Color-Logic збільшила з 25 до 55 кількість відтінків золотого кольору у базовій ліцензії

2022-01-25
Технологія

За словами розробника, це може бути особливо цікавим для тих, хто найближчим часом має намір придбати ЦДМ.

Подробнее...


Massivit виходить на ринок оборони

2022-01-09
Технологія

Massivit уклала угоду про стратегічну співпрацю з Kanfit (ізраїльським виробником продукції з композитних матеріалів, металів та гібридних вузлів для авіації, аерокосмічної техніки, медичних пристроїв та оборонної промисловості) щодо встановлення принтера Massivit 10000 на заводах Kanfit для бета-тестування замовником.

Подробнее...


Data-Mail видрукувала один мільярд лінійних футів за технологією SCREEN впродовж десяти місяців

2022-01-07
Технологія

SCREEN Americas повідомила, що його клієнт Data-Mail Inc., з Ньюінгтона (Коннектикут), видрукував один мільярд лінійних футів (бл. 304804 км) виключно за технологією SCREEN за перші десять місяців 2021 року. Цей показник вперше досягнуто в Північній Америці за допомогою принтерів одного виробника.

Подробнее...


Ferag допомагає німецьким газетярам

2021-12-28
Технологія

Газетна друкарня в Бюдельсдорфі, на півночі Німеччини, є одним із чотирьох поліграфічних центрів регіональної медіагрупи NOZ mh:n і друкує 14 найменувань щоденних газет накладами до 150 тис. примірників. Через друкарське обладнання та 76 співробітників друкарні проходить до 11,5 тис. тонн паперу на рік. При цьому впродовж року друкується і вставляється до газет близько 550 мільйонів вкладок.

Подробнее...


Автоматичні системи Kern на «квітковій службі» в Arena Flowers

2021-12-20
Технологія

Плюс 300%. Arena Flowers — найбільший у Великій Британії постачальник свіжих квітів та лідер національного Індексу етичних компаній останніх трьох років, продає в середньому близько 2 млн букетів на рік. При цьому, до будь-якого замовлення, незалежно від вартості, компанія ставиться як до найважливішого і щоразу дає покупцеві відчути, що він особистість, а не лише джерело доходу.

Подробнее...


Перша у світі фарба, що переливається

2021-12-18
Технологія

Gleitsmann Security Inks (GSI, дочірня компанія hubergroup) запустила у виробництво інноваційну фарбу, яка допомагає захистити готівку та інші документи за допомогою люмінесцентних колірних ефектів. Перевіряти банкноти та інші захищені документи стане набагато простіше із захисною функцією mouve від GSI – під УФ-світлом відбитки демонструють перехід кольорів та ефект зеленого післясвітлення після вимкнення джерела світла.

Подробнее...


Друк кольорового зображення прозорими чорнилами

2021-11-29
Технологія

У Китаї винайшли спосіб формування кольорового зображення з використанням прозорих структурних чорнил. Вони наносяться струменевим способом на гідрофобний та прозорий матеріал і за рахунок поверхневого натягу формують мікроструктуру з елементами напівсферичної форми.

Подробнее...


Coca-Cola повернеться до коріння, разом з UPM і Changchun Meihe

2021-10-27
Технологія

Coca-Cola, UPM і Changchun Meihe Science & Technology оголосили про співпрацю, у комерціалізації процесу перетворення біомаси на рослинний моноетиленгліколь (bMEG) для використання у пакованні. Технологія перетворення, яку вона має намір комерціалізувати, є спільною розробкою і власністю Coca-Cola і Changchun Meihe.

Подробнее...


Новітня експериментальна установка для нанесення покриттів

2021-10-12
Технологія

Щоб задовольнити зростаючий попит клієнтів на випробування бар’єрного паперу та гнучкі пакувальні рішення, компанія Voith повністю перебудувала пілотну установку для нанесення покриття на папір в технологічному центрі у Хайденхаймі.

Подробнее...


Чорнила HP Indigo не підлягають компостуванню

2021-09-30
Технологія

Експерт незалежної організації Verdigris Project Лорел Бруннер опублікувала матеріал, в якому відкоригувала розміщену раніше інформацію про можливості повного компостування відбитків, зроблених на машинах HP Indigo, спираючись на дані, отримані нею безпосередньо від виробника. З’ясувалося, що компостуванню підлягає лише основа, тобто сам папір, але не чорнила, хоча й те, й інше – матеріали, що розлагаються у біологічний спосіб.

Подробнее...