Програмне рішення SolidTune для оптимізації витрат фарби під час друку паковання

2022-05-09
Технологія

Agfa оголосила про випуск SolidTune – програмного рішення для офсетного друку паковання. За словами виробника, воно підвищує ефективність виробництва за рахунок зменшення кількості фарби, потрбної для друку в середньому на 3%.

Подробнее...


Офіційний документ про струменевий друк для виробників гофропаковання

2022-05-05
Технологія

Посібник «Коли струменевий друк стає вигідним для виробників гофропаковання?» для компанії Domino Digital Printing Solutions склав аналітик та консультант з питань друку та паковання, доктор Шон Сміт. У тексті розглядаються останні тенденції розвитку гофроіндустрії.

Подробнее...


SAUERESSIG e.GEN пропонує альтернативу Pantone

2022-05-02
Технологія

Adobe не стала включати бібліотеку Pantone у нові версії продуктів Adobe Illustrator або Photoshop, доки не буде узгоджений формат робочого інтерфейсу. Коли це станеться, невідомо.

Подробнее...


Global Graphics і APS створили систему подачі чорнил з підтримкою OPC UA

2022-04-29
Технологія

Система інтегрується з програмно-аппаратним стеком SmartDFE для створення повністю автоматизованих «розумних фабрик друку» на базі промислових струменевих принтерів. Підтримка OPC UA означає, зокрема, що принтер може контролювати видалення та дані із системи подачі чорнил. Ці дані можуть використовуватися та зберігатися в базі даних для інших функцій, таких як попереднє обслуговування.

Подробнее...


Xaar випустив довідник із струменевого друку

2022-04-27
Технологія

Xaar випустив керівництво, покликане допомогти новачкам у струменевому друці макс. використати потенціал технології.

Подробнее...


Xeikon випустила нові металізовані тонери

2022-04-24
Технологія

Вони призначені для рулонних цифрових машин Cheetah 2.0 для друку етикетки. Тепер їх користувачам доступне золото (Metallic Gold) та срібло (Metallic Silver), що стали частиною лінійки Xeikon Creative Toner.

Подробнее...


Fogra запрошує на симпозіум з управління кольором

2022-03-30
Технологія

Провідний міжнародний захід з управління кольором Fogra Colour Management Symposium відбудеться у Мюнхені з 6 по 7 липня 2022 року. Спочатку запланований на березень 2022 р. і відкладений через пандемію симпозіум тепер буде проведено влітку як гібридний захід (очна участь та онлайн).

Подробнее...


Угода в галузі струменевих голівок

2022-03-29
Технологія

Ricoh Europe та Durst Group підписали контракт на технологічну співпрацю вартістю €50 млн. У рамках укладеної угоди Ricoh і Durst продовжать співпрацювати в галузі розробки нових струменевих друкувальних голівок, а також перспективних друкувальних пристроїв, в яких вони використовуватимуться.

Подробнее...


Virtual InkBooks пропонує зберігати кольори у хмарі

2022-03-28
Технологія

Компанія Significans Automation випустила Virtual InkBooks, інструмент для створення хмарних бібліотек користувача кольору, створений для роботи в поєднанні з Esko WebCenter і Automation Engine.

Подробнее...


Ricoh розширив лінійку промислових струменевих друкувальних голівок шостого покоління

2022-03-27
Технологія

Ricoh оголосила про випуск трьох нових струменевих друкувальних голівок промислового класу: Ricoh MH5422, MH5442 та MH5422 Type A.

Подробнее...