XAAR показав новий друкарський привід та голівку на InPrint Munich

2022-03-26
Технологія

XAAR презентував новий друкарський привід Versatex і найновішу друкувальну голівку Nitrox Elite GS3 на InPrint Munich 2022 (15 по 17 березня у Мюнхені). XAAR Versatex дає змогу прискорити розробку та інтеграцію цифрових струменевих принтерів.

Подробнее...


Комбінована система DualSTAR для виробництва гнучкого паковання

2022-03-17
Технологія

ISRA Vision представила на виставці ICE Europe першу на ринку комбіновану систему інспекції – DualSTAR. Вона поєднує рішення SMASH та PrintSTAR від ISRA, забезпечуючи контроль якості друку та матеріалів, що використовуються при виробництві гнучкого паковання.

Подробнее...


Технологія ультразвукового самоочищення Sure Flow

2022-03-03
Технологія

Xaar представив нову технологію ультразвукового самоочищення Sure Flow для струменевих друкувальних голівок з механізмом рециркуляції чорнил, яка дає змогу очищувати та запобігати засміченню дюз без потреби знімати друкувальні голівки, «максимізуючи час друку».

Подробнее...


Markem-lmaje випустила нову струменеву систему друку кодів

2022-02-13
Технологія

Touch Dry 5940 G забезпечує кодування без етикеток та друк тексту та логотипів на пакованні, у т.ч. гофро.

Подробнее...


Xerox оголосив про випуск вакуумного податчика High Capacity XLS

2022-02-11
Технологія

Він дає змогу розширити можливості ЦДМ Iridesse та Versant під час виконання завдань, у яких використовуються довгі листи. Технологія вакуумної подачі Xerox підвищує надійність подачі, збільшуючи продуктивність та функціональність під час роботи з листами збільшеної довжини (XLS).

Подробнее...


До технології hubergroup Digital Color Communication (HDCC) інтегровано рішення ColorCard від GMG

2022-02-10
Технологія

Традиційні методи підбору кольорів та повторного друку потребують спеціальних навичок та залежать від низки аналогових інструментів та процесів. Рішення GMG ColorCard розроблено для оперативного створення цифрових карт кольорів на основі значень спектральних вимірів.

Подробнее...


Color-Logic додає 644 нових металізованих кольорів

2022-02-08
Технологія

Color-Logic — світовий лідер у розробці та постачанні колірних систем для роботи з «металіками» та опорядженні друкованих продуктів за їх допомогою – доповнює свою систему 644 новими кольорами. Разом із ними система Color-Logic тепер включає 924 кольори, з яких 55 — золотисті.

Подробнее...


Ricoh та Oki Electric Industry розробили новий друкувальний механізм для монохромних принтерів A3

2022-02-04
Технологія

Вже навесні цього року обидві компанії випустять новинки спочатку лише для внутрішнього ринку. Кожна новинка оснащуватиметься власним контролером друку. Середньостроковий план управління Ricoh передбачає «перетворення бізнес-структури на компанію цифрових послуг», і бізнес-підрозділ Ricoh Digital Products прагне досконалості в роботі за рахунок активної співпраці з іншими компаніями.

Подробнее...


AMS Spectral UV представить новинки на PRINT UV 2022

2022-02-04
Технологія

AMS Spectral UV, що входить до групи Baldwin Technology, стане платиновим спонсором конференції PRINT UV 2022, для поліграфістів, що використовують технології УФ-закріплення. AMS Spectral UV є засновником Print UV, яка після дворічної перерви через пандемію відбудеться вже в 13-й раз.

Подробнее...


GEW випустила нову світлодіодну УФ-сушарку AeroLED

2022-02-03
Технологія

Британський виробник пристроїв УФ-закріплення відбитків, компанія GEW випустила AeroLED, світлодіодну систему з потужним повітряним охолодженням та робочою шириною до 60 см. У системі по-новому реалізовано процес повітряного охолодження: фільтроване повітря подається з централізованого компресора, розташованого далеко від друкарської машини, і безшумно проходить через блоки УФ-закріплення. Віддалене розташування компресора та великі фільтри дають змогу уникнути типових проблем, пов’язаних із потраплянням фарби та пилу.

Подробнее...