Baldwin Technology представить нові рішення

2021-07-22
Технологія

Baldwin Technology на виставці SuperCorrExpo (Орландо, США, 8-12 серпня 2021 р.) продемонструє нову автоматизовану систему очищення флексографічних пластин FlexoCleanerBrush шириною 3,2 м, яка застосовується при друці на гофрованому пакованні.

Подробнее...


Можливості УФ-принтерів/катерів Roland VersaUV LEC2 розширилися

2021-07-04
Технологія

Roland DG посилила лінійки рулонних УФ-принтерів/катерів серії VersaUV LEC2 і планшетних УФ-принтерів серії VersaUV LEC2 S новими помаранчевими та червоними чорнилами, а також опціональним додатковим столом для моделі LEC2-640.

Подробнее...


Технологія флексографічного друку PureFlexo Miraclon

2021-06-30
Технологія

Miraclon — колишній поліграфічний підрозділ Kodak — провела віртуальний захід Miraclon Innovates, присвячений запатентованій технології PureFlexo Printing, яка дає змогу користувачам CtP-систем Kodak Flexcel NX контролювати небажане розтікання фарб, що призводить до так званого «брудного» друку.

Подробнее...


Можливість захищеного друку на ЦДМ

2021-05-18
Технологія

HP Indigo HP випустила рішення HP Indigo Secure для забезпечення безпеки та захисту від фальсифікації. Воно допоможе постачальникам послуг друку захищати клієнтів від фальсифікацій, збиток від яких оцінюється в $4,2 трлн. Рішення Secure Press вже реалізовано у вузькорулонній ЦДМ HP Indigo 6K Secure Press, що дає змогу втілювати багаторівневу систему захисту за один прохід.

Подробнее...


Konica Minolta та ITS розвиватимуть контроль друку

2021-04-29
Технологія

Konica Minolta та Info Technology Supply (ITS, Великобританія) уклали угоду про співпрацю в галузі програмних рішень PaperCut для контролю друку документів.

Подробнее...


Isra Vision розширює можливості інспекційних систем

2021-04-24
Технологія

Isra Vision додала нові функції до систем CoatSTAR і DecoSTAR для контролю якості друку на металі. Нова функція «Автовизначення колірних смуг» в системі інспекції DecoSTAR скорочує процес прилагодження та спрощує процес перевірки кольору в цілому, в т.ч. при друці з розширеним колірним охопленням. Удосконалена система дає змогу переглядати всі зображення на аркуші та розпізнає колірні відмінності, спираючись на вимірювання оптичної щільності.

Подробнее...


Baldwin Vision Systems і AMS Spectral UV на virtual.drupa: світлодіодна сушка XP Quatro та дебют інспекційної системи

2021-04-22
Технологія

Baldwin Technology (США) та її дочірні компанії AMS Spectral UV, Baldwin Vision Systems і Ahlbrandt демонструють на virtual.drupa нову світлодіодну УФ-сушарку, інспекційну систему та низку інших передових технологій. За словами виробника, світлодіодна УФ-сушарка XP Quatro Series має вдвічі більшу потужність, ніж стандартні світлодіодні сушки, і дає змогу підвищити швидкість друку без втрати якості затвердіння. Виробник — AMS Spectral UV — пропонує її для використання на листових і рулонних офсетних, цифрових і широкорулонних флексографічних машинах.

Подробнее...


Світлодіодні сушки — через Інтернет

2021-03-10
Технологія

Cтартап modulux (Німеччина) з виробництва світлодіодних сушарок для вузькорулонних флексографічних машин створений як дочірня компанія IST Metz і займається продажем, встановленням і технічним обслуговуванням УФ-сушарок. Компанія відкриває Інтернет-магазин, де можна буде замовити будь-яку комплектацію — від базової до варіанту «все включене».

Подробнее...


Konica Minolta представляє нову серію настільних спектрофотометрів

2021-02-24
Технологія

Лінійка включає дві моделі CM-36dG і CM-36dGV, які дозволяють проводити вимірювання кольору та блиску. Також компанія планує доповнити серію моделлю початкового рівня CM-36d для вимірювання кольору у відбитому світлі.

Подробнее...


Metsa Board планує обновити фабрику з виробництва картону у Фінляндії

2021-02-20
Технологія

Metsa Board виділила кошти на реалізацію програми розвитку фабрики з виробництва крейдованого і некрейдованого білого крафт-лайнера в Кемі (Фінляндія).

Подробнее...