Система Ultra 6000 ф. B1 дає змогу використовувати більш товсті підкладки та оснащена промисловими пристроями подачі та укладання палет. Опція цифрового друку Scodix SHD (Smart High Definition), керована програмними алгоритмами, забезпечує високу точність та якість складних деталей для фольгування, точкових прикрас та мікротексту.

ПЗ аналізує файл і визначає межі між текстом і тлом. У цих областях полімер наноситься друкувальними голівками, удвічі меншим числом крапель. Замість м’яких крапель, що перекриваються, одна крапля дає більш чіткий результат при перенесенні фольги, передаються дрібніші деталі і текст, вкл. виворотку розміром 4–6 пунктів.

Компанія вважає, що Ultra 6000 з покращеними показниками здобуде популярність на пакувальному ринку: понад 40% всіх замовлень на пакування — це наклади менші 20 000 аркушів, які цілком підходять для цифрового оздоблення.

Scodix засновано у 2007 р., компанія дебютувала на Ipex у 2010 р., запропонувавши технологію цифрового лакування. 2017 року Scodix випустила перше на ринку цифрове рішення для прикрашання паковання ф. B1.