Новітня експериментальна установка для нанесення покриттів

2021-09-28
Технологія

Щоб задовольнити зростаючий попит клієнтів на випробування бар’єрного паперу та гнучкі пакувальні рішення, компанія Voith повністю перебудувала пілотну установку для нанесення покриття на папір в технологічному центрі у Хайденхаймі.

Подробнее...


Edelmann інвестує у цифрове декорування лаком і фольгою від Kurz

2021-09-27
Технологія

Німецька пакувальна група Edelmann інвестувала у технологію цифрового декорування Kurz, ввівши в експлуатацію машину Kurz DM-Maxliner 3D. Розроблена Steinemann DPE (дочірньою компанією Kurz), ця система використовує модульну концепцію з двома різними блоками обробки — цифрової металізації та цифрового об’ємного лакування.

Подробнее...


Рішення для автоматизації друку змінних даних при виготовленні паковання

2021-08-30
Технологія

Esko у співпраці з Scantrust (Швейцарія) і друкарнею ePac Flexible Packaging (США) пропонують «перше в світі рішення для об’єднання всіх етапів виготовлення паковання при використанні друку змінних даних для захисту від підробки і взаємодії зі споживачами».

Подробнее...


Гігієнічне паковання з водоростей

2021-08-20
Технологія

Виробництво коробок DS Smith, засноване в 40-х роках минулого століття в Північному Лондоні, з самого початку розвивалося як щось більше, ніж підприємство з постачання картонної тари. Із зростанням бізнесу у DS Smith зацікавилися суміжними галузями — вторинної переробки та випуску продуктів на основі вторинної сировини.

Подробнее...


Kornit Digital купує Voxel8

2021-08-12
Технологія

Kornit Digital анонсувала придбання Voxel8 (США), що випускає рішення для адитивного виробництва спортивного одягу та взуття. Технологія адитивного виробництва текстильних виробів Voxel8 дає змогу створювати функціональні елементи з зональним контролем властивостей матеріалів, а також використовувати високоефективні еластомери для 3D-друку струменевим способом.

Подробнее...


Світовий рекорд з виробництва гофрокартону

2021-08-11
Технологія

Німецька компанія Progroup, один з провідних виробників гофрокартону в Європі, оголосила в середині липня про встановлення світового рекорду на одному зі своїх заводів. Підприємство з виробництва гофрованого листа PW12 в Елсмір-Порт (Великобританія) виготовило 572 064 м² за вісім годин на гофроагрегаті BHS з шириною полотна 3,35 м за швидкості 400 м/хв.

Подробнее...


Inkcups розширив діапазон друку

2021-08-05
Технологія

Inkcups оголосила, що флагманські цифрові принтери Helix для друку на циліндричних поверхнях тепер можуть друкувати на судинах меншого, ніж це було можливо раніше, діаметра. Раніше принтер Helix міг друкувати повнокольорові та лаковані (CMYKWW + V) зображення на циліндрах з прямими стінками та конічних циліндрах розмірами від 5 до 12,7 см в діаметрі.

Подробнее...


БФП Konica Minolta пройшли перевірку на відповідність вимогам кібербезпеки

2021-08-05
Технологія

Konica Minolta опублікувала результати тестування БФП bizhub i-series, проведеного постачальником ІТ-послуг NTT DATA. Згідно з цими даними, продукти компанії успішно пройшли перевірку на відповідність найвищим стандартам конфіденційності даних і безпеки: фахівці не знайшли у них серйозних вразливостей.

Подробнее...


Комплексний інструмент онлайн-підбору чорнил

2021-08-03
Технологія

Друкарі мріють мати чорнила, сумісні з різними матеріалами, але на практиці процес узгодження та підбору варіантів для досягнення ідеального результату буває вкрай складним. Стівен Б’юкенен, комерційний директор Kao Collins нерідко чує від поліграфістів: «Які струменеві чорнила треба використовувати для певного носія?»

Подробнее...


Нові друкувальні голівки Epson для швидкого та високоякісного УФ-друку

2021-07-27
Технологія

Компанія Epson анонсувала випуск двох нових друкувальних голівок у лінійці PrecisionCore. Перша з них (T3200-U3) забезпечує високоякісний чотириколірний друк CMYK за високої швидкості з використанням лише однієї голівки.

Подробнее...