Re S.p.A. святкує 50-річчя інновацій у drupa

2024-04-18
Технологія

Re S.p.A. візьме участь у drupa. Після восьми років очікування цьогорічна подія набуває особливого значення для Re S.p.A., яка відзначає цього року 50-річчя. За цей час Re S.p.A.  розвинулася від невеликого підвалу в Мілані до добре відомої транснаціональної компанії.

Подробнее...


Флексодрук з якістю 188 lpi тепер можливий і в гофроіндустрії

2024-04-18
Технологія

Представники фінського виробника гофрокартонної продукції компанії Adara Pakkaus повідомили про успішне виконання накладу паковання з виходом за межі звичних показників якості флексографічної технології. Підсумком проведеної роботи став друк із робочою лініатурою 188 lpi.

Подробнее...


Epson полегшує управління кольором за допомогою автоматизації вимірювань

2024-04-16
Технологія

Epson випустив новий автоматизований стіл Auto Table для спектрофотометрів SD-10. Компанія заявляє, що Auto Table для SD-10 спростовує поширену думку про те, що управління кольором займає багато часу і потребує високих технічних знань та навичок.

Подробнее...


Ricoh пропонує голівки ValveJet

2024-03-21
Технологія

Ricoh представляє друкувальні голівки ValveJet на виставці Fespa, оголосивши, що тепер вони пропонуються клієнтам OEM для різноманітних промислових застосувань. Грем Кеннеді, директор Ricoh Europe з рішень для промислового друку, пояснює перевагу використання ValveJet над п’єзоголовками: «Йдеться про більші краплі для швидкого покриття площі. У вас є більша відстань викиду, де ви не обмежуєтеся декоруванням на плоскій поверхні. А за допомогою чорнил з високою в’язкістю ви можете перейти до фарбування автомобілів, де чорнила мають щільність понад 100 сП».

Подробнее...


З Kebab HS Mimaki виходить за межі обмежень щодо форми цифрового друку

2024-03-20
Технологія

Новий Kebab HS забезпечує прямий друк на 360° на циліндричних об’єктах, який тепер поширюється як на похилі, так і на конічні форми. Ця версія, названа «HS» через високу швидкість, утричі швидша за попередню Kebab MkII, що робить її ідеальним ефективним і високоякісним рішенням для обробки середніх обсягів.

Подробнее...


Barbieri випускає новий професійний спектрофотометр Spectro Swing QB

2024-03-16
Технологія

Він забезпечує автоматизовані вимірювання відображення та пропускання світла гнучкими та жорсткими матеріалами завтовшки до 1,2 мм. Spectro Swing QB призначений для галузей промисловості, що працюють з картоном, гнучкими матеріалами, такими як папір, плівка та етикеткові носії.

Подробнее...


Інноваційний пухирчастий папір отримав нагороду Packaging Innovations & Empack

2024-03-08
Технологія

Leipa UK Ltd і Papair’s PapairWrap, перша пухирчаста плівка, виготовлена на 100% з паперу, отримали нагороду Innovation Gallery Award на Packaging Innovations & Empack 2024. PapairWrap, виробництво якого розпочато на заводі Papair Rethem an der Aller, — це пухирчаста плівка без синтетики та клею, повністю виготовлена з паперу, яка забезпечує захист як продуктів, так і довкілля.

Подробнее...


Kyocera випускає нову струменеву друкувальну голівку KJ4B-EX1200-RC з рециркуляцією чорнила

2024-03-05
Технологія

Kyocera випустила свою нову друкувальну голівку KJ4B-EX1200-RC з технологією рециркуляції чорнила у соплах, яка підвищує продуктивність у широкому діапазоні застосувань, вкл. комерційний друк і друк паковань.

Подробнее...


technotrans представляє розширене портфоліо на drupa

2024-03-02
Технологія

«Розширення можливостей друку в майбутньому!»: керуючись цим керівним принципом, technotrans представляє на drupa інноваційні технології охолодження та рідини для офсетного, цифрового та флексографічного друку. Це стійкі та економічні рішення, які встановлюють нові галузеві стандарти з точки зору енергоефективності та збереження ресурсів. Зокрема йдеться про нове покоління обладнання, орієнтованого на майбутнє, що використовує природний і екологічно чистий холодоагент R290.

Подробнее...


Alchemie Technology представила систему для оцінки технологій цифрового фарбування

2024-02-19
Технологія

Alchemie Technology оголосила про запуск лабораторної системи Discovery, розробленої, щоб надати професіоналам галузі практичне уявлення про технології Alchemie. Ця недорога та компактна система відтворює виробничі умови цифрового процесу фарбування Endeavour компанії Alchemie.

Подробнее...