Досягти цього успіху допомогла технологічна підтримка Bobst. Упродовж більш ніж 40-річної історії компанії Arsea вдавалося поєднувати дух майстерності, яким вона завдячує своєму засновнику Стефано Перлато, з технологіями та виробничим обладнанням, що відповідає вимогам Industry 4.0. Сьогодні компанію очолює Еліза Перлато.

Коли журі Oscar della Stampa назвало Arsea переможцем у категорії «Найкраще оздоблення та спеціальні підкладки», вона зазначила: «Ми сумлінно робили свою справу і ніколи не замислювалися над тим, щоб брати участь у подібних преміях або голосно розповідати про те, хто ми і що робимо. Ми були впевнені, що як субпідрядники ми не дуже цікаві та привабливі. Однак ми помилялися, оскільки сьогодні ті, хто приходить у такий бізнес, шукають консультації, компетентність та ноу-хау».

Визнання підтвердило, що компанія йде вірним шляхом. Сьогодні в Arsea працює 25 осіб; компанія пропонує послуги ламінування, сушіння, лакування на 8 УФ- та 6 сольвентних лініях та 4 машинах для гарячого тиснення фольгою.

«Нам потрібно було забезпечити продуктивність та якість, оскільки наші клієнти у сферах видавничої справи, паковання та виготовлення коробок розширювали своє виробництво. Спочатку ми не розглядали Bobst, переважно тому, що переконані, що машини цього виробника недоступні для нас. Ми проводили тести різної складності на різному устаткуванні, але не отримували результату, на який розраховували», — каже Еліза Перлато. І тоді представники Arsea звернулися до Bobst. «Наш Visionfoil 104 — це видатна машина з автоматичним пристроєм подачі листів і 4 подавальними роликами. Ця машина гарантує продуктивність та якість, які ми не могли запропонувати раніше. Наш стандарт продуктивності становив 1400 листів/годину. Нова Visionfoil дає змогу виконувати прості завдання зі швидкістю 6000 арк./год, а складніші — зі швидкістю 4000 аркушів/год, використовуючи 10–11 рулонів фольги одночасно, з ідеально точним приведенням», — каже Еліза.

Цю машину можна оснастити блоком для нанесення голограм, а запатентований зовнішній модуль розмотування та незалежні приводи рулонів забезпечують виняткову гнучкість у використанні машини та її майже нескінченні виробничі можливості. Залежно від потреб клієнтів Visionfoil 104 може оснащуватися так, щоб забезпечити швидкий перехід з гарячого тиснення на висічку. Це забезпечує широкі можливості застосування машини, а також її бездоганну продуктивність та якість.

Від моменту введення в експлуатацію на підприємстві Arsea нова Visionfoil 104 жодного разу не припиняла роботу, за винятком періодів планового технічного обслуговування, і продовжують допомагати компанії виходити на нові ринки.

«Ми маємо в розпорядженні екстраординарні ноу-хау, передові технології та надаємо їх для задоволення запитів клієнтів. Треба визнати, що чимало нових замовників прийшли до нас тому, що нова Visionfoil 104 переконливо продемонструвала свої можливості, тому ця інвестиція була правильним рішенням», — підсумовує Еліза Перлато.

Нагорода Oscar Della Stampa ще більше сприяла зростанню популярності компанії: резонанс у соціальних мережах і безліч телефонних дзвінків від друзів, клієнтів і постачальників свідчать про те, що і субпідряднику, якщо він має в своєму розпорядженні першокласні навички та технології, завжди є, що показати.