Інноваційний пухирчастий папір отримав нагороду Packaging Innovations & Empack

2024-03-08
Технологія

Leipa UK Ltd і Papair’s PapairWrap, перша пухирчаста плівка, виготовлена на 100% з паперу, отримали нагороду Innovation Gallery Award на Packaging Innovations & Empack 2024. PapairWrap, виробництво якого розпочато на заводі Papair Rethem an der Aller, — це пухирчаста плівка без синтетики та клею, повністю виготовлена з паперу, яка забезпечує захист як продуктів, так і довкілля.

Подробнее...


Kyocera випускає нову струменеву друкувальну голівку KJ4B-EX1200-RC з рециркуляцією чорнила

2024-03-05
Технологія

Kyocera випустила свою нову друкувальну голівку KJ4B-EX1200-RC з технологією рециркуляції чорнила у соплах, яка підвищує продуктивність у широкому діапазоні застосувань, вкл. комерційний друк і друк паковань.

Подробнее...


technotrans представляє розширене портфоліо на drupa

2024-03-02
Технологія

«Розширення можливостей друку в майбутньому!»: керуючись цим керівним принципом, technotrans представляє на drupa інноваційні технології охолодження та рідини для офсетного, цифрового та флексографічного друку. Це стійкі та економічні рішення, які встановлюють нові галузеві стандарти з точки зору енергоефективності та збереження ресурсів. Зокрема йдеться про нове покоління обладнання, орієнтованого на майбутнє, що використовує природний і екологічно чистий холодоагент R290.

Подробнее...


Alchemie Technology представила систему для оцінки технологій цифрового фарбування

2024-02-19
Технологія

Alchemie Technology оголосила про запуск лабораторної системи Discovery, розробленої, щоб надати професіоналам галузі практичне уявлення про технології Alchemie. Ця недорога та компактна система відтворює виробничі умови цифрового процесу фарбування Endeavour компанії Alchemie.

Подробнее...


Нові голівки Xaar розширюють перспективи цифрового друку

2024-02-07
Технологія

Нові друкувальні голівки Xaar для чорнил ультрависокої в’язкості дають змогу відкривати нові ринки, повідомляє виробник чорнил Marabu. Технологія Ultra High Viscosity надає виробникам безліч нових виробничих можливостей, даючи змогу друкувати широким діапазоном рідин з різним хімічним складом та в’язкістю близько 100 сантипуазів.

Подробнее...


HP випустила термальну друкувальну голівку TIJ 108 мм

2024-02-07
Технологія

Компанія HP оголосила про випуск 108-міліметрової друкувальної голівки HP Thermal Inkjet (TIJ). З високою роздільною здатністю та збільшеною до 10 мм відстанню викиду, нова друкувальна голівка HP з шириною друку 108 мм тепер доступна для клієнтів, яким потрібен великосерійний друк.

Подробнее...


Item Products представить систему захисних «застібок» для гофрокоробів

2024-01-27
Технологія

Англійська Item Products, що спеціалізується на виготовленні кріпильних систем для пакувальних рішень, представить на виставці Packaging Innovations 2024, з 21 по 22 лютого в Бірмінгемі, нову розробку: просту у використанні замкову систему багаторазового закриття/відкриття гофрокоробів.

Подробнее...


Roland DGA оголошує про запуск УФ-принтера VersaOBJECT MO-240

2024-01-13
Технологія

Roland DGA оголосила про запуск нового настільного УФ-принтера Roland DG VersaOBJECT™ MO-240.

Подробнее...


Індійський виробник анілоксів дебютує на drupa 2024

2024-01-10
Технологія

Acme Rolltech, індійський виробник анілоксових валів і гільз дебютує на виставці drupa 2024 (28 травня — 7 червня 2024 року в Дюссельдорфі). Директор фірми Сандіп Шарма пов’язує з виставкою великі надії, бо прагне позиціонувати компанію як глобального гравця на ринку анілоксових валів і гільз у всіх промислових сегментах.

Подробнее...


Color-Logic оголошує про повну відповідність Adobe Creative Cloud

2024-01-09
Технологія

Філософія Color-Logic втілена у її девізі: весь друк починається з дизайну. Color-Logic розвивається разом з Adobe Creative Cloud. У результаті Color-Logic є, по суті, єдиною системою в поліграфічній промисловості, яка регулярно розробляє палітри та плагіни, які дають графічним дизайнерам повний контроль під час створення металіків і друкованих прикрас.

Подробнее...