Машина для виготовлення стікерів

2021-07-17
Постдрукарська обробка

Засновник Powerbind (ПАР) Вінанд Бошофф вигадав 17 років тому листову машину для виготовлення стікерів, а потім автоматизував її. До цього стікери випускали лише великі друкарні на рулонному устаткуванні.

Подробнее...


BOBST модернізує EXPERTFOLD 110

2021-07-14
Постдрукарська обробка

BOBST представила нову багатофункціональну версію фальцювально-склеювальної машини EXPERTFOLD 110. У модифікованій EXPERTFOLD 110 A3 впроваджено нові інтегровані спеціалізовані модулі для виробництва коробок зі складним дном, а також чотирьох- і шестиклапанних коробок. Завдяки цим модулям переналагодження з одного типу коробок на інший стає простішим і швидшим.

Подробнее...


Bobst — рішення для підтримки концепції розвитку пакувальної промисловості

2021-06-14
Постдрукарська обробка

9 червня 2021 р. на прес-конференції в Лозанні (Швейцарія) Bobst представила декілька нових рішень для допомоги замовникам у перетворенні пакувального виробництва.

Подробнее...


Eterna представила ECUT 2100 Elite

2021-06-04
Постдрукарська обробка

Компанія Eterna продемонструвала новий плоский прес ECUT 2100 Elite. Його макс. виробнича швидкість — 5500 циклів/год, формат аркуша — від 780х550 до 2100х1300 мм. Також у новій моделі — моторизоване регулювання тиску висікання з візуалізацією тоннажу, система динамічного видалення облою.

Подробнее...


Duplo представляє машину для ротаційної висічки

2021-05-25
Постдрукарська обробка

Duplo випустила нову модель для малоформатної ротаційної висічки PFi DI-CUT 310 зі збільшеними продуктивністю та форматом й іншими поліпшеннями. Виробник рекомендує використовувати її для випуску періодичної продукції. Новинка стала розвитком моделі PFi DI-CUT 300, представленої в 2012 р.

Подробнее...


Morgana випустила бігувально-фальцювальну машину DigiFold Pro XL

2021-05-24
Постдрукарська обробка

Morgana Systems розширила лінійку бігувально-фальцювальних машин DigiFold моделлю DigiFold Pro XL для роботи з середніми та великими накладами — як цифровими, так і офсетними. Основна «фішка» новинки — можливість стандартно працювати з банерами, які можуть задруковувати чимало сучасних ЦДМ.

Подробнее...


Analog-to-Digital: Adphos Anir Dryer – компактне рішення для післядрукарської обробки із застосуванням лаку, нанесеного у цифровий спосіб на попередньо задруковані поверхні

2021-04-22
Постдрукарська обробка

На додаток до струменевих фарб (CMYK + білий та інші спеціальні кольори) R & D команда Actega Terra розробила лак, який можна наносити на попередньо надруковані поверхні, використовуючи друкувальну голівку Seiko 1536 RC. Ця комбінація застосовується в модульній друкувальній лінійці «HIVE» від ideeGo GmbH. Компактний сушильний модуль aNIR від adphos випаровує воду з фарби з максимальною ефективністю. Ця концепція ідеально підходить як завершальний етап фінішної обробки.

Подробнее...


Muller Martini розширює Printing Expo Showroom Ready

2021-04-21
Постдрукарська обробка

Muller Martini додав п’ять нових машин до своєї експозиції у віртуальному виставковому просторі Printing Expo та демонструє їх на Virtual.drupa. Новинки — це рішення для післядрукарської обробки книг, видрукуваних у цифрових спосіб, Sigma Line III, біндери Alegro та Publica Pro, ниткозшивна машина Ventura MC 160 та книжкова лінія Diamant MC Digital. Компанія створила великий двоповерховий виставковий зал для розміщення свого найсучаснішого обладнання.

Подробнее...


Duplo анонсувала ріжучий плоттер PFI Blade формату B2+

2021-04-17
Постдрукарська обробка

У портфоліо виробника є аналогічний пристрій, але меншого розміру (В3+).

Подробнее...


Струменеві рішення Domino для друку кодів на пакованні вакцини від COVID-19

2021-03-31
Постдрукарська обробка

Domino повідомила про те, що її рішення для струменевого друку використовуються в процесі виробництва паковання для вакцини від COVID-19 виробництва Oxford-AstraZeneca.

Подробнее...