Нова машина призначена для декорування пластикових кришок, і поєднує переваги офсетного та цифрового друку для виробництва персоналізованих кришок за конкурентоспроможною ціною. Верстат послідовно друкує офсетним та цифровим способами, і оператор може змінювати декор одним клацанням миші безпосередньо під час виробництва та поєднувати в одній партії потрібну кількість дизайнів.

Поєднання двох технологій робить повнокольоровий друк набагато економічнішим. З одного боку, це пов’язано з можливістю використання офсетного друку для тла та цифрового — для деталей, а з іншого, з колірними комбінаціями, які можна створити, поєднавши офсетні фарби (CMYK+W) та чорнила шести кольорів, доступних у цифровому модулі.

Машина може друкувати виключно офсетним способом за класичним чотирифарбовим процесом, що доцільно за великих накладів. Продуктивність — від 500 до 1200 ковпачків за хв. при гібридному друці та від 2500 до 5000 — у режимі офсету. Макс. діаметр пластикових ковпачків, які можна задруковувати – 38 мм.

Moss розробляє машини сухого офсетного та трафаретного друку для декорування пластикових предметів та контейнерів. Компанія розширила асортимент обладнання, включивши до нього системи металізації з гарячим перенесенням фольги, системи декорування та термотрансферні етикетувальні машини.

Sacmi розробляє обладнання для ринків кераміки, пластмас, продуктів харчування та напоїв, металів та пакувальної промисловості. У групі працює 4500 чоловік, а її обіг у 2020 р. становив €1,1 млрд.