Безкоштовний Pantone Connect для Adobe Creative Cloud

Pantone запропонувала дизайнерам безкоштовний необмежений доступ до інструмента Pantone Connect для Adobe Creative Cloud є до 1 липня 2020 року. дозволяє отримати повний доступ до колірних бібліотекам Pantone безпосередньо з дизайнерського ПО. Ви зможете ефективно шукати, сортувати і фільтрувати всі кольори у всіх бібліотеках Pantone; перетворювати значення RGB, Hex, CMYK і L * a * b * в найближчі до них кольору Pantone; ділитися колірними палітрами з колегами, щоб полегшити спільну роботу над проектами з точною передачею інформації про цветах.Для користувачів, вже підписаних на Pantone Connect, послуга продовжена на 3 місяці.

CGS ORIS пропонує ПО Ink Saver безкоштовно за умови оплати онлайн-консультації

CGS ORIS до кінця травня надає своє ПО ORIS Ink Saver Premium безкоштовно, однак в пакет ORIS Ink Saver також входять установка і первинний супровід, вартість яких складає 400 євро. Для того, щоб скористатися пропозицією, необхідно надіслати свої контакти на пошту компанії  inksaver@cgs-oris.com.

У компанії впевнені, що її пропозиція допоможе власникам широкоформатних УФ-принтерів і принтерів з сольвентними чорнилом зменшити кількість чорнила приблизно на 20-30%, скоротивши тим самим витрати на друк.

Деталі: https://www.cgs-oris.com/de/cgs-blog-de/item/329-get-an-ink-saver-for-free-reduce-your-printing-costs-now

Color-Logic пропонує безкоштовно файли для друку листівок з металізованими ефектами

Color-Logic вирішила внести свій вклад в боротьбу з коронавірусом, безкоштовно запропонувавши всім охочим готові файли з використанням металізованих квітів.

 «Оскільки поліграфія є потужним засобом комунікації, ми надаємо готові до друку файли "Думаю про тебе "і "Дякую "з металізованими ефектами, які кожен може використовувати, щоб звернутися до клієнтів, членів сім'ї і друзів. Людям, у яких немає доступу до інтернету або комп'ютерних знань, потрібні листівки з хорошими побажаннями », - пояснює рішення компанії директор з продажу та маркетингу Марк Дживс. Ці зображення можна друкувати з використанням CMYK + срібне чорнило / тонер на білому, або CMYK + біле чорнило / тонер на металізованому папері. Потрібно тільки додати текстове повідомлення і координати відправника.

Файли можна завантажити за посиланням: https://www.color-logic.com/coronavirus/.

Enfocus пропонує тимчасові безкоштовні ліцензії PitStop Pro для підтримки друкарень по час пандемії

Компанія Enfocus оголосила про надання безкоштовних ліцензій PitStop Pro і програм навчання в рамках підтримки друкарень.

PitStop Pro - професійний програмний комплекс, призначений для автоматизації додрукарських операцій.

"В умовах триваючої ескалації коронавируса (COVID-19) по всьому світу ми думали про те, що ми можемо зробити як учасник поліграфічного ринку, щоб допомогти нашим клієнтам в цей невизначений період. Звичайно, ми надаємо обмежений вплив на цю пандемію, але ми хочемо допомогти всім, чим можемо, - йдеться в заяві компанії. - Оскільки однією з основних рекомендацій Всесвітньої організації охорони здоров'я є сприяння роботі на дому, ми вирішили, що ми будемо надавати нашим клієнтам безкоштовні тимчасові ліцензії PitStop Pro для підтримки віддаленої роботи і, крім того, зробимо всі наші електронні навчальні матеріали доступними для безкоштовного використання.

Запросити ліцензію можна за цим посиланням: https://www.enfocus.com/en/pitstop-pro/get-a-pitstop-pro-trial.

RemoteDirector пропонує безкоштовний доступ до сервісу екектронної кольоропроби онлайн

RemoteDirector — це ПЗ для екранної кольоропроби макетів на різних видах друкованої продукції. Друкована комунікація, паковання харчових продуктів та вироби для надзвичайних ситуацій особливо важливі під час кризи COVID-19, а поліграфія була визнана важливою послугою як на національному, так і на міжнародному рівні. Відповідно, RemoteDirector пропонує допомогу поліграфічним компаніям, агенціям та власникам брендів для продовження ефективної роботи.

Щоб скористатися цією пропозицією, необхідно надіслати запит на sales@remotedirector.com, із заголовком листа “COVID-19 Proofing”. Буде створено обліковий запис за допомогою RemoteDirector, що дозволить поліграфічним компаніям створювати та ділитися матеріалами з клієнтами та колегами, які працюють вдома.

Сайт компанії: https://www.remotedirector.com/