Сталий розвиток стає основним напрямком на Labelexpo Europe 2023

2023-07-23
agarkov Технологія 518

Переробники та власники брендів стикаються зі зростаючим законодавчим тиском щодо демонстрації стійкості індустрії етикеток. Й у цій статті Енді Томас-Еманс розглядає нові ініціативи щодо сталого розвитку та продукти, які будуть представлені на Labelexpo Europe 2023.

Подробнее...


Погляньте на це

2021-10-20
agarkov Технологія 571

Можливість прикрашати друковані матеріали не є чимось новим та унікальним, пише Тріш Вітковські у публікації у WhatTheyThǃnk, оскільки чимало постачальників послуг друку вкладають кошти у найсучасніші можливості з декорування друкованої продукції в останні роки. Декорування залишається актуальним, така продукція цінується споживачами. Здатність прикрашати друк додатковими ефектами – це можливість для друкарень досягнути успіхів у впровадженні ідей та демонстрації своєї творчості. Тріш Вітковські пропонує ознайомитися з прикладами чудово оздоблених виробів у кількох категоріях, включаючи матеріали для прямої поштової розсилки, паковання та рекламну поліграфію для просування.

Подробнее...



Вдохните новую жизнь в свое оборудование

2021-03-22
agarkov Технологія 1600

В наступившем 2021 году компания «Импримо» стала официальным представителем в Украине флагмана в мире УФ-технологий — компании GEW (EC) Limited.

Подробнее...