AEON Laser – нове ім’я на ринку якісних газових лазерів в Україні! Сучасне обладнання для сучасних людей! Верстати, які підкорили США!

2023-03-30
agarkov Новини поліграфії 824

Перше питання, яке хочеться поставити, а навіщо ще один лазер – адже їх і так багато представлено на нашому ринку!? На будь-який смак – від найдешевших, зібраних у гаражах з китайських комплектуючих, безлічі ноунеймів, що продаються під різними місцевими брендами, до виготовлених світовими лідерами, з ціною, що в рази перевищує вартість будь-яких китайських пристроїв. 

Подробнее...


Сьогодні на часі універсальні доступні за ціною ЦДМ – такі як Ricoh ProTM 8300s

2023-03-24
agarkov Новини поліграфії 490

Друкарню SIMEX Print з Одеси засновано 5 травня у 1993 р. під назвою «Друк». З часом, після придбання більш технологічного устаткування та запровадження сучасних технологій друку, компанії вдалося значно розширити спектр робіт, але виготовлення книжок та іншої багатосторінкової продукції лишається ключовим напрямком діяльності й донині.

Подробнее...


Занурюйтесь вчасно

2023-03-24
agarkov Новини поліграфії 468

Інтерактивний друк стає мейнстрімом

Подробнее...


Масштабування під час війни. Компанія «Адар» відкрила новий офіс та цифрове виробництво у Києві й не планує на цьому зупинятися

2022-12-07
agarkov Новини поліграфії 1333

Підприємець з Харкова, власник компанії «Адар» Кирило Климовський до теперішнього часу створив та розвиває три самодостатні, але взаємопов’язані напрямки бізнесу:

Подробнее...


ТзОВ «Репро Студія Діалог» сертифіковано за стандартом ISO 9001-2015 «Управління якістю»

2022-10-11
agarkov Новини поліграфії 878

Для ТзОВ «Репро Студія Діалог» отримання сертифікату ISO 9001-2015 з управління якістю – подія водночас і значуща, й буденна. Значуща, бо це насамперед клієнто-орієнтований крок: як компанії з України, так і зарубіжні замовники репро-студії надають послуги міжнародним корпораціям, і неодмінна вимога з боку останніх – сертифікація всього ланцюжку створення продукції за міжнародними стандартами. А буденною ми назвали цю подію, бо для ТзОВ «Репро Студія Діалог» – сертифікат ISO 9001-2015, скоріше, еквівалент та винагорода за всі попередні зусилля з безперервної побудови в Україні сучасного підприємства, яке на найвищому рівні надає додрукарські послуги чисельним виробникам етикетки, картонного та гофропаковання.

Подробнее...


Easy Pre Press або Перший PUR-центр: як це працює! Післядрукарські послуги користуються значним попитом навіть під час війни

2022-10-04
agarkov Новини поліграфії 967

Поява на друкарській карті України амбіційного проєкту Easy Pre Press стала «лакмусовим папірцем» ринку поліграфії й наслідком його проблем. Виявляється, в українському друкарстві бракувало спеціалізованих компаній, здатних швидко та якісно виконувати саме післядрукарські послуги окремих типів. Звісно, хтось і до Easy Pre Press надавав послуги PUR-склеювання на сторону, але якось «кулуарно», про це було відомо обмеженому колу компаній.

Подробнее...


Компактний планшетний ріжучий плоттер JWEI LST-0604-RM посилив можливості та додав гнучкості друкарні Alt

2020-10-27
agarkov Новини поліграфії 1941

Наприкінці літа у київській друкарні Alt встановлено перший в Україні планшетний плоттер JWEI LST-0604-RM для прорізки, бігування та надрізки різноманітних листових матеріалів. Цей компактний пристрій має досить цікавий функціонал й коштує при цьому суттєво дешевше більшості аналогів, представлених на ринку.

Подробнее...


Конкурентная себестоимость оттиска, высокое качество печати, точная регистрация ЦПМ. Копировальный центр (ФОП «Григоренко») из Одессы ставит на Ricoh Pro C5200S

2020-06-16
agarkov Новини поліграфії 1663

С точки зрения развития полиграфии Одесса – весьма интересный мегаполис. В городе довольно мало, как для «миллионника», мощностей офсетной печати. Зато, начиная с 2006 г. «правит бал» цифра! Именно Одесса в свое время стала ареной ожесточенных сражений на рынке цифровой печати, когда один известный вендор ухитрился установить в городе сразу две топовых печатных машины. Но жизнь на рынке цифровой печати Одессы постепенно успокоилась, монополистов на нем не осталось, а заказы цифровой печати более-менее равномерно распределяются между рядом типографий и рекламных агентств. Естественно, чтобы успешно работать на высококонкурентном рынке цифровой печати Одессы, его участникам приходится инвестировать в новое оборудование, позволяющее предложить клиентам высокое качество печати продукции по среднерыночной стоимости. Будни цифровой печати в Южной Пальмире проходят в нынешнем году под «звездой» Ricoh. А наш сегодняшний рассказ о Копировальном центре на Канатной, 60, владелец которого Сергей Григоренко имеет значительный опыт работы с оборудованием компании и накануне кризиса приобрел ЦПМ Ricoh Pro C5200S.

Подробнее...


В чиїх інтересах силове захоплення ТОВ «Палп Мілл Принта»?

2019-12-02
agarkov Новини поліграфії 2215

2 грудня в УНІАН відбулася прес-конференція «В чиїх інтересах силове захоплення ТОВ «Палп Мілл Принта», у якій крім генерального директора Олега Дубровки взяли участь керівники та представники компаній-партнерів друкарні – «Гейдельберг Україна», VIP System Ukraine, «Август Україна» та адвокат Костянтин Пасіка, що захищає інтереси підприємства.

Подробнее...