Вперед та вгору: ТзОВ «Репро Студія Діалог» - найновіші та найсучасніші світові технології виробництва флексоформ в Україні

2021-06-10
agarkov Prepress 1337

Двадцятирічна історія ТзОВ «Репро Студія Діалог» нерозривно пов’язана зі становленням індустрій гнучкого паковання та виготовлення етикетки в Україні. Компанія від самого початку розвитку зробила ставку на запровадження інноваційних технологій виготовлення друкарських форм – спочатку від компанії DuPont, згодом, після ретельного аналізу технологій, представлених на світовому ринку, ТзОВ «Репро Студія Діалог» надала перевагу також рішенням від компанії Esko, які чудово узгоджувалися з технологіями та матеріалами DuPont. Завдяки зусиллям компанії зі Львова технології спеціального растрування HD Flexo, мікрорастрування плашок Pixel+ від компанії Esko та технологія DuPont™ Cyrel® DigiFlow з виготовлення друкарських форм з пласкою поверхнею друкувальних елементів стали стандартом в галузі. Після масштабування бізнесу та відкриття представництва у Києві в 2017 р., за три роки ТзОВ «Репро Студія Діалог» робить експансію у відносно новий для себе сегмент ринку – виготовлення флексоформ з монтажем на «фартух» для виробництв гофропаковання. І знову є всі підстави вважати, що рішення, які пропонують львів’яни, дадуть змогу підвищити культуру галузі з виробництва гофротари – і цей процес, власне, вже відбувається. Із яким багажем зустріла двадцятиріччя ТзОВ «Репро Студія Діалог» та які цікаві пропозиції для ринку поліграфії є сьогодні в портфелі компанії розповіли засновник та директор Петро Заремба, технічний директор Олег Солодуха та комерційний директор Богдан Волошин.

Подробнее...


Відкриті ресурси для поліграфістів, якими можна скористатися під час карантину

2020-04-15
Valia_V Prepress 1999

У зв'язку з масовим переходом на віддалену роботу, компанії, які виготовляють програмне забезпечення для поліграфістів, вирішили допомогти своїм клієнтам пережити цей непростий період.

Подробнее...


Бесплатная годовая подписка на сервис Adobe Creative Cloud Photography при покупке приборов X-Rite

2019-12-04
agarkov Prepress 1661

Имея решения X-Rite для управления цветом, вы можете быть совершенно уверены в точности передачи цвета на всем протяжении производственного процесса при экономии времени, денег и сил. Объединив эти инструменты с мощными программными редакторами Adobe, вы получите все, что нужно для создания впечатляющих изображений с точнейшей цветопередачей!

Подробнее...


Типография Scott Print обновила препресс

2018-07-25
valia_p+ Prepress 2117

Типография Scott Print, г.Перт, Австралия, модернизировала свой участок изготовления форм, установив CTP PlateRite T-9800CTP HDN-S с автозагрузчиком. Новое допечатное оборудование позволяет автоматически загружать три кассеты до 100 пластин, в общей сложности 300 пластин или 500 с добавлением двух дополнительных кассет. В компании говорят, что новый CTP от Fujifilm заменяет две старые единицы оборудования от Creo, при этом обеспечивая более высокую производительность.

Подробнее...


Выпущена новая версия FotoBOOK.Platform

2013-08-14
Victor.Maznyuk Prepress 3477

13 августа 2013 г. Киев. Компания WEB100 Technologies выпустила стабильную версию платформы для онлайн создания, редактирования и заказа в печать фотокниг - FotoBOOK.Platform 1.0.

Подробнее...