Змивні чорнила від Kao Chimigraf

2024-03-05
Матеріали

Під час прес-брифінгу, проведеного в Делі Global Print Konnect, комерційний директор компанії Kao Chimigraf Франсуа Агілар представив інноваційну технологію, здатну здійснити революцію в поліграфічній галузі. Два роки тому Kao Chimigraf почала розробку, плануючи розробити грунтовку, що полегшує переробку гнучкого паковання.

Подробнее...


Сектор паперу і картону у 2023 році

2024-02-26
Матеріали

Через несприятливий макроекономічний контекст виробництво целюлози та паперу в Європі зазнало спаду у 2023 році. Це було пов’язано з декількома зовнішніми факторами: поганим економічним середовищем, скороченням запасів і все ще високими витратами на енергію, як показано в попередньому дослідженні Cepi.

Подробнее...


Fujifilm повідомила про значне зростання цін у Європі

2024-02-24
Матеріали

Fujifilm оголосила про «двозначне» підвищення цін на низку продуктів, яке набуде чинності наступного місяця. Японський виробник заявив, що цей крок став відповіддю на «економічні виклики в Європі».

Подробнее...


Pulse розпочинає 2024 р. інвестиціями в новий польський завод

2024-01-09
Матеріали

Компанія Pulse Roll Label Products (Pulse), яка спеціалізується на виготовленні чорнил для вузькорулонного друку, розширює європейську присутність, відкриваючи додаткову фабрику в Познані (Польща). Новий завод Pulse Polska займає територію площею 1200 м² і обслуговуватиме не лише клієнтів по всій Польщі, а й постачальників послуг друку в регіонах Центральної та Східної Європи.

Подробнее...


Чорнила для Brother GTX600 DTG схвалені стандартом GOTS 7.0

2023-12-30
Матеріали

Brother Internationale Industriemaschinen повідомляє, що її остання розробка — чорнила GCX-6, спеціально розроблені для принтера GTX600, отримали акредитацію 7-ї версії GOTS (Global Organic Textile Standard).

Подробнее...


Mondi розширює асортимент крафт-паперу

2023-12-13
Матеріали

Британська Mondi, що займається екологічним пакованням та папером, оголосила про розширення існуючого асортименту насиченого крафт-паперу Advantage MF Boost.

Подробнее...


Kronos і Covestro вдосконалюють пігментні чорнила для більш екологічного друку на текстилі

2023-12-09
Матеріали

Текстильна промисловість прагне зменшити вплив на довкілля. Перехід від аналогового до цифрового друку з використанням пігментних чорнил може скоротити кількість відходів на 85% та знизити споживання енергії на 55%, а також скоротити споживання води на 60%, а викиди CO2 — на 95%. Ці переваги сприяють поширенню струменевого друку, але технологія повністю розкриє потенціал лише в тому випадку, якщо вона підтримуватиметься передовими рецептурами та ретельно відібраною сировиною, спеціально розробленою для цифрового друку на текстилі.

Подробнее...


Toppan заклав фундамент для початку будівництва нового заводу бар’єрної плівки в Чехії

2023-12-05
Матеріали

Toppan Packaging Czech s.r.o., компанія групи Toppan, провела церемонію закладки фундаменту для початку будівництва нового заводу в Мості в регіоні Усте-над-Лабем Чеської Республіки. На новому заводі виготовлятиметься GL Barrier,1 — прозора бар’єрна плівка, розроблена та виготовлена групою Toppan для екологічно чистого паковання, яка користується зростаючим попитом у всьому світі.

Подробнее...


Monoflex Thermoform від Coveris

2023-11-30
Матеріали

Австрійська пакувальна компанія Coveris розробила та випустила нове рішення для термоформованої плівки, яка підлягає вторинній переробці, — MonoFlex Thermoform.

Подробнее...


Оновлено асортимент Imitlin

2023-11-24
Матеріали

Fedrigoni Group оновила та розширила асортимент тисненого паперу Imitlin у рамках ширшої стратегії позиціонування продукції для виготовлення елегантного паковання. За словами Fedrigoni, нова тактильна та текстурована лінійка Imitlin «поєднує елегантність із міцністю», пропонуючи обробку проти відбитків пальців, світлостійкі кольори та високу стійкість до фальцювання, що підходить для творчих застосувань, вкл. коробки, сумки, футляри, обкладинки та блокноти.

Подробнее...