Десять ЦДМ Fujifilm JetPress для китайської поліграфічної групи Tomato

2021-10-17
Індустріальне застосування поліграфії

Fujifilm повідомила про контракт з китайською поліграфічною групою Tomato Cloud Technology з постачання 10 струменевих друкарських машин JetPress 750S. Загальна кількість ЦДМ цієї марки, встановлених у Tomato, досягне чотирнадцяти до кінця 2022 р., і Tomato Cloud Technology стане найбільшим замовником цифрових друкарських машин B2 в світі.

Подробнее...


Agfa, Interprint і Koenig & Bauer — партнери в цифровому декоративному друці

2021-10-05
Індустріальне застосування поліграфії

Компанія Interprint виконує декоративний друк на папері на двох однопрохідних промислових рулонних ЦДМ Koenig & Bauer RotaJET з пігментними чорнилами Agfa на водній основі. Нещодавно компанія придбала третю ЦДМ RotaJET з такими ж чорнилами Agfa, що зробило машини повністю взаємозамінними.

Подробнее...


Перша Mark Andy Evolution серії E5 у Великобританії друкує аксесуари для дартс

2021-09-26
Індустріальне застосування поліграфії

Нова шестифарбова флексографічна лінія Mark Andy E5 стала першою у Великобританії і замінила в Retriever Sports, одну з двох машин Scouts, які працювали в компанії від початку 2000-x. Retriever Sports відома у всьому світі своєю продукцією для гри в дартс, яку вона постачає як на ринок дозвілля, так і для професіоналів.

Подробнее...


Перша HP Indigo 25K Digital Pouch Factory в Німеччині

2021-09-20
Індустріальне застосування поліграфії

Німецький постачальник послуг друку, компанія Labelisten інвестувала у першу в Німеччині лінію з виробництва цифрових пакетів (HP Indigo 25K Digital Pouch Factory). Нові інвестиції дють змогу компанії розширити можливості з виробництва гнучкого пластикового паковання з цифровим друком.

Подробнее...


Об’ємний цифровий друк по склу від Marabu та Koenig & Bauer

2021-09-20
Індустріальне застосування поліграфії

Marabu родом зі Штутгарта, де у неї й головний офіс, і компактне виробництво фарб для трафаретного, цифрового й тамподруку. Найстаріший у світі та Німеччині бренд друкарської техніки Koenig & Bauer представлення не потребує. Що їх об’єднує? Спільний проєкт з розробки технології для рельєфного нанесення зображення на скло у цифровий спосіб, що дає змогу отримати якісний і помірний за вартістю результат, минаючи всі складнощі традиційного методу. А з огляду на цифровий характер процесу ще й забезпечити гнучку персоналізацію.

Подробнее...


Xeikon CX50: ефективний друк шпалер

2021-04-17
Індустріальне застосування поліграфії

Xeikon додала до лінійки рулонних тонерних ЦДП для друку шпалер модель CX50. Вона є ключовою частиною пакета Xeikon Wall Deco Suite та оснащена екологічно чистою технологією сухого тонера з розширеним колірним охопленням. Крім друкарських, в Xeikon CX50 є оздоблювальні секції, які дають змогу рентабельно виготовляти невеликі наклади шпалер, фотошпалер і постерів для прикраси стін на широкому асортименті матеріалів.

Подробнее...


Наступне покоління принтерів для харчових продуктів

2021-04-10
Індустріальне застосування поліграфії

LogoJET (США) випустила дві моделі принтерів для друку на харчових продуктах. FSR30 і FSR90 вже доступні для замовлення. За словами виробника, вони дають змогу отримувати кольорові зображення фотографічної якості навіть на шматочку їжі розміром з біб.

Подробнее...


Друга рулонна ЦДМ Xeikon з тонером на базі технології Sirius

2021-03-07
Індустріальне застосування поліграфії

Xeikon доповнила модельний ряд ЦДМ другою рулонною моделлю з сухим тонером на базі технології Sirius для двобічного друку за один прохід. Xeikon SX20000 — економічна машина, яка забезпечує чудову якість зображення, ідеальне поєднання лиця та звороту та виняткову передачу кольору.

Подробнее...


Уникальный светодиодный УФ-принтер Mimaki 3DUJ-553 привносит в 3D-печать фотореалистичные цвета

2017-09-06
Індустріальне застосування поліграфії

Mimaki выпустила новый светодиодный 3D-принтер 3DUJ-553, печатающий УФ-чернилами. Это первый в мире 3D-принтер, передающий более 10 млн цветов и позволяющий выпускать вывески, прототипы, детали и другие изделия реалистичных цветов. Таким образом, исчезает необходимость трудоемкого ручного раскрашивания напечатанных предметов.

Подробнее...


3D-печать на drupa 2016

2016-07-04
Індустріальне застосування поліграфії

В фокусе drupa по-прежнему остается 2D-печать, но в этом году появилось и большое количество стендов с оборудованием для 3D-печати, с которыми в т.ч. выступили и крупнейшие вендоры. Сюрпризом стало не наличие подобной техники, а то, что многие компании, работающие в полиграфии, например Kodak, Massivit, Canon обратили внимание на это направлениеKodak недавно стал партнером Carbon (ранее Carbon3D) для разработки последнего основанного на CLIP принтера M1. В частности компания, специализирующаяся на решениях в области формирования изображений, помогла Carbon в разработке ряда расходных материалов и планирует продолжить сотрудничество в дальнейшем. Посетителей стенда Kodak привлекли новые образцы печати, полученные на M1, а также другие 3D-решения, продаваемые компанией.Израильская компания Massivit, известная как производитель крупнейших в мире принтеров для 3D-печати, привлекла посетителей новыми разработками крупноформатной техники. За первые несколько дней выставки было продано несколько таких машин. Полиграфический производитель EFI демонстировала бетонные образцы и образы из стекловолокна, отпечатанные на Massivit.Memjet, лидер в скоростной печати, показал машину XYZprinting для струйной 3D-печати. В машине объединяются химикаты XYZprinting с печатными головами Memjet. Производитель широкоформатного оборудования Mimaki показал много образцов, отпечатанных на собственном 3D-принтере, который пока используется только для нужд компании и выйдет на рынок в конце 2016-начале 2017 года.Британский производитель струйных печатных головок Xaar также смотрит в сторону 3D, разрабатывая и совершенствуя химикаты для 3D-печати. Компания надеется снизить стоимость отпечатанного предмета.Blueprinter показал бюджетное струйное решение.Также на выставке присутствовали:

Подробнее...