LEAN мислення в поліграфії

2023-03-31
agarkov Маркетинг та менеджмент у поліграфії 1096

Перш ніж читати цю статтю або перегорнути сторінку і перейти до ознайомлення з іншою інформацією, задайте собі декілька питань. Як часто на зборах ми говоримо про потребу скоротити терміни виготовлення продукції?

Подробнее...



Kornit Digital — колективний позов від приватних інвесторів

2023-02-25
agarkov Маркетинг та менеджмент у поліграфії 678

Вартість акцій Kornit Digital знизилася за рік із $92 до $22 за штуку. Вважаючи таке падіння невиправданим, низка акціонерів компанії вирішила звернутися до суду. 15 лютого 2023 р. колективний позов до компанії Kornit Digital подано до суду Нью-Джерсі (Нью-Йорк) пенсійним фондом округу Дженесі. 17 лютого аналогічний позов надійшов від пенсійного фонду пекарів та перевізників Клівленду.

Подробнее...


Сучасні методи систематизації у друкарні

2023-01-30
agarkov Маркетинг та менеджмент у поліграфії 1106

Текст: Валерія Гранкіна, співвласник друкарні «Славена» (Харків)

Подробнее...


Перед компанією «Мегатрейд» у 2022 році відкрилися нові бізнес-можливості

2022-11-21
agarkov Маркетинг та менеджмент у поліграфії 839

Компанія «Мегатрейд», офіційний представник в Україні Ricoh International, яка також успішно представляє інтереси багатьох виробників післядрукарського устаткування у нашій державі та на деяких європейських та азіатських ринках, провела чудовий 2021 рік.

Подробнее...


Друкарська галузь України поступово адаптується до воєнних дій

2022-06-22
kudina_dariia Маркетинг та менеджмент у поліграфії 579

Разом із нашим стабільним партнером, спеціалізованим сервісом http://dm.sociometer.biz, у період з 3 по 16 травня редакція Print+ провела нове опитування – «Поліграфічна галузь України. Настрої та тренди». Для проведення опитування використовувалися спеціалізовані SMM-ресурси Соціальної мережі поліграфістів: група «Поліграфія України» та сторінка Соціальна мережа поліграфістів на Facebook, група «Друкуймо разом» у Telegram.

Подробнее...


Варіанти залучати та зберігати працівників у поліграфії

2022-06-14
kudina_dariia Маркетинг та менеджмент у поліграфії 760

Альянс Printing Industries Alliance опублікував нову доповідь «Набір, утримання та шляхи працевлаштування в поліграфічній промисловості» (квітень 2022 р.), в якій розглядаються реалії найму у поліграфічній галузі та практичні рішення для залучення співробітників. Хайді Толлівер-Вокер на сайті WhatTheyThink робить декілька висновків із цього звіту.

Подробнее...


Smithers: світовий ринок цифрового друку до 2032 г. сягне $230,5 млрд

2022-05-17
kudina_dariia Маркетинг та менеджмент у поліграфії 590

За прогнозами Smithers, частка цифрового друку в обсязі продажу всієї друкованої продукції (вкл. паковання) за 10 років може досягти 25% і скласти $230,5 млрд.

Подробнее...


«Поліграф Поліграфич» сповнений рішучості розвиватися в перспективних сегментах УФ-друку та DTF-друку, де бере швидкістю та якістю

2022-04-10
kudina_dariia Маркетинг та менеджмент у поліграфії 829

Запорізька компанія «Поліграф Поліграфич» працює на ринку рекламно-поліграфічних послуг понад десять років. За цей час звичайний копі-шоп, що надавав послуги студентам з копіювання та роздруковування, перетворився на багатопрофільну рекламно-виробничу компанію, що спеціалізується на оперативній поліграфії, широкоформатному сольвентному друці, зовнішній рекламі, надає послуги УФ-друку, сублімації, виготовлення рекламно-сувенірної продукції, а останнім часом інвестувала кошти у відносно новий для ринку напрямок DTF-друку. Про переваги напрямків УФ-друку та DTF-друку на тканині та інших матеріалах у контексті ринку та розвитку компанії «Поліграф Поліграфич», зокрема, нам розповів власник підприємства В’ячеслав Пугач.

Подробнее...


Програма «єПідтримка» збільшила втричі український книжковий ринок

2022-02-14
kudina_dariia Маркетинг та менеджмент у поліграфії 662

Засновник і власник видавництва «Фоліо» Олександр Красовицький повідомив про те, що сьогодні книжковий ринок виріс утричі порівняно з 2020 р., під час якого продаж книжок упав на 35-40%. Наприкінці 2021 і на початку 2022 рр. ситуація покращилася. Це явище він пов’язує з упровадженням владою України програми «єПідтримка».

Подробнее...