Серед особливостей та нових можливостей:

  1. Більш високий рівень персоналізації завдяки доданню змінного контенту із CSV-файлів. Нова функція для більш швидкої, простої та зручної обробки флаєрів, квитків, листівок та розсилок.
  2. Можливість додавати зображення на сторінку в останній момент: оператор може вносити зміни до AccurioPro Flux на будь-якому етапі редагування.
  3. Поліпшена взаємодія з автономними пристроями післядрукарської обробки. Спрощені процедури вибору точності кольору, фонового кольору, QR-кодів та реєстраційних міток.
  4. Опція Flux Label Impose дає змогу автоматизувати робочий процес для систем друку етикеток Konica Minolta та оптимізувати процедуру персоналізації етикеток. Це значна економія матеріалу для етикеток, можливість збереження шаблонів та підтримки публікації змінних даних із CSV-файлів у вигляді тексту, штрих-коду та QR-коду.
  5. Ексклюзивна функція AccurioPro Flux Ultimate — завдяки новому оформленню сторінки аутентифікації можна відображати персональний контент та створювати більш інформативну вітрину для онлайн-замовлень.
  6. Нові функції Flux Essential — Flux Multi Seat та Flux Preflight Pro, а також можливість доступу з іншого ПК або Mac. В AccurioPro Flux представлені центр управління та контролю, функції автоматизованої обробки робочих процесів, а також управління кольором.

Рішення забезпечує безшовну інтеграцію різних технологій друку та повністю сумісне з усіма системами друку Konica Minolta. Воно призначено для постачальників друкарських послуг (PSP) та центрів друку та копіювання (CRD), внутрішніх друкарень громадських організацій, університетів та корпорацій.