Заснована чоловіком і дружиною Томом і Кеті Поупами в 1978 р., Retriever Sports залишається у володінні спадкоємців і досі. Компанія виробляє близько 10 млн комплектів дротиків на рік на своїй фабриці площею під 2000 м². На додаток до друкарських машин на фабриці використовуються верстати для різання, обладнання для лиття під тиском, вакуумного формування, лазерного маркування, тамподруку й автоматичного паковання.

Дві 10-дюймові флексомашини Mark Andy Scout слугували компанії впродовж останніх 20 років, тому, переконавшись у надійності обладнання та якісній підтримці з боку Mark Andy компанія обрала Evolution Series E5, 13-дюймову шестифарбову флексографічну лінію, на серводвигунах, з УФ-закріпленням і підвісною рейковою системою для тиснення фольгою.

Більшість аксесуарів друкується в шість кольорів або п’ять плюс лак, а система холодного тиснення фольгою дає змогу запровадити більший ступінь креативності в оформленні. Після повного введення в експлуатацію та двотижневого навчання нова машина Evolution збільшила продуктивність Retriever на 50%. Якщо раніше компанія виробляла зазвичай 130 000 наборів на тиждень, то тепер — більше 200 000 комплектів, використовуючи 75-180-мікронний поліетилен.

На додаток до збільшення обсягів новий Mark Andy скоротив час виконання замовлень.