All4Labels та Actega розширюють співпрацю

2024-10-25
Технологія

All4Labels та Actega розширюють співпрацю для подальшого розвитку ринку та поширення інноваційної технології прямого друку «no-label look» Signite®, спрямованої на значне скорочення відходів у етикетковому виробництві та повну їхню ліквідацію в майбутньому.

Подробнее...


Нові інструменти Color-Logic демонструють друкарям, як продавати прикраси

2024-10-08
Технологія

Color-Logic, світовий лідер у сфері ПЗ для друку прикрас, тепер надає ліцензованим партнерам Color-Logic та їхнім відділам маркетингу/продажів повний набір інструментів для пояснення та просування друкованих прикрас брендам і корпоративним клієнтам, агенціям та дизайнерським компаніям.

Подробнее...


Broctech оснастив модуль для декорування п’ятьма друкувальними голівками Xaar 2002

2024-09-23
Технологія

Brotech представив модуль для декорування етикеткової продукції з використанням друкувальних голівок Xaar 2002 на Labelexpo Americas 2024.

Подробнее...


Перша сертифікація Fogra для друку на металі

2024-09-23
Технологія

Дослідницький інститут медіатехнологій Fogra вперше сертифікував друкарню для друку на металі на основі стандарту ISO 12647-9. Ця сертифікація доступна з середини цього року. Раніше друкарні по металу не мали індивідуального способу продемонструвати відповідність стандарту. Тому використовувалися тести для умов друку на папері ProcessStandard Offset (PSO).

Подробнее...


JWELL та SABIC відкривають спільну лабораторію

2024-09-23
Технологія

Китайська Jwell Machinery (JWELL) та SABIC, міжнародна компанія зі штаб-квартирою в Саудівській Аравії, створили спільну лабораторію в м. Ліян (провінція Цзянсу, КНР). Лабораторія буде використовувати досвід JWELL у галузі екструзії пластику та багатий асортимент матеріалів SABIC для спільної розробки рішень для виробництва та застосування екструзійних матеріалів, включаючи сферу виробництва паковання.

Подробнее...


Heidelberg і Gallus анонсують нову технологію матової обробки для цифрових струменевих принтерів

2024-09-13
Технологія

Gallus Group, дочірня компанія Heidelberger Druckmaschinen AG (Heidelberg), готова змінити ландшафт вузькорулонного друку за допомогою свого останнього наукового прориву: технології Gallus MatteJet. Знакова інновація, оголошена на Labelexpo Americas 2024, представляє важливий прогрес у стременевому друці, забезпечуючи преміум-матове покриття, яке раніше було неможливо отримати за допомогою цифрових струменевих принтерів, вперше відкриваючи можливості струменевої технології на ринку етикеток для вина.

Подробнее...


Паперова купюра розміром більше, ніж А4

2024-09-04
Технологія

Найбільша з колись випущених паперових банкнот (розміром 35x21,5 см) була представлена ​​на аукціоні Noonans Mayfair 28 серпня 2024 року.

Подробнее...


В обкладинках книг XIX століття виявлено отруйні барвники

2024-08-24
Технологія

Друкарні Вікторіанської епохи використовували токсичні барвники для виготовлення тканинних палітурок книжкових обкладинок. У 2022 р. співробітники бібліотеки університету Ліпскомба звернулися на хімічний факультет навчального закладу, щоб провести аналіз складу барвників, які використовувалися для оформлення кольорових обкладинок книг у другій половині ХІХ століття та на початку ХХ століття.

Подробнее...


Підземна друкарня в Італії випустила третину всіх фальшивих банкнот євро на континенті

2024-08-19
Технологія

Італія — чемпіон з друку фальшивих купюр: 70% фальшивих банкнот, введених в обіг в Європі, були надруковані тут, переважно в Неаполі.

Подробнее...


Pantone запускає новий інструмент колірних трендів

2024-08-09
Технологія

Pantone запустив новий інструмент аналізу кольору та прогнозування, який інтегрується з системою Pantone Connect. Нова опція Pantone Color Insider описується як «естетично провокаційна та культурно релевантна послуга трендів, орієнтована на колір». Pantone заявив, що новий інструмент буде оновлюватися даними та вмістом щотижня.

Подробнее...