Xaar: бурхливе зростання цифрового текстилю підштовхує розвиток

2023-04-07
Матеріали

90% текстильного друку все ще виробляється аналоговим способом, але Xaar вважає, що друкувальна голівка Aquinox, випущена наприкінці минулого року, може допомогти цифровій трансформації галузі. Компанія очікує, що впродовж трьох років продаж друкувальної голівки Aquinox зробить цифровий текстильний друк ключовим ринком для її бізнесу, який колись залежав в основному від друку на керамічній плитці.

Подробнее...


Gascogne Papier замовляє найширшу папероробну машину MG у світі

2023-04-02
Матеріали

Французький виробник паперу Gascogne Papier встановлює нову лінію для виробництва паперу MG (глазуруваного з одного боку) на своєму заводі в Мімізані (Франція). За словами постачальника (Andritz), ширина полотнища машини становить 6,8 м, що робить її найширшою папероробною машиною MG у світі.

Подробнее...


Valmet встановить карторобну машину на заводі DS Smith в Італії

2023-04-01
Матеріали

Valmet отримала замовлення DS Smith на постачання нової машини для виробництва тарного картону з великими пакетами автоматизації, сервісу та промислових інтернет-додатків, повідомляє прес-служба Valmet.

Подробнее...


У 2022 р. продажі Mayr-Melnhof Group зросли на 52,5%

2023-03-17
Матеріали

Продажі австрійської Mayr-Melnhof Group за підсумками 2022 р. досягли €4,682 млрд, що на 52,5% більше, ніж роком раніше.

Подробнее...


XSYS виводить на ринок форми nyloflex FTV Digital для гнучкого паковання

2023-03-10
Матеріали

Компанія XSYS представила nyloflex FTV Digital, нові фотополімерні пластини для флексографічного друку гнучкого паковання сольвентними фарбами. Нова рецептура пластини, розроблена з використанням технології плоских точок та гладкої поверхні, сподобається клієнтам, які обслуговують бренди, що потребують найвищої якості друку на плівкових підкладках.

Подробнее...


Нове бар’єрне покриття UniNATURE від Siegwerk

2023-02-26
Матеріали

Siegwerk оголосила про успішну сертифікацію нового покриття на водній основі UniNATURE Water-Oil Barrier Coating для одноразових паперових тарілок. Нове функціональне бар’єрне рішення виготовлене на 100% із натуральної сировини та ефективно зменшує поглинання води, масла та жиру на тарілках, призначених для прямого контакту з харчовими продуктами, зберігаючи його переробку через цикл відновлення паперу.

Подробнее...


AF&PA: у 2022 р. рівень вторинної переробки паперу в США досяг 68%

2023-02-24
Матеріали

У 2022 р. у США обсяг паперу, спрямованого на вторинну переробку, досяг нового історичного максимуму – 68%, про це повідомляє американська Асоціація лісової та паперової промисловості (The American Forest & Paper Association, AF&PA).

Подробнее...


Струменеві принтери Agfa забезпечили 50% економію чорнила компанії PSM

2023-02-21
Матеріали

Мексиканська Producciones Signaléticas Mexicanas (PSM) зі 188 співробітниками обслуговує ретейл, роздрібну торгівлю, універмаги та супермаркети. Армандо Бецерра заснував компанію у 1979 році. За минулі роки вона значно зросла й торік відсвяткувала відкриття другого заводу.

Подробнее...


Моноплівка від ProAmpac

2023-02-20
Матеріали

ProAmpac запускає ProActive Recyclable R-2050, доповнення до серії ProActive Recyclable — структур на основі поліетилену, для європейського ринку.

Подробнее...


Екологічно чистий пакувальний папір для іграшок

2023-01-28
Матеріали

Німецький виробник паперу Mitsubishi HiTec Paper представив новий продукт, пакувальний папір PACK, для екологічного паковання іграшок та інших дрібних деталей. Папір щільністю 75 г/м², виготовлений на основі первинних волокон, забезпечує особливо гарну термозварюваність і тому особливо підходить для паковання в пакети.

Подробнее...