Великий паперовий оптовик Inapa подає на банкрутство

2024-07-25
Матеріали

Португальська компанія Inapa (Inapa IPG) оголосила, що її німецька дочірня компанія Inapa Deutschland GmbH 22 липня подала заяву про банкрутство через короткостроковий брак капіталу у розмірі €12 млн.

Подробнее...


DS Smith підтверджує підвищення цін на перероблений тарний картон

2024-07-10
Матеріали

Компанія підтвердила підвищення на €60 за тонну для всіх сортів переробленого тарного картону: ці підвищення застосовуються по всій Європі та набули чинності для замовлень з 18 червня.

Подробнее...


Mondi оголошує про модернізацію виробництва тарного картону вартістю €125 млн

2024-06-24
Матеріали

Mondi оголосила про інвестиції у €125 млн у свою фабрику з виробництва тарного картону в Куопіо (Фінляндія), що дасть змогу збільшити виробничу потужність на 55 000 тонн на рік і зменшити викиди парникових газів на тонну паперу.

Подробнее...


UPM закриває німецький завод, скорочує потужності з виготовлення паперу для поліграфії

2024-06-04
Матеріали

UPM оприлюднила плани закрити фабрику газетного паперу в Хюрті поблизу Кельна та вивести з експлуатації машину для виготовлення тонкого паперу на заводі Nordland Papier поблизу Дьорпена в Німеччині. Закриття означатиме щорічне скорочення на 330 000 тонн газетного паперу та 280 000 тонн некрейдованого високоякісного паперу, при цьому всі 135 робочих місць буде втрачено в Хюрті і близько 210 в Дорпені.

Подробнее...


New Wave від UPM Raflatac

2024-05-21
Матеріали

UPM Raflatac оголосила про випуск нового паперового етикеткового матеріалу New Wave, що підходить для вторинної переробки й отримав сертифікацію RecyClass для використання на флаконах з твердого поліетилену високої щільності (HDPE) та поліпропілену (ПП). Результати випробувань підтверджують сумісність навіть із потоками натуральних та білих матеріалів, які потребують найвищої чистоти вторинної сировини у процесах переробки.

Подробнее...


DuPont представить нові інноваційні фарби для цифрового друку Artistri® на drupa 2024

2024-05-20
Матеріали

На честь 35-річчя впровадження інновацій і лідерства в галузі цифрових струменевих чорнил із чорнилом Artistri® компанія DuPont оголосила про запуск серії чорнил PN 1000 на drupa 2024. Нова серія продуктів – це пігментні струменеві чорнила на водній основі з низькою в’язкістю для комерційного друку, розроблені за власною технологією DuPont і сумісні з галузевими стандартними технологіями сушіння.

Подробнее...


Lecta представляє новий термопапір і металізований папір із переробленими волокнами, підкріплюючи відданість циркулярній економіці

2024-05-14
Матеріали

Lecta ще раз демонструє свою тверду прихильність до інновацій та сталого розвитку, спираючись на технічні ноу-хау у виробництві термопаперу та металізованого паперу для розробки нових високоякісних продуктів із переробленого волокна. Циркулярна економіка базується на екологічно відповідальному принципі збереження матеріалів, їхньому тривалому та повторному використанні та, таким чином, зменшенні відходів, одночасно оптимізуючи використання природних ресурсів.

Подробнее...


hubergroup представить на drupa інноваційні рішення разом із партнерами

2024-05-07
Матеріали

Під девізом «Створюємо майбутнє паковання разом!» hubergroup візьме участь у чотирьох заходах та буде представлена на трьох стендах на виставці drupa. Чотири доповіді hubergroup на конгресі будуть присвячені інноваціям в пакованні продуктів харчування, рішенням у сфері сталого розвитку та перенесення кольорів.

Подробнее...


Mitsubishi HiTec Paper Europe оголошує про подальше зростання цін на термопапір

2024-03-21
Матеріали

Mitsubishi HiTec Paper підвищить ціни на термопапір Thermoscript на 6% з 1 квітня 2024 року. Виробник спеціального паперу в Білефельді (Німеччина), вносить зміни у відповідь на збільшення витрат на сировину та логістику. Thermoscript використовується для різноманітних застосувань, вкл. етикетки та квитки.

Подробнее...


Змивні чорнила від Kao Chimigraf

2024-03-05
Матеріали

Під час прес-брифінгу, проведеного в Делі Global Print Konnect, комерційний директор компанії Kao Chimigraf Франсуа Агілар представив інноваційну технологію, здатну здійснити революцію в поліграфічній галузі. Два роки тому Kao Chimigraf почала розробку, плануючи розробити грунтовку, що полегшує переробку гнучкого паковання.

Подробнее...