Trigon зі 110 співробітниками має п’ять виробничих майданчиків в Індії, Дубаї та Сінгапурі. Компанія встановила першу рулонну ЦДМ у 2015 р., ставши однією з перших компаній в Індії, яка освоїла цифровий друк етикеток. Наразі Trigon обслуговує сектор FMCG та понад 400 місцевих брендів.

У рамках нещодавнього розширення можливостей фінішної обробки етикеток Trigon обрала цифрову фінішну машину Brotech CDF 420. Тепер вона пропонує вибіркове УФ-лакування, фольгування, висікання та низку інших ефектів обробки більш економічним способом. Модульна машина також може оснащуватися додатковими модулями.

Лінії Brotech охоплюють широкий спектр продуктів, таких як самоклейні етикетки, IML, термозбіжні рукави, етикетки для різання та укладання, EAS, RFID, квитки та бирки, етикетки для буклетів, а також гнучке паковання.

CDF — це багатофункціональна система конвертування етикеток, що забезпечує флексодрук, лакування, тиснення фольгою, ламінування, напівротаційну висічку та поздовжнє різання.

Brotech заснована у 2004 році. Її виробничі потужності розташовані в Шенжені та Сіані. Співпраця компанії з Konica Minolta, HP, Screen даз змогу враховувати останні тенденції ринку та пропонувати сучасні та інноваційні рішення в галузі обробки етикетки. Щорічно компанія випускає понад 100 оздоблювальних ліній, і база установок у всьому світі перевищує 1000 одиниць.