Epson на drupa 2024 – задоволення попиту на локалізоване виробництво

2024-06-16
agarkov Новини поліграфії 355

Ключова тема, навколо якої було побудовано експозицію Epson на drupa 2024, — задоволення попиту на локалізоване та індивідуальне  виробництво, оскільки рекламно-поліграфічна галузь переходить від масового виробництва однотипної продукції до більш персоналізованих продуктів, виготовлених на вимогу.

Подробнее...


HEIDELBERG на drupa 2024: розв’язання трьох основних проблем галузі

2024-06-10
agarkov Новини поліграфії 362

Новини HEIDELBERG займають перші шпальти світових профільних медіа від початку найголовнішої галузевої виставки drupa 2024. Що ж такого підготував поліграфічний гігант, і як це вплине на подальший розвиток галузі — розповідаємо та аналізуємо разом із вами.

Подробнее...


«Актив Принт» обирає Xerox® PrimeLink® B9100, щоб виконувати замовлення в режимі реального часу

2024-06-10
agarkov Новини поліграфії 182

Для центрів оперативної поліграфії, що надають клієнтам комплексні послуги з друку, копіювання, сканування документів, виготовлення комерційної поліграфії, рекламно-сувенірної продукції, роздруківки широкоформатних креслень вкрай важлива безперервна робота устаткування. Бо клієнти нерідко потребують виконання замовлень в режимі реального часу – йдеться про ті замовлення, які входять до зони відповідальності БФП – надійних, продуктивних та таких, що забезпечують високоякісний друк. Ця історія про Xerox® PrimeLink® B9100.

Подробнее...


Завдяки точковим інвестиціям компанія Brandcard зміцнила позиції на ринку пластикових карток та розширила сферу діяльності

2024-05-16
agarkov Новини поліграфії 279

Відомий виробник пластикових карток та картонних скретч-карт компанія Brandcard з Вінниці на початку 2022 р. інвестувала в ЦДМ Ricoh Pro C7200X, що дало змогу не лише суттєво посилити позиції у напрямку виготовлення пластикових карток, але й повернутися до сегменту комерційного друку, з якого власник компанії Андрій Гуренко вийшов після кризи 2008 року, зосередившись на випуску пластикових карток. Результатом подальшої співпраці між постачальником ЦДМ компанією «Мегатрейд» та Brandcard стала інсталяція інноваційного автоматичного ламінатора Tauler SMTB3, який, за влучним висловом директора друкарні, здатен на тривалий час закрити потребу цифрової друкарні.

Подробнее...



AEON Laser – нове ім’я на ринку якісних газових лазерів в Україні! Сучасне обладнання для сучасних людей! Верстати, які підкорили США!

2023-03-30
agarkov Новини поліграфії 968

Перше питання, яке хочеться поставити, а навіщо ще один лазер – адже їх і так багато представлено на нашому ринку!? На будь-який смак – від найдешевших, зібраних у гаражах з китайських комплектуючих, безлічі ноунеймів, що продаються під різними місцевими брендами, до виготовлених світовими лідерами, з ціною, що в рази перевищує вартість будь-яких китайських пристроїв. 

Подробнее...


Сьогодні на часі універсальні доступні за ціною ЦДМ – такі як Ricoh ProTM 8300s

2023-03-24
agarkov Новини поліграфії 641

Друкарню SIMEX Print з Одеси засновано 5 травня у 1993 р. під назвою «Друк». З часом, після придбання більш технологічного устаткування та запровадження сучасних технологій друку, компанії вдалося значно розширити спектр робіт, але виготовлення книжок та іншої багатосторінкової продукції лишається ключовим напрямком діяльності й донині.

Подробнее...


Занурюйтесь вчасно

2023-03-24
agarkov Новини поліграфії 594

Інтерактивний друк стає мейнстрімом

Подробнее...


Масштабування під час війни. Компанія «Адар» відкрила новий офіс та цифрове виробництво у Києві й не планує на цьому зупинятися

2022-12-07
agarkov Новини поліграфії 1495

Підприємець з Харкова, власник компанії «Адар» Кирило Климовський до теперішнього часу створив та розвиває три самодостатні, але взаємопов’язані напрямки бізнесу:

Подробнее...


ТзОВ «Репро Студія Діалог» сертифіковано за стандартом ISO 9001-2015 «Управління якістю»

2022-10-11
agarkov Новини поліграфії 1056

Для ТзОВ «Репро Студія Діалог» отримання сертифікату ISO 9001-2015 з управління якістю – подія водночас і значуща, й буденна. Значуща, бо це насамперед клієнто-орієнтований крок: як компанії з України, так і зарубіжні замовники репро-студії надають послуги міжнародним корпораціям, і неодмінна вимога з боку останніх – сертифікація всього ланцюжку створення продукції за міжнародними стандартами. А буденною ми назвали цю подію, бо для ТзОВ «Репро Студія Діалог» – сертифікат ISO 9001-2015, скоріше, еквівалент та винагорода за всі попередні зусилля з безперервної побудови в Україні сучасного підприємства, яке на найвищому рівні надає додрукарські послуги чисельним виробникам етикетки, картонного та гофропаковання.

Подробнее...