кольори у своєму дизайнерському ПЗ і потім використовувати їх з упевненістю, що їхній дизайнерський задум буде швидко і надійно реалізований у глобальних ланцюжках постачань».