Hybrid Software співпрацює з Diageo, Phantom, GMG і Roland DG над новаторським генеративним споживчим досвідом AI

2024-07-25
Технологія

Hybrid Software, міжнародна компанія з розробки ПЗ, що спеціалізується на додрукарській обробці етикеток і паковання, робочому процесі та 3D-рішеннях, оголошує про свою участь у «Проєкті Halo», унікальному споживчому досвіді, який очолює Diageo, світовий лідер у виробництві алкогольних напоїв та пива.

Подробнее...


HP випускає струменевий друкарський пристрій PageWide T700i

2024-07-14
Технологія

HP представила струменевий друкарський пристрій PageWide T700i на заході, де було 30 потенційних клієнтів, а також першу компанію, яка замовила цей пристрій на заводі Koenig & Bauer у Вюрцбурзі, де виготовляється машина. Koenig & Bauer постачає базу для обробки валів і транспортування паперу, тоді як HP виготовляє друкарські блоки та інтерфейс.

Подробнее...


GMG відзначає 40-річчя управління кольором

2024-07-05
Технологія

Компанія GMG відзначає в 2024 р. 40-річчя діяльності в сфері утворення кольорів. Роберт Вайхінг, який керує компанією разом зі своїм братом Йоргом, зазначає: «У 80-х роках наше програмне забезпечення вперше змогло точно передбачити результати друку, виняткові події та експерименти, які відбулися в ті дні».

Подробнее...


Konica Minolta випускає нові портативні спектрофотометри вертикального формату

2024-06-07
Технологія

Konica Minolta оголосила про те, що випустить влітку 2024 р. вертикальні, легкі, портативні спектрофотометри CM-17d і CM-16d, здатні проводити високоточні вимірювання в будь-якій ситуації. CM-17d та CM-16d є моделями, що прийшли на зміну вертикальним портативним спектрофотометрам CM-700d та CM-600d, які у великих кількостях були впроваджені у всьому світі для розробки та виробництва у різних галузях.

Подробнее...


Techkon на drupa 2024 демонструє інноваційну технологію для виробників ЦДМ та машин

2024-05-29
Технологія

Techkon демонструє інноваційну технологію Inline Spectrophotometer на drupa 2024. Доступні вбудована система вимірювання кольорів SpectroVision для принтерів для упаковки та налаштовуваний комплект інтеграції SpectroEdge ES7500 виключно для виробників машин (OEM).

Подробнее...


Lithec представляє LithoFlash на drupa 2024

2024-05-29
Технологія

Lithec, що працює на ринку вбудованих систем управління кольором і інспекції для індустрії графічних комунікацій, крім роботи на власному стенді, працюватиме на стенді RMGT.

Подробнее...


Esko запускає революційний новий модуль інспекції лаку та виявлення дефектів AVT напередодні drupa

2024-05-17
Технологія

Esko запустила новий модуль перевірки друку, який може перевіряти та виявляти дефекти лакового покриття під час друку етикеток. Інноваційний модуль інспекції лаку для системи інспекції AVT Helios 100% дає змогу конвертерам етикеток досягти максимальної продуктивності, одночасно зменшуючи відходи в процесі друку. Нове революційне рішення забезпечує неперевершену точність з єдиною системою контролю, яка забезпечує широку сумісність.

Подробнее...


ECO3 розширює пропозицію на drupa

2024-05-16
Технологія

Спираючись на успішний запуск своєї системи додрукарської підготовки для флексографії для сегмента етикеток, ECO3 тепер має намір розширити свій портфель на ринку гнучкого паковання. ECO3 пропонує комплексне рішення для екологічної додрукарської підготовки та виготовлення друкарських форм усередині підприємства. На drupa ECO3 продемонструє повну водяну систему для сегмента гнучкого паковання, включаючи цифрову камеру для зображень, ламінатор та комплексний блок експонування.

Подробнее...


X-Rite запускає хмарну платформу Autura

2024-05-14
Технологія

X-Rite Incorporated представляє Autura Ink, хмарну централізовану платформу для складання рецептур та контролю якості фарб, яка дасть змогу постачальникам фарби, друкарням та виробникам паковання прискорити розробку фарб.

Подробнее...


Touch7 представить революційну неонову систему кольорів на drupa 2024

2024-05-13
Технологія

Touch7 представить новаторську Touch7 Neon Color System™ на drupa 2024, провідній у світі виставці технологій друку. Учасники можуть на власні очі побачити майбутнє відтворення кольорів на стенді Ricoh у залі 8A, де Touch7 продемонструє свою останню інновацію, розроблену для революції в поліграфічній галузі.

Подробнее...