Відеоінспекція друку етикетки та паковання у реальному часі

2022-08-06
Технологія

Система відеоінспекції полотнища BST Proview дає змогу контролювати якість друку етикеток, термозбіжних рукавів та декоративного паковання в режимі реального часу за макс. швидкості полотнища до 1000 м/хв. На додаток до мін. відхилень кольору BST Proview може виявляти прогалини у лакуванні, помутніння кольору та механічні дефекти.

Подробнее...


Нова система перенесення зображень UV Unlimited

2022-07-28
Технологія

Технології перенесення зображень на різні носії продовжують розвиватися. Так нещодавно Xante розповіла про своє нове рішення під назвою UV Unlimited, яке дає змогу наносити способом УФ-друку та переносити повноколірні зображення, стійкі до тертя та миття, практично на будь-яку поверхню, вкл. скло, металеві чашки, гуму, дерево, контейнери, пластик, спортивні товари, промислове обладнання.

Подробнее...


CrystalCleanConnect

2022-07-23
Технологія

Це перше у галузі екологічно чисте рішення для виготовлення флексографічних друкарських форм без використання розчинників на основі летких органічних сполук для промивання. У ньому використовуються водовимивні пластини Asahi AWP™ CleanPrint і реалізований небачений раніше рівень автоматизації.

Подробнее...


Caldera поширюватиме всю продукцію Barbieri

2022-07-15
Технологія

У рамках нової угоди, яка зміцнює історичне партнерство, компанія Barbieri призначає Caldera головним дистрибутором усіх електронних рішень Barbieri у низці країн світу. Як давній стратегічний партнер Barbieri, компанія Caldera вже продавала рішення Barbieri, щоб надати своїм клієнтам потужні технології вимірювання кольору на додаток до ПЗ CalderaRIP.

Подробнее...


Інновації для етикеткової та пакувальної промисловості

2022-07-03
Технологія

Leonard Kurz проводить з 20 червня 2022 року до 28 жовтня 2022 р. виставку рішень Kurz Label Weeks на території головного офісу у Фюрті (Німеччина). Виставка «Інжиніринг майбутнього прикрас» надає всім зацікавленим особам можливість ознайомитися з новими машинами, новаторськими процесами та стійкими рішеннями.

Подробнее...


Форум користувачів УФ-друку

2022-07-02
Технологія

Fogra запрошує на велику галузеву зустріч спеціалістів з УФ-друку з 6 по 7 вересня 2022 року. Форум призначений для тих, хто вже опанував УФ-друк, та тих, для кого УФ-закріплення є новою територією.

Подробнее...


Система очищення анілоксів Sitexco Label L10

2022-06-30
Технологія

Eaglewood Technologies випустила систему очищення анілоксів Sitexco Label L10. Цю лазерну систему розроблено спеціально для друкарень, оснащених вузькорулонними флексомашинами. Час очищення становить від 5 до 15 хв., при цьому не потрібна вода або хімікати та не утворюються відходи.

Подробнее...


Чао, паперові фунти!

2022-06-26
Технологія

Банк Англії ухвалив остаточне рішення анулювати паперові банкноти номіналом £20 та £50 після 30 вересня 2022 р., а це означає, що залишилося лише 100 днів на їхнє використання.

Подробнее...


Прилад FADS3D для контролю якості флексоформ

2022-06-24
Технологія

Sibress виробляє вимірювальні та аналітичні системи для контролю якості флексографічного друку. Компанія представила новий мобільний вимірювальний пристрій FADS3D для дво- та тривимірного аналізу флексографічних форм. Оснащений відеокамерою високої роздільної здатності, прилад може аналізувати стан растрів з лініатурою від 71 до 620 lpi, а також стохастичні, гібридні та спеціальні растри, такі як Bellissima.

Подробнее...


Fujifilm Imaging Colorants відкрила новий завод із виробництва водних дисперсій

2022-06-21
Технологія

Fujifilm Imaging Colorants, Inc. відкрила перше з двох нових підприємств у Нью-Каслі (США) з для виробництва водних дисперсій для струменевого друку.

Подробнее...