Інтелектуальне паковання для Jägermeister

2022-10-24
Технологія

Нова рекламна кампанія Jägermeister The Secret is Ice Cold зосереджена на активному та інтелектуальному пакованні. Вона заохочує споживачів класти пляшки Jägermeister у морозильну камеру, щоб відкрити прихований код і отримати шанс виграти спеціальні призи.

Подробнее...


На конференції FTA 2022 представлено посібник з флексографічного друку FIRST 7.0

2022-10-18
Технологія

На осінній конференції Flexographic Technical Association 2022 представлена ​​сьома ітерація посібника зі специфікацій для флексографії FIRST 7.0, присвячена 25-річчю цієї праці. 866-сторінкове видання випущено в твердій і м’якій палітурці, а також у форматі електронної книги для Kindle.

Подробнее...


Baldwin: дедалі більше машин з газовими сушарками переводиться на світлодіодне УФ-затвердіння

2022-10-17
Технологія

Baldwin відзначає тенденцію переходу європейських рулонних друкарень на світлодіодне затвердіння. Ця тенденція пов’язана з наростаючими проблемами з постачанням газу з росії. Baldwin повідомляє, що компанія отримала значну кількість запитів на такі дооснащення і встановлює їх «рекордними темпами».

Подробнее...


Bobst та AV Flexologic уклали партнерську угоду

2022-10-15
Технологія

AV Flexologic та Bobst уклали партнерську угоду, в рамках якої Bobst інтегрує свою технологію smartGPS у весь асортимент монтажних машин AV Flexologic. Компанія AV Flexologic винайшла технологію автоматичного монтажу флексоформ 18 років тому і наразі має інстальовану базу з більш ніж 1500 автоматичних монтажних машин в усьому світі.

Подробнее...


Інноваційні анілокси Caboll на виставці K-2022

2022-10-14
Технологія

Італійська група Simec, що спеціалізується на виробництві та гравіюванні анілоксових валів та циліндрів для тиснення, представить на виставці K-2022 нові версії валів Caboll, які є, як повідомляє компанія, «значним кроком вперед у галузі технічних та екологічних інновацій для друку та всіх зазвичай використовуються хромовані вали».

Подробнее...


Ricoh запускає серію освітніх вебінарів

2022-10-13
Технологія

Ricoh Europe оголосила про нову освітню програму Unravel Your Print Workflow, до якої увійде серія вебінарів про те, як розробити безперебійний робочий процес, з оптимальними витратами, ефективністю, продуктивністю та рентабельністю поліграфічного бізнесу.

Подробнее...


Завершено роботу над стандартом цифрового текстильного друку FOGRA58 Textile RGB

2022-10-07
Технологія

Дослідницький інститут FOGRA повідомив про завершення дворічного дослідницького проєкту зі стандартизації кольору у цифровому текстильному друці.

Подробнее...


Новий довідник UPM полегшить роботу дизайнерам етикеток

2022-10-06
Технологія

UPM Raflatac випустила динамічно оновлюваний довідник зразків матеріалів для цифрових етикеток для вина, міцних спиртних напоїв та пива. Інструмент дасть змогу дизайнерам створювати нові етикетки, завантажуючи зображення високої чіткості та використовуючи обраний матеріал етикетки у кращому для них ПЗ.

Подробнее...


Друк по металу на MetalStar 4 став швидшим і простішим

2022-09-22
Технологія

Друкарні, що спеціалізуються у друці на металі, відзначають зростання замовлень та інвестують у розширення виробництв. Так, німецька PS PrintService придбала вже другу машину для декорування металу від Koenig and Bauer. Нова шестифарбова лінія MetalStar 4 використовуватиметься разом із MetalStar 2, встановленою у 2012 році.

Подробнее...


УФ-струменеві модулі Fujifilm Samba JPC

2022-09-16
Технологія

Fujifilm Dimatix оголосила про випуск УФ-струменевих модулів Samba JPC UV Ink Printbar для інтеграторів та постачальників оригінального обладнання (OEM).

Подробнее...