ЦДМ Velox забезпечують можливість друку 14 кольорами та нанесення декоративних ефектів (вибірковий глянсовий і матовий лак, імітація тиснення) практично на всю поверхню банки.

 

Глянсовий, матовий та об’ємний лак Velox

 

Спеціально розроблені цифрові УФ-чорнила Velox забезпечують безшовний друк з роздільною здатністю до 900 dpi. Технологія забезпечує фотореалістичну якість і розширене колірне охоплення, дозволяючи друкувати практично на будь-якому носії будь-якої форми. Виробник повідомляє, що охоплення становить 95% бібліотеки Pantone Plus з ΔE <2,0.

Crown і Velox об’єднали зусилля, щоб відкрити нові можливості для великих брендів, які бажають розширити асортимент продукції варіативними серіями, а також, щоб надати можливість замовляти невеликі партії малим виробникам.

«Ніколи раніше ринок напоїв не міг пишатися такими швидкостями та можливостями дизайну, які надає наше рішення для цифрового декорування безпосередньо по формі банок для напоїв, — говорить генеральний директор і співзасновник компанії Velox Маріан Кофлер. — Співпраця з компанією Crown дає змогу втілити наше бачення у реальність і підтримати виробників банок і бренди, які прагнуть до більшої диференціації для своїх клієнтів. Ця революційна технологія переверне уявлення галузі щодо можливостей дизайну при виробництві паковання для напоїв».

Виробництво з використанням ЦДМ Velox планується почати в 2022 році після завершення випробувань, що тривають у центрі досліджень і розробок Crown в Великобританії.