Як гаджети допомагають привчити дітей читати

2023-08-16
Роздуми про поліграфію

Відповідно до поточного дослідження KIM («Діти, Інтернет, ЗМІ»), проведеного в Німеччині, діти нерідко використовують цифрові медіа без допомоги дорослих, і читання тоді стає потрібною умовою.

Подробнее...


«Майбутнє друку та персоналізації»

2022-10-29
Роздуми про поліграфію

Генеральний директор Kornit Digital Ронен Самуель виступив із програмною промовою «Майбутнє друку та персоналізації», заявивши, що індустрія моди та текстилю швидко трансформується. До його доповіді приєднався Кріс Озолс із Printful, компанії, що є одним із найбільших клієнтів Kornit. Кріс, керівник відділу стратегічного партнерства, досліджень та розробок, розповів, як стати однією з найбільших компаній, які займаються друком на вимогу, допомагаючи перетворювати ідеї на бренди та товари.

Подробнее...


bvdm: німецька поліграфічна промисловість — у делікатній ситуації

2022-07-17
Роздуми про поліграфію

Близько 200 поліграфічних та медійних компаній взяли участь у Дні німецького друку та ЗМІ 2022 у Лейпцигу, де було представлено галузевий звіт, опублікований Німецькою федерацією поліграфічної та медіа індустрії bvdm.

Подробнее...


virtual.drupa: заявлені експоненти, ключові події та статистика

2021-04-14
Роздуми про поліграфію

Залишається все менше часу до початку запланованої на 20–23 квітня 2021 року virtual.drupa. Чим ближче подія, тим більше з'являється інформації про компанії, які цього року будуть презентувати власні досягнення онлайн. Нині на сайті виставки можна зареєструватися на конференції, панельні дискусії, встановити контакт з експонентами та навіть переглянути список компаній, які вжедолучилися до виставки.

Подробнее...