Йоханнес Відер, менеджер з продажу логістичних рішень Mosca зазначив: «Наша компанія більш ніж просто розробник та постачальник обладнання. Ми – професійний партнер, який надає клієнтам надійні рішення, що базуються на цифрових технологіях. Одне з них – включений до складу нашої імітаційної лабораторії TechCenter стенд навантажувального тестування палет в умовах їхнього кутового зміщення (tilt testing tool). Демонстрації цієї системи, які будуть проведені під час виставки, дадуть клієнтам можливість власноруч оцінити якість обв’язування пачок».

Обв'язаний вантаж поміщатиметься у пристрій tilt testing tool на стенді Mosca і тестуватиметься на відсутність пошкоджень під час імітаційного транспортування. Тестовий пристрій розміщує палети з пакованням під заданим кутом, які можуть бути піддані цілій серії тестів: від прискорення та вібрацій до випробувань на удар та руйнування. Високотехнологічний технічний центр Mosca у місті Вальдбрунн дає змогу замовникам піддати їх транспортне паковання різним тестам навантаження та оптимізувати їх функціонал.

На виставці буде продемонстровано й нову машину для обв’язування пачок SoniXs TR-Connect. Її основна особливість – поєднання функціоналу двох попередніх моделей: SoniXs TR-6 Base та TR-6 Pro. Директор компанії з інновацій Андреас Дінг пояснює: «Нова машина надає набагато більше можливостей. Якщо раніше власнику SoniXs TR-6 Base був потрібен ширший функціонал версії Pro, він мав купити нову машину. Тепер всі можливості, що надаються обома версіями, можуть бути активовані в рамках однієї моделі».

Серед ключових функцій — вбудований Web інтерфейс, що дає змогу аналізувати параметри роботи машини. Інтерфейс також набагато полегшує введення машини в експлуатацію та її обслуговування, оскільки має можливості віддаленого моніторингу її стану.

Опційний інтерфейс OPC/UA дає власникам машини ще більшу гнучкість. Так, завдяки сумісності з широким спектром комунікаційних стандартів машина SoniXs TR-Connect може бути легко інтегрована з різними інформаційними системами для обміну інформацією. Серед інших опцій — функція Mosca Digital Package, що дозволяє використовувати планшетний комп'ютер для налаштування машини.