Mitsubishi HiTec Paper Europe оголошує про подальше зростання цін на термопапір

2024-03-21
Матеріали

Mitsubishi HiTec Paper підвищить ціни на термопапір Thermoscript на 6% з 1 квітня 2024 року. Виробник спеціального паперу в Білефельді (Німеччина), вносить зміни у відповідь на збільшення витрат на сировину та логістику. Thermoscript використовується для різноманітних застосувань, вкл. етикетки та квитки.

Подробнее...


Змивні чорнила від Kao Chimigraf

2024-03-05
Матеріали

Під час прес-брифінгу, проведеного в Делі Global Print Konnect, комерційний директор компанії Kao Chimigraf Франсуа Агілар представив інноваційну технологію, здатну здійснити революцію в поліграфічній галузі. Два роки тому Kao Chimigraf почала розробку, плануючи розробити грунтовку, що полегшує переробку гнучкого паковання.

Подробнее...


Сектор паперу і картону у 2023 році

2024-02-26
Матеріали

Через несприятливий макроекономічний контекст виробництво целюлози та паперу в Європі зазнало спаду у 2023 році. Це було пов’язано з декількома зовнішніми факторами: поганим економічним середовищем, скороченням запасів і все ще високими витратами на енергію, як показано в попередньому дослідженні Cepi.

Подробнее...


Fujifilm повідомила про значне зростання цін у Європі

2024-02-24
Матеріали

Fujifilm оголосила про «двозначне» підвищення цін на низку продуктів, яке набуде чинності наступного місяця. Японський виробник заявив, що цей крок став відповіддю на «економічні виклики в Європі».

Подробнее...


Pulse розпочинає 2024 р. інвестиціями в новий польський завод

2024-01-09
Матеріали

Компанія Pulse Roll Label Products (Pulse), яка спеціалізується на виготовленні чорнил для вузькорулонного друку, розширює європейську присутність, відкриваючи додаткову фабрику в Познані (Польща). Новий завод Pulse Polska займає територію площею 1200 м² і обслуговуватиме не лише клієнтів по всій Польщі, а й постачальників послуг друку в регіонах Центральної та Східної Європи.

Подробнее...


Чорнила для Brother GTX600 DTG схвалені стандартом GOTS 7.0

2023-12-30
Матеріали

Brother Internationale Industriemaschinen повідомляє, що її остання розробка — чорнила GCX-6, спеціально розроблені для принтера GTX600, отримали акредитацію 7-ї версії GOTS (Global Organic Textile Standard).

Подробнее...


Mondi розширює асортимент крафт-паперу

2023-12-13
Матеріали

Британська Mondi, що займається екологічним пакованням та папером, оголосила про розширення існуючого асортименту насиченого крафт-паперу Advantage MF Boost.

Подробнее...


Kronos і Covestro вдосконалюють пігментні чорнила для більш екологічного друку на текстилі

2023-12-09
Матеріали

Текстильна промисловість прагне зменшити вплив на довкілля. Перехід від аналогового до цифрового друку з використанням пігментних чорнил може скоротити кількість відходів на 85% та знизити споживання енергії на 55%, а також скоротити споживання води на 60%, а викиди CO2 — на 95%. Ці переваги сприяють поширенню струменевого друку, але технологія повністю розкриє потенціал лише в тому випадку, якщо вона підтримуватиметься передовими рецептурами та ретельно відібраною сировиною, спеціально розробленою для цифрового друку на текстилі.

Подробнее...


Toppan заклав фундамент для початку будівництва нового заводу бар’єрної плівки в Чехії

2023-12-05
Матеріали

Toppan Packaging Czech s.r.o., компанія групи Toppan, провела церемонію закладки фундаменту для початку будівництва нового заводу в Мості в регіоні Усте-над-Лабем Чеської Республіки. На новому заводі виготовлятиметься GL Barrier,1 — прозора бар’єрна плівка, розроблена та виготовлена групою Toppan для екологічно чистого паковання, яка користується зростаючим попитом у всьому світі.

Подробнее...


Monoflex Thermoform від Coveris

2023-11-30
Матеріали

Австрійська пакувальна компанія Coveris розробила та випустила нове рішення для термоформованої плівки, яка підлягає вторинній переробці, — MonoFlex Thermoform.

Подробнее...