Leonhard Kurz представив технологію нанесення Light Line Invisible

2022-09-13
Технологія

Експерти з тонких технологій нанесення Leonhard Kurz представили новий дизайн етикетки в рамках своєї серії Light Line — Light Line Invisible. Це кольоровий прозоро-дифракційний матеріал. Дифракційна структура підкреслюється високою прозорістю кольорів.

Подробнее...


Toyo Ink випускає ПЗ Lioatlas CFUD

2022-09-10
Технологія

Toyo Ink випустила інструмент Lioatlas CFUD для створення та управління кольоровими бібліотеками в Adobe Illustrator та Microsoft Word. Кольорова схема, створена Lioatlas CFUD, може бути виведена в графічних програмах і офісних додатках або перенесена з презентаційних матеріалів в DTP-пакети.

Подробнее...


Паковання харчових продуктів як датчик якості

2022-09-04
Технологія

Вчені з Інституту передових досліджень науки і технологій (IASST) на чолі з професором Девасішем Чоудхурі з відділу фізичних наук розробили інтелектуальний біополімерний нанокомпозит, здатний визначати відносну вологість. Винахід корисний для пакування харчових продуктів.

Подробнее...


SCREEN реалізувала друк білим з високою непрозорістю у ЦДМ Truepress Jet L350UV SAI S

2022-08-27
Технологія

SCREEN Graphic Solutions розробила технологічне рішення друку білими чорнилами з високою непрозорістю. Його можна встановити як опцію до системи струменевого УФ-друку етикеток Truepress Jet L350UV SAI S.

Подробнее...


Перевірку результатів голосування у США довірили Kodak

2022-08-21
Технологія

Перевірку бюлетенів для голосування поштою в США забезпечуватиме система сканування документів Kodak Alaris. Компанія представила нове рішення для автоматизації обробки конвертів із бюлетенями для голосування поштою на виборах у США.

Подробнее...


Maxcess локалізує виробництво штампів RotoMetrics у Китаї

2022-08-20
Технологія

Світовий постачальник продукції та послуг для обробки полотнищ компанія Maxcess оголосила про початок виробництва ротаційних штампів RotoMetrics на китайському заводі в Хучжоу.

Подробнее...


Нове обладнання для друку металізованих ефектів Lustre Effect

2022-08-19
Технологія

Inkcups оголосила про розробку програмної технології Lustre Effect, що дає змогу отримувати декоративні ефекти з ефектами металік на принтерах Helix під час друку на циліндричних судинах з алюмінію, неїржавіючої сталі та інших металів.

Подробнее...


The Metall Ink Project: металізовані ефекти без фольги

2022-08-15
Технологія

Виробник паперу та картону Sappi, виробник металізованих та перламутрових пігментів Eckart (входить до групи Altana) та GT/Trendhouse 42, що спеціалізується на друці та обробці, об’єднали зусилля, щоб знайти більш екологічну альтернативу традиційним процесам фольгування та уникнути застосування плівок.

Подробнее...


Нове рішення задля потреб клієнтів

2022-08-11
Технологія

Нове рішення для маркування представлено Denny Bros.

Подробнее...


Schmedt представив принтер PräziEdge для друку на обрізі книжкового блоку

2022-08-10
Технологія

Одним із сучасних цифрових рішень із можливістю персоналізації, в якому успішно реалізована технологія декоративного оздоблення обрізів блоку, є машина PräziEdge від німецької компанії Schmedt. На виставці Print & Digital Convention 2022, організованій у Дюсельдорфі в червні drupa і Fachverband Medienproduktion, компанії Schmedt та Imaging Solutions успішно продемонстрували фотокниги типу Layflat із задруковуванням обрізу книжкового блоку на машині PräziEdge.

Подробнее...