Лазерний різак L1810 другого покоління

2022-03-29
Постдрукарська обробка

Summa представила лазерний різак L1810 2-го покоління та нове ПЗ GoProduce Laser Edition. Новий L1810 — це перший лазерний різак, повністю розроблений Summa. Він поєднує ноу-хау та багаторічний досвід лазерного підрозділу Summa з досвідом компанії у великомасштабному виробництві.

Подробнее...


Перша інсталяція системи цифрового фольгування Kurz DM Smartliner

2021-12-06
Постдрукарська обробка

Італійська Tipografia Valdostana, що має більш ніж сторічну поліграфічну історію, встановила першу систему цифрового оздоблення DM Smartliner компанії Kurz. Tipografia Valdostana зробила вибір на користь нової системи цифрового оздоблення DM Smartliner, оскільки потрібно було наносити фольгу на книжкову та комерційну продукцію, виготовлену малими та середніми накладами.

Подробнее...


Azonprinter представляє лінійку планшетних ріжучих плотерів

2021-12-04
Постдрукарська обробка

Azonprinter (Хорватія) анонсувала лінійку планшетних ріжучих плотерів з двох моделей: Azon Presto і Azon Presto+. Виробник позиціонує новинки насамперед для використання з принтерами Azon Pronto та Azon Pronto+ та будь-якими іншими принтерами з технологією DTF (direct-to-film).

Подробнее...


Обладнання Macarbox для цифрового друку та різання гофрокартону

2021-11-29
Постдрукарська обробка

Іспанський виробник рішень для обробки гофрокартону Macarbox розширив географію постачань за допомогою литовської компанії Nuera, яка стала партнером компанії у країнах Балтії та Білорусі. Macarbox виробляє високотехнологічне обладнання для роботи з гофрованим картоном, у т.ч. машини для цифрового друку (DPM) та лазерного різання (LCM).

Подробнее...


Рішення з ротаційною висічкою для виготовлення картонних коробок

2021-11-25
Постдрукарська обробка

Bobst випустила виробничу лінію Masterline DRO з ротаційною висічкою, яка дає змогу автоматизувати випуск коробок з картону та гофрокартону — від самонакладачу до штабелювання. За словами виробника, у лінії Bobst Masterline DRO використовуються 10 запатентованих технологій, і вона є найбільш універсальним, автоматизованим, ергономічним рішенням на ринку.

Подробнее...


Kolbus Autobox удосконалює стіл автоматичної подачі

2021-11-25
Постдрукарська обробка

Компанія Kolbus Autobox представила чергову модернізовану опцію — пристрій автоматичного подавання гофрокартону зі стосу TF300. Опція призначена для роботи з моделями Boxer (BX200) та Autobox (BX300) і дає змогу суттєво збільшити швидкість роботи цих машин.

Подробнее...


Meccanotecnica випустила триножові різальні машини нового покоління для цифрових друкарень

2021-10-14
Постдрукарська обробка

За словами виробника, нова машина дає змогу обробляти блоки різного формату накладом від 1 примірника. Інформація про виріб зчитується з попередньо надрукованого штрихкоду за допомогою оптичної системи GigaLynx. Після цього переналагодження на потрібний формат виконується повністю автоматично.

Подробнее...


Kongsberg Precision Cutting Systems на FESPA 2021

2021-10-07
Постдрукарська обробка

Kongsberg Precision Cutting Systems (Kongsberg PCS) продемонструє на FESPA Global Print Expo 2021 інновації в галузі цифрової фінішної обробки друкованої продукції. Для виробників картонних дисплеїв та паковання Kongsberg PCS представить новий ріжучий плотер C20 формату 1600×1400 мм з V-подібним ножем VariAngle Tool, який дає змогу виконувати різ під будь-яким кутом від 0 до 60° на високих швидкостях.

Подробнее...


Новий висічний ротаційний прес з підвищеною продуктивністю

2021-08-14
Постдрукарська обробка

Duplo International випустила новий висічний ротаційний прес PFi DI-CUT 310. Оновлена ​​модель має високу продуктивність і призначена для цифрових та офсетних друкарень, що виготовляють поліграфічну рекламно-сувенірну продукцію середніми та великими накладами, потребують оперативності, мін. часу на прилагодження та переналаштування устаткування з накладу на наклад, без втрати якості готової продукції.

Подробнее...


Розширення можливостей різання

2021-07-23
Постдрукарська обробка

Roland DG додала до серії CAMM-1 ріжучі плотери GR2-640/540 шириною 162 і 137 см, відповідно. За словами виробника, плотери серії CAMM-1 здатні швидко та точно вирізати практично будь-які форми з різноманітних листових і плівкових матеріалів, вкл. тонкі плівки для автомобільного скла, термотрансферні матеріали, щільні світловідбиваючі плівки та матеріали для виготовлення масок для піскоструминної обробки.

Подробнее...