Блог пользователя agarkov


Зарегистрован: 2010-12-27

Карма: 21

Активен в категориях: Обладнання, Широкоформатний друк, Маркетинг та менеджмент у поліграфії, Postpress, Постдрукарська обробка, Новини поліграфії, Технологія

Друга в Україні ЦДМ Ricoh Pro™ C7500 у РВК «Ефективна реклама» Швидка трансформація бізнесу під час війни

2024-07-21
Обладнання

Лише за шість років «Ефективна реклама» зеволюціонувала від невеличкої рекламної агенції, що працювала в маленькій кімнатці на Подолі, у помітну на ринку Києва рекламно-виробничу компанію з кількома виробничими та офісними приміщеннями. Вдало обраний вектор розвитку, пов’язаний із роботою з корпоративними замовниками, дав змогу втілити власну мрію. Після кількох переїздів РВК «Ефективна реклама» знайшла вдалу локацію на вул. Гната Хоткевича, 22 біля м. Чернігівська, де, власне, й з’явилася можливість масштабувати виробництво.Логічний підсумок зростання – нещодавня інсталяція другої в Україні ЦДМ Ricoh Pro™ C7500.

Подробнее...


Подальший розвиток «АртВіжн» його власник пов’язує з принтерами Roland

2024-07-03
Широкоформатний друк

Історія співпраці рекламного підприємства «АртВіжн» з компанією LPS налічує понад 15 років. За цей час компанія придбала в постачальника чимало обладнання, а останніми інсталяціями стали екосольвентний плотер-катер Roland TrueVIS SG3-540 та бортогибний верстат. Про переваги плотера нам розповів керівник компанії Сергій Хлєвний.

Подробнее...


Fujifilm вступає в нові партнерські стосунки

2024-06-25
Маркетинг та менеджмент у поліграфії

WFIJ Systems Fujifilm, яка є частиною корпорації Fujifilm, оприлюднила низку угод і партнерств на drupa, включно з першим продажем нової однопрохідної струменевої машини серії HS, створеної для ринку вивісок і дисплеїв.

Подробнее...


Цифрове оздоблення без обмежень

2024-06-23
Postpress

Компанія Cartes представляє модуль цифрового оздоблення, який не має обмежень за матеріалами, висотою рельєфу і товщинами елементів в одному дизайні. Це Cartes Jet D-Screen для GT series.

Подробнее...



Epson на drupa 2024 – задоволення попиту на локалізоване виробництво

2024-06-16
Новини поліграфії

Ключова тема, навколо якої було побудовано експозицію Epson на drupa 2024, — задоволення попиту на локалізоване та індивідуальне  виробництво, оскільки рекламно-поліграфічна галузь переходить від масового виробництва однотипної продукції до більш персоналізованих продуктів, виготовлених на вимогу.

Подробнее...


Koenig & Bauer: позитивні підсумки drupa 2024

2024-06-12
Маркетинг та менеджмент у поліграфії

Компанія Koenig & Bauer представила широкий асортимент продуктів і численні цифрові інновації на найбільшій і провідній у світі виставці технологій друку drupa 2024в Дюссельдорфі.

Подробнее...


HEIDELBERG на drupa 2024: розв’язання трьох основних проблем галузі

2024-06-10
Новини поліграфії

Новини HEIDELBERG займають перші шпальти світових профільних медіа від початку найголовнішої галузевої виставки drupa 2024. Що ж такого підготував поліграфічний гігант, і як це вплине на подальший розвиток галузі — розповідаємо та аналізуємо разом із вами.

Подробнее...


«Актив Принт» обирає Xerox® PrimeLink® B9100, щоб виконувати замовлення в режимі реального часу

2024-06-10
Новини поліграфії

Для центрів оперативної поліграфії, що надають клієнтам комплексні послуги з друку, копіювання, сканування документів, виготовлення комерційної поліграфії, рекламно-сувенірної продукції, роздруківки широкоформатних креслень вкрай важлива безперервна робота устаткування. Бо клієнти нерідко потребують виконання замовлень в режимі реального часу – йдеться про ті замовлення, які входять до зони відповідальності БФП – надійних, продуктивних та таких, що забезпечують високоякісний друк. Ця історія про Xerox® PrimeLink® B9100.

Подробнее...


10 ефектів та технологій післядрукарської обробки у флексографії для підвищення привабливості паковання

2024-06-05
Технологія

Рекомендації компанії Cheshire з вірного вибору анілоксових валів, методів їхнього гравіювання та досягнення ефектів з опорядження друкованої продукції у флексографії.

Подробнее...