Нові сервери друку Fiery для ЦДМ Revoria

2022-06-16
Технологія

FUJIFILM Business Innovation та Electronics For Imaging (EFI) оголосили про випуск нових серверів друку EFI Fiery та ПЗ для робочих процесів для двох моделей ЦДМ FUJIFILM — повнокольорової Revoria PC1120 та монохромної Revoria Press. Продаж нових серверів друку Fiery стартує вже в червні в Азіатсько-Тихоокеанському регіоні, а також у деяких європейських країнах.

Подробнее...


X-Rite анонсував перший спектрофотометр з відеонаведенням

2022-06-14
Технологія

X-Rite оголосив про випуск портативного спектрофотометра нового покоління eXact 2. Це перший прилад для вимірювання кольору, який можна підключати до повної екосистеми програмних інструментів, вкл. InkFormulation Software, ColorCert Suite для контролю якості друку, бібліотеки цифрових кольорів PantoneLIVE, NetProfiler для оптимізації роботи приладу та нову платформу X-Rite Link для отримання інформації про роботу приладу в режимі реального часу.

Подробнее...


Mondi співпрацює з Beck packautomaten

2022-06-03
Технологія

Мета — створити функціональне рішення з паперу, яке має великий потенціал застосування в електронній комерції, замінюючи полімерне паковання та створюючи пакування вірного розміру для широкого асортименту продуктів.

Подробнее...


Adobe представила PDF Print Engine версії 6

2022-06-02
Технологія

Adobe випустила 6 версію платформи рендерингу друкованих зображень PDF Print Engine.

Подробнее...


Inkjet Solutions випустила цифрову систему друку i-Jet AQ 2800

2022-05-27
Технологія

Inkjet Solutions представила друкарський модуль серії i-Jet AQ 2800. Модель працює з пігментними чорнилами на водній основі й друкує по носіях завш. 324 мм із роздільною здатністю до 1600x1585 dpi.

Подробнее...


Шість нових кольорів для «метавсесвіту»

2022-05-25
Технологія

Pantone представила шість нових кольорів, натхненних природою та «біомімікрією». Вони розроблені у співпраці з компанією Spatial Labs для нового проєкту створення дизайну одягу для «метавсесвіту».

Подробнее...


Дой-пак – ліхтарик

2022-05-22
Технологія

Японія передала Україні 3 тис. портативних ліхтариків, які працюють на звичайному соляному розчині та здатні забезпечити світлом користувачів упродовж 120 годин при включеному живленні. Ліхтарик створено у вигляді стоячого пакету типу дой-пак з додатковим освітлювальним пристроєм.

Подробнее...


Логер-етикетка для транспортування товарів на далекі відстані

2022-05-19
Технологія

Етикетка-логер, яку Toppan вже протестував при доставці міжнародних вантажів, вийшла розміром із пластикову картку (85,5х54х1 мм). Вона кріпиться на вантаж, заміряє температуру автоматично, з інтервалом, заданим відправником вантажу.

Подробнее...


RK Print Coat Instruments анонсувала прободрукарську систему

2022-05-14
Технологія

Компанія RK Print Coat Instruments анонсувала вдосконалену прободрукарську систему K 303S Multicoater для нанесення покриттів.

Подробнее...


Miraclon масштабує технологію PureFlexo Printing на пантонні фарби

2022-05-10
Технологія

Miraclon, що розвиває рішення Kodak Flexcel, анонсувала запуск підтримки пантонних фарб PureFlexo Printing. Ця технологія, представлена у 2021 р. для тріадного друку, контролює небажане розтікання фарби та дає змогу розширити можливості машини.

Подробнее...